keżor Opublikowano 3 Czerwca 2010 Autor Opublikowano 3 Czerwca 2010 Baśka, jaki wyposzczony, moja wina że laski są bez fantazji, ile to idzie grzebać w jednej dziurze :gwizdanie: a co? chciałbyś pogrzebać w tej drugiej ? chcesz żeby w ciąże zaszła ?
Adrenalina Opublikowano 3 Czerwca 2010 Opublikowano 3 Czerwca 2010 Baśka, jaki wyposzczony, moja wina że laski są bez fantazji, ile to idzie grzebać w jednej dziurze :gwizdanie: a co? chciałbyś pogrzebać w tej drugiej ? chcesz żeby w ciąże zaszła ?
Pucek Opublikowano 3 Czerwca 2010 Opublikowano 3 Czerwca 2010 Baśka, jaki wyposzczony, moja wina że laski są bez fantazji, ile to idzie grzebać w jednej dziurze :gwizdanie: a co? chciałbyś pogrzebać w tej drugiej ? chcesz żeby w ciąże zaszła ? doooobre hasło no co :gwizdanie:
krolu Opublikowano 3 Czerwca 2010 Opublikowano 3 Czerwca 2010 Baśka, jaki wyposzczony, moja wina że laski są bez fantazji, ile to idzie grzebać w jednej dziurze :gwizdanie: a co? chciałbyś pogrzebać w tej drugiej ? chcesz żeby w ciąże zaszła ? doooobre hasło no co :gwizdanie: nic nic :naughty:
Kędzior Opublikowano 3 Czerwca 2010 Opublikowano 3 Czerwca 2010 http://www.awol.tv/shorts/short?short=77 także tegooooo no co ja mogę o tym napisać...
Pucek Opublikowano 3 Czerwca 2010 Opublikowano 3 Czerwca 2010 http://www.awol.tv/shorts/short?short=77 także tegooooo no co ja mogę o tym napisać... ej no, wystarczy na dzisiaj, 5 razy to nie zbyt zdrowo
Kędzior Opublikowano 3 Czerwca 2010 Opublikowano 3 Czerwca 2010 http://www.awol.tv/shorts/short?short=77 także tegooooo no co ja mogę o tym napisać... ej no, wystarczy na dzisiaj, 5 razy to nie zbyt zdrowo co ty mi liczysz?? :polew:
Adrenalina Opublikowano 3 Czerwca 2010 Opublikowano 3 Czerwca 2010 świnie świńskie świniowate !!! idę spać
diman Opublikowano 3 Czerwca 2010 Opublikowano 3 Czerwca 2010 Baśka, jaki wyposzczony, moja wina że laski są bez fantazji, ile to idzie grzebać w jednej dziurze :gwizdanie: a co? chciałbyś pogrzebać w tej drugiej ? chcesz żeby w ciąże zaszła ? :polew: :polew: :polew: wy jestescie nie normalni
krolu Opublikