Pucek Opublikowano 25 Maja 2010 Opublikowano 25 Maja 2010 no auto wygląda jak wyciągnięte psu z gardła ale mam nadzieje , że efekt końcowy jest tego wart :gwizdanie: będziesz trzepał z radości a reszta będzie się ślinić :> musi być kox
stanley Opublikowano 25 Maja 2010 Opublikowano 25 Maja 2010 przywieziesz mi dzisiaj kabel? Przywiozę tyś jest gość kupił byś sobie wkońcu ten kabel a nie tylko pożyczał :polew: :polew: narazie mnie nie stać
Kędzior Opublikowano 25 Maja 2010 Opublikowano 25 Maja 2010 siemaaaaaaaaaaa ja dziś BĘĘĘĘDDDDĘĘĘĘĘĘ to widzę że telefon zadzwonił
krolu Opublikowano 25 Maja 2010 Opublikowano 25 Maja 2010 siemaaaaaaaaaaa ja dziś BĘĘĘĘDDDDĘĘĘĘĘĘ yeaaaahh :banan2: :banan2:
Bulczas Opublikowano 25 Maja 2010 Opublikowano 25 Maja 2010 Spadam grać w piłkę i potem na spota :gwizdanie:
stanley Opublikowano 25 Maja 2010 Opublikowano 25 Maja 2010 A jak tam pogoda w katowicach ? w tej chwili świeci coś żółtego na niebie, z tego co pamiętam to nazywa się to SŁOŃCE
stanley Opublikowano 25 Maja 2010 Opublikowano 25 Maja 2010 to widzę że telefon zadzwonił to dzisiaj będzie "pierwsza dzicz"
keżor Opublikowano 25 Maja 2010 Autor Opublikowano 25 Maja 2010 to widzę że telefon zadzwonił to dzisiaj będzie "pierwsza dzicz" już nie szaleje do korekty programu , bo ładuje mi zaaaa dużo narazie
stanley Opublikowano 25 Maja 2010 Opublikowano 25 Maja 2010 to widzę że telefon zadzwonił to dzisiaj będzie "pierwsza dzicz" już nie szaleje do korekty programu , bo ładuje mi zaaaa dużo narazie ja jadę w sobotę do mojego tunera
Adrenalina Opublikowano 25 Maja 2010 Opublikowano 25 Maja 2010 to widzę że telefon zadzwonił to dzisiaj będzie "pierwsza dzicz" już nie szaleje do korekty programu , bo ładuje mi zaaaa dużo narazie ja jadę w sobotę do mojego tunera chyba pooglądać czy mu sie warsztat nie zmienił :gwizdanie:
stanley Opublikowano 25 Maja 2010 Opublikowano 25 Maja 2010 to widzę że telefon zadzwonił to dzisiaj będzie "pierwsza dzicz" już nie szaleje do korekty programu , bo ładuje mi zaaaa dużo narazie ja jadę w sobotę do mojego tunera chyba pooglądać czy mu sie warsztat nie zmienił :gwizdanie: też a Ty weź się do roboty
Adrenalina Opublikowano 25 Maja 2010 Opublikowano 25 Maja 2010 to widzę że telefon zadzwonił to dzisiaj będzie "pierwsza dzicz" już nie szaleje do korekty programu , bo ładuje mi zaaaa dużo narazie ja jadę w sobotę do mojego tunera chyba pooglądać czy mu sie warsztat nie zmienił :gwizdanie: też w razie czego oddasz portfel w depozyt
keżor Opublikowano 25 Maja 2010 Autor Opublikowano 25 Maja 2010 ja jadę w sobotę do mojego tunera a ja we wtorek dopiero
keżor Opublikowano 25 Maja 2010 Autor Opublikowano 25 Maja 2010 czyli w środę upalamy :kox: :kox: ebnij Ty sie w gowe 3 miesiące bez auta , to teraz chce sie troche nacieszyć także jeżdżę spokojnię
stanley Opublikowano 25 Maja 2010 Opublikowano 25 Maja 2010 czyli w środę upalamy :kox: :kox: ebnij Ty sie w gowe 3 miesiące bez auta , to teraz chce sie troche nacieszyć także jeżdżę spokojnię
krolu Opublikowano 25 Maja 2010 Opublikowano 25 Maja 2010 czyli w środę upalamy :kox: :kox: ebnij Ty sie w gowe 3 miesiące bez auta , to teraz chce sie troche nacieszyć także jeżdżę spokojnię :disgust: :disgust:
keżor Opublikowano 25 Maja 2010 Autor Opublikowano 25 Maja 2010 czyli w środę upalamy :kox: :kox: ebnij Ty sie w gowe 3 miesiące bez auta , to teraz chce sie troche nacieszyć także jeżdżę spokojnię :disgust: :disgust: żebyśmy sie źle nie zrozumieli , nie jeżdże powoli , ale spokojnie
krolu Opublikowano 25 Maja 2010 Opublikowano 25 Maja 2010 czyli w środę upalamy :kox: :kox: ebnij Ty sie w gowe 3 miesiące bez auta , to teraz chce sie troche nacieszyć także jeżdżę spokojnię :disgust: :disgust: żebyśmy sie źle nie zrozumieli , nie jeżdże powoli , ale spokojnie :mysli:
Rekomendowane odpowiedzi