Kanar Opublikowano 1 Czerwca 2010 Opublikowano 1 Czerwca 2010 Kanar bedziesz dzisiaj na spocie :?: ja nie wiem czy sie wyrobie ale na 80% bede to moge zabrac ci te amorki :wink4 no myśle że sie pojawie
stanley Opublikowano 1 Czerwca 2010 Opublikowano 1 Czerwca 2010 siemanko ludziska jest i nasz "haratacz" dzisiaj jeszcze wypoczywam :>Krolu - http://www.allegro.pl/item1061119944_komplet_foteli_przod_i_tyl_audi_a4_2000_rok.html o f*ck
Kędzior Opublikowano 1 Czerwca 2010 Opublikowano 1 Czerwca 2010 siemanko ludziska jest i nasz "haratacz" dzisiaj jeszcze wypoczywam :>Krolu - http://www.allegro.pl/item1061119944_komplet_foteli_przod_i_tyl_audi_a4_2000_rok.html widziałem :wallbash: jednak czasem można trafić na OKAZJE
stanley Opublikowano 1 Czerwca 2010 Opublikowano 1 Czerwca 2010 siemanko ludziska jest i nasz "haratacz" dzisiaj jeszcze wypoczywam :>Krolu - http://www.allegro.pl/item1061119944_komplet_foteli_przod_i_tyl_audi_a4_2000_rok.html widziałem :wallbash: jednak czasem można trafić na OKAZJE chu*jowe
Kędzior Opublikowano 1 Czerwca 2010 Opublikowano 1 Czerwca 2010 chu*jowe :tongue4: chyba się pójdę kimnąć
krolu Opublikowano 1 Czerwca 2010 Opublikowano 1 Czerwca 2010 siemanko ludziska jest i nasz "haratacz" dzisiaj jeszcze wypoczywam :>Krolu - http://www.allegro.pl/item1061119944_komplet_foteli_przod_i_tyl_audi_a4_2000_rok.html widziałem :wallbash: jednak czasem można trafić na OKAZJE ja je widziałem 2 minuty przed zakończeniem aukcji..
Kędzior Opublikowano 1 Czerwca 2010 Opublikowano 1 Czerwca 2010 ja je widziałem 2 minuty przed zakończeniem aukcji.. trzeba bylo licytować a kase by się jako uzbierało
krolu Opublikowano 1 Czerwca 2010 Opublikowano 1 Czerwca 2010 ja je widziałem 2 minuty przed zakończeniem aukcji.. trzeba bylo licytować a kase by się jako uzbierało teraz mi to mówisz...
Kędzior Opublikowano 1 Czerwca 2010 Opublikowano 1 Czerwca 2010 ja je widziałem 2 minuty przed zakończeniem aukcji.. trzeba bylo licytować a kase by się jako uzbierało teraz mi to mówisz... lepiej późno niż wcale :polew:
krolu Opublikowano 1 Czerwca 2010 Opublikowano 1 Czerwca 2010 ja je widziałem 2 minuty przed zakończeniem aukcji.. trzeba bylo licytować a kase by się jako uzbierało teraz mi to mówisz... lepiej późno niż wcale :polew: nie w tym wypadku trzeba było - wcale, a teraz dobra wiadomość - chyba zmiana planów wpadnę na spota
Kędzior Opublikowano 1 Czerwca 2010 Opublikowano 1 Czerwca 2010 ja je widziałem 2 minuty przed zakończeniem aukcji.. trzeba bylo licytować a kase by się jako uzbierało teraz mi to mówisz... lepiej późno niż wcale :polew: nie w tym wypadku trzeba było - wcale' date=' a teraz dobra wiadomość - chyba zmiana planów wpadnę na spota [/quote'] super :polew: co jednak twoja pozwoliła ci przyjechać?? czy pocisłeś jej jakąś bajeczkę?? będziesz miał dzisiaj ten twój kabelek ?? może uda się nim połączyć z tym radiem chociaż niewiem czy dzisiaj dam radę przyjechać
