Tzieland Opublikowano 17 Maja 2010 Opublikowano 17 Maja 2010 siema slasku najpiekniejsza polska siatkarka siema , jakoś nie podchodzą mi takie bydlaki po 2m wzrostu :gwizdanie: w łóżku się to traci zawsze mozna jeszcze zamknąć oczy po jakiego zamykac jak sie ma taka laske przed soba to trzeba na nia patrzec a jak ma ktos miec zamkniete oczy to niech bierze do lozka jakiegos walenia (przynajmiej sa latwe)
Miszka82 Opublikowano 17 Maja 2010 Opublikowano 17 Maja 2010 siema slasku najpiekniejsza polska siatkarka siema , jakoś nie podchodzą mi takie bydlaki po 2m wzrostu :gwizdanie: w łóżku się to traci zawsze mozna jeszcze zamknąć oczy po jakiego zamykac jak sie ma taka laske przed soba to trzeba na nia patrzec a jak ma kots miec zamkniete oczy to niech bierze do lozka jakiegos walenie (przynajmiej sa latwe)
Miszka82 Opublikowano 17 Maja 2010 Opublikowano 17 Maja 2010 miszka nie udawaj, wiem ze lubisz duze tak szczególnie patrząc na moją laseczkę
Kędzior Opublikowano 17 Maja 2010 Opublikowano 17 Maja 2010 siemka ja już w domku :> dobrze że mam gumiaki :gwizdanie: lepszy flip i flap, niż Ty i te Twoje 2 giga lasek 200giga :polew:
Adrenalina Opublikowano 17 Maja 2010 Opublikowano 17 Maja 2010 siemka ja już w domku :> dobrze że mam gumiaki :gwizdanie: lepszy flip i flap, niż Ty i te Twoje 2 giga lasek 200giga :polew: 200 giga, wiecznie ufajdany monitor i przewlekłe nadwyrężenie nadgarstka... :polew:
Tzieland Opublikowano 17 Maja 2010 Opublikowano 17 Maja 2010 miszka nie udawaj, wiem ze lubisz duze tak szczególnie patrząc na moją laseczkę a mi mówiła, że woli jak ja się na nią patrzę
stanley Opublikowano 17 Maja 2010 Opublikowano 17 Maja 2010 siemka ja już w domku :> dobrze że mam gumiaki :gwizdanie: lepszy flip i flap, niż Ty i te Twoje 2 giga lasek 200giga :polew: Miszka też ma 200GB
Adrenalina Opublikowano 17 Maja 2010 Opublikowano 17 Maja 2010 siemka ja już w domku :> dobrze że mam gumiaki :gwizdanie: lepszy flip i flap, niż Ty i te Twoje 2 giga lasek 200giga :polew: Miszka też ma 200GB tyle że nie lasek :gwizdanie:
krolu Opublikowano 17 Maja 2010 Opublikowano 17 Maja 2010 siemka ja już w domku :> dobrze że mam gumiaki :gwizdanie: lepszy flip i flap, niż Ty i te Twoje 2 giga lasek 200giga :polew: Miszka też ma 200GB tyle że nie lasek :gwizdanie: :polew: :gwizdanie:[br]Dopisany: 17 Maj 2010, 14:54_________________________________________________jest ktoś chętny na wypad do tego Chrzanowa dziś na spota ?? ja muszę korzystać bo to mogą być moje ostatnie spoty :gwizdanie:
Miszka82 Opublikowano 17 Maja 2010 Opublikowano 17 Maja 2010 ja muszę korzystać bo to mogą być moje ostatnie spoty :gwizdanie: ?
krolu Opublikowano 17 Maja 2010 Opublikowano 17 Maja 2010 ja muszę korzystać bo to mogą być moje ostatnie spoty :gwizdanie: ? nie widzisz mojego podpisu :gwizdanie:
Miszka82 Opublikowano 17 Maja 2010 Opublikowano 17 Maja 2010 ja muszę korzystać bo to mogą być moje ostatnie spoty :gwizdanie: ? nie widzisz mojego podpisu :gwizdanie: spoko ile chcesz z a tego swojego paścia ?
krolu Opublikowano 17 Maja 2010 Opublikowano 17 Maja 2010 ja muszę korzystać bo to mogą być moje ostatnie spoty :gwizdanie: ? nie widzisz mojego podpisu :gwizdanie: spoko ile chcesz z a tego swojego paścia ? 8 jak stoi bez grilla i recaro (dam ori fotel) p.s. recaro założę w mojej nowej corolli a grill sobie na ścianę przykleję
keżor Opublikowano 17 Maja 2010 Autor Opublikowano 17 Maja 2010 jest ktoś chętny na wypad do tego Chrzanowa dziś na spota ?? ja muszę korzystać bo to mogą być moje ostatnie spoty :gwizdanie: dziewczynko , chyba Cie pojeba*o ja sie w taką pogode nie ruszam z domu jak nie musze
krolu Opublikowano 17 Maja 2010 Opublikowano 17 Maja 2010 jest ktoś chętny na wypad do tego Chrzanowa dziś na spota ?? ja muszę korzystać bo to mogą być moje ostatnie spoty :gwizdanie: dziewczynko , chyba Cie pojeba*o ja sie w taką pogode nie ruszam z domu jak nie musze ale ja mam dach :kox: [br]Dopisany: 17 Maj 2010, 15:33_________________________________________________i właśnie przez tą pogodę chce gdzieś jechać bo mnie kurwica w domu łapie...
Rekomendowane odpowiedzi