Miszka82 Opublikowano 24 Maja 2010 Opublikowano 24 Maja 2010 wróciłem ze ściany , jak zwykle pozytywnie wyjebany :cwaniak1: oglądał ktoś pogode? da rade jutro na powierzchni pospotować ? :gwizdanie: Ha wie ale można by przygrilować z okazji 2000 :gwizdanie:
Kędzior Opublikowano 24 Maja 2010 Opublikowano 24 Maja 2010 wróciłem ze ściany , jak zwykle pozytywnie wyjebany :cwaniak1: oglądał ktoś pogode? da rade jutro na powierzchni pospotować ? :gwizdanie: pogoda nieprzewidywalna
akjam Opublikowano 24 Maja 2010 Opublikowano 24 Maja 2010 wróciłem ze ściany , jak zwykle pozytywnie wyjebany :cwaniak1: oglądał ktoś pogode? da rade jutro na powierzchni pospotować ? :gwizdanie: Sprawdzę jutro na meteo! Z tą pogodą to jakaś masakra!!! [br]Dopisany: 24 Maj 2010, 22:47_________________________________________________ wróciłem ze ściany , jak zwykle pozytywnie wyjebany :cwaniak1: oglądał ktoś pogode? da rade jutro na powierzchni pospotować ? :gwizdanie: Ha wie ale można by przygrilować z okazji 2000 :gwizdanie: No to dobry pomysł. Jakieś mięso możnaby opier... :kox:
Grisza79 Opublikowano 24 Maja 2010 Opublikowano 24 Maja 2010 wróciłem ze ściany , jak zwykle pozytywnie wyjebany :cwaniak1: oglądał ktoś pogode? da rade jutro na powierzchni pospotować ? :gwizdanie: Powinno być bez deszczowo A tak apropo jak nic mi nie wypadnie to będe Miszka, teraz będzie już tylko MY tylko bez skojarzeń
Miszka82 Opublikowano 24 Maja 2010 Opublikowano 24 Maja 2010 wróciłem ze ściany , jak zwykle pozytywnie wyjebany :cwaniak1: oglądał ktoś pogode? da rade jutro na powierzchni pospotować ? :gwizdanie: Powinno być bez deszczowo A tak apropo jak nic mi nie wypadnie to będe Miszka, teraz będzie już tylko MY tylko bez skojarzeń ok panowie 2000 stronę zamkniemy jutro
Miszka82 Opublikowano 24 Maja 2010 Opublikowano 24 Maja 2010 ja się zbieram do wyrka narka łoooooooo z kim znów emoty Ci się podupcyły
akjam Opublikowano 24 Maja 2010 Opublikowano 24 Maja 2010 ja się zbieram do wyrka narka Zabierasz ze sobą jakieś gazety?
akjam Opublikowano 24 Maja 2010 Opublikowano 24 Maja 2010 dzwoniłem do Ciebie geju na finale LM wYbacz geju ale nie słyszałem w knajpie a w powrocie jakoś nie miałem siły... :gwizdanie:
Miszka82 Opublikowano 24 Maja 2010 Opublikowano 24 Maja 2010 dzwoniłem do Ciebie geju na finale LM wYbacz geju ale nie słyszałem w knajpie a w powrocie jakoś nie miałem siły... :gwizdanie: :oklaski:
Bulczas Opublikowano 24 Maja 2010 Opublikowano 24 Maja 2010 To ja pójdę chyba dzis super mod był nowe postojówki led
akjam Opublikowano 24 Maja 2010 Opublikowano 24 Maja 2010 dzwoniłem do Ciebie geju na finale LM wYbacz geju ale nie słyszałem w knajpie a w powrocie jakoś nie miałem siły... :gwizdanie: :oklaski: No... To ja pójdę chyba dzis super mod był nowe postojówki led Ocenimy!
Bulczas Opublikowano 24 Maja 2010 Opublikowano 24 Maja 2010 Dobra spadam Tylko nie spamujcie już :gwizdanie:
akjam Opublikowano 24 Maja 2010 Opublikowano 24 Maja 2010 Dobra spadam Tylko nie spamujcie już :gwizdanie: Gdzie tam do 2000... :gwizdanie:Narta!
Rekomendowane odpowiedzi