krolu Opublikowano 1 Czerwca 2010 Opublikowano 1 Czerwca 2010 super :polew: co jednak twoja pozwoliła ci przyjechać?? czy pocisłeś jej jakąś bajeczkę?? będziesz miał dzisiaj ten twój kabelek ?? może uda się nim połączyć z tym radiem chociaż niewiem czy dzisiaj dam radę przyjechać po pierwsze nie moja.. :gwizdanie: po drugie nie muszę się pytać (jeszcze ) gregory miał ten sam kabelek i on się nie łączył, jak kiedyś próbowałem moim u Adama.S i tez był lipa... a w dodatku kabelek ma kumpel - będę bez lapa
Kędzior Opublikowano 1 Czerwca 2010 Opublikowano 1 Czerwca 2010 super :polew: co jednak twoja pozwoliła ci przyjechać?? czy pocisłeś jej jakąś bajeczkę?? będziesz miał dzisiaj ten twój kabelek ?? może uda się nim połączyć z tym radiem chociaż niewiem czy dzisiaj dam radę przyjechać po pierwsze nie moja.. :gwizdanie: po drugie nie muszę się pytać (jeszcze ) gregory miał ten sam kabelek i on się nie łączył, jak kiedyś próbowałem moim u Adama.S i tez był lipa... a w dodatku kabelek ma kumpel - będę bez lapa hehe JESZCZE hehe dobrze to napisałeś
krolu Opublikowano 1 Czerwca 2010 Opublikowano 1 Czerwca 2010 super :polew: co jednak twoja pozwoliła ci przyjechać?? czy pocisłeś jej jakąś bajeczkę?? będziesz miał dzisiaj ten twój kabelek ?? może uda się nim połączyć z tym radiem chociaż niewiem czy dzisiaj dam radę przyjechać po pierwsze nie moja.. :gwizdanie: po drugie nie muszę się pytać (jeszcze ) gregory miał ten sam kabelek i on się nie łączył, jak kiedyś próbowałem moim u Adama.S i tez był lipa... a w dodatku kabelek ma kumpel - będę bez lapa hehe JESZCZE hehe dobrze to napisałeś e tam... zawsze mogę powiedzieć, że idę na siłownie :polew: :polew:
Kędzior Opublikowano 1 Czerwca 2010 Opublikowano 1 Czerwca 2010 e tam... zawsze mogę powiedzieć, że idę na siłownie :polew: :polew: hehe no tak tylko ile razy można wracać z siłowni na drugi dzień na fazie :polew:
Pucek Opublikowano 1 Czerwca 2010 Opublikowano 1 Czerwca 2010 recaro za 800 zł? Królu, mogłeś brać od strzała, ja bym je wziął za taką kasę ja pindole, ale okazja
krolu Opublikowano 1 Czerwca 2010 Opublikowano 1 Czerwca 2010 recaro za 800 zł? Królu, mogłeś brać od strzała, ja bym je wziął za taką kasę ja pindole, ale okazja nie pomyślałem o Tobie... [br]Dopisany: 01 Czerwiec 2010, 13:10_________________________________________________ e tam... zawsze mogę powiedzieć, że idę na siłownie :polew: :polew: hehe no tak tylko ile razy można wracać z siłowni na drugi dzień na fazie :polew: no to wtedy by miała pretensje, że jej nie zabrałem :kox:
Kędzior Opublikowano 1 Czerwca 2010 Opublikowano 1 Czerwca 2010 no to wtedy by miała pretensje, że jej nie zabrałem :kox: :good: tylko wiesz uważaj żeby cię nie "udusiła" co tam Pucek słychać?? niebałeś się że lina pęknie??
krolu Opublikowano 1 Czerwca 2010 Opublikowano 1 Czerwca 2010 recaro za 800 zł? Królu, mogłeś brać od strzała, ja bym je wziął za taką kasę ja pindole, ale okazja a poza tym - chciałoby się d*pę w recaro wozić - a tak nie ma :naughty: :naughty: [br]Dopisany: 01 Czerwiec 2010, 13:12_________________________________________________ :good: tylko wiesz uważaj żeby cię nie "udusiła" :mysli: nie kumam
Rekomendowane odpowiedzi