Pucek Opublikowano 21 Maja 2010 Opublikowano 21 Maja 2010 Keżor nigdy nie oglądałeś co robi Travis? pooglądaj sobie jak na takich rowerkach zjeżdżają na trawie z takiego zbocza
Bulczas Opublikowano 21 Maja 2010 Opublikowano 21 Maja 2010 No auto zaczyna powoli dochodzić do siebie, wróciłem właśnie z Piekar śląskich od Daneckiego Kurde przez te popołudniówki nie mam na nic czasu :gwizdanie:
keżor Opublikowano 21 Maja 2010 Autor Opublikowano 21 Maja 2010 No auto zaczyna powoli dochodzić do siebie, wróciłem właśnie z Piekar śląskich od Daneckiego Kurde przez te popołudniówki nie mam na nic czasu :gwizdanie: a to co sie stało ? nic nie pisałeś że Ci sie zjebało było :gwizdanie:
Bulczas Opublikowano 21 Maja 2010 Opublikowano 21 Maja 2010 Nie no małe komplikacje przy zmianie podkładek były ale na szczęście nic poważnego. Po ustawienie kąta wtrysku auto od razu lepiej chodzi. A Ty kiedy będziesz mieć furę. Muszę się zabrać za ten dach
keżor Opublikowano 21 Maja 2010 Autor Opublikowano 21 Maja 2010 no możliwe że dziś , bo już tylko coś z potencjometrem jest nie halo przez ten jeba*y deszcz
Bulczas Opublikowano 21 Maja 2010 Opublikowano 21 Maja 2010 no możliwe że dziś , bo już tylko coś z potencjometrem jest nie halo przez ten jeba*y deszcz Pełen podziw bo ja bym nie wytrzymał tyle bez auta :gwizdanie: Jak będziesz miał furę to podjedź dam Ci tą folię na lampy
keżor Opublikowano 21 Maja 2010 Autor Opublikowano 21 Maja 2010 no możliwe że dziś , bo już tylko coś z potencjometrem jest nie halo przez ten jeba*y deszcz Pełen podziw bo ja bym nie wytrzymał tyle bez auta :gwizdanie: Jak będziesz miał furę to podjedź dam Ci tą folię na lampy no nie znowu tak długo , od końca lutego ledwie :gwizdanie: przyjade przyjade
Bulczas Opublikowano 21 Maja 2010 Opublikowano 21 Maja 2010 To trzymam Kciuki za auto, a tymczasem spadam do roboty i potem weekend czas rezania
krolu Opublikowano 21 Maja 2010 Opublikowano 21 Maja 2010 jeszcze tylko wyrównać i malina :notworthy:
Kędzior Opublikowano 21 Maja 2010 Opublikowano 21 Maja 2010 ja dzisiaj wyruszam także mnie nie będzie odezwe sie za pare dni :polew: :drunk:
Miszka82 Opublikowano 21 Maja 2010 Opublikowano 21 Maja 2010 ja dzisiaj wyruszam także mnie nie będzie odezwe sie za pare dni :polew: :drunk: Ufffffff.....
keżor Opublikowano 21 Maja 2010 Autor Opublikowano 21 Maja 2010 ja dzisiaj wyruszam także mnie nie będzie odezwe sie za pare dni :polew: :drunk: przywieź no jakieś druhny [br]Dopisany: 21 Maj 2010, 17:08_________________________________________________ siema stefek , co tam ?
stanley Opublikowano 21 Maja 2010 Opublikowano 21 Maja 2010 a ja dzisiaj byłem na rozmowie w sprawie pracy w magro. Zrobiłem na nich piorunujące wrażenie Powiedzieli, że do mnie zadzwonią ( 2000 szt ludzia na to stanowisko, na które złożyłem papiery)
PiterA4 Opublikowano 21 Maja 2010 Opublikowano 21 Maja 2010 witam ja normalnie sie dzis najeb...lem wczoraj auto mnie zawiodlo i chociaz nie pije to dzis musialem
Miszka82 Opublikowano 21 Maja 2010 Opublikowano 21 Maja 2010 co jutro z tym meczem, jest jakiś plan :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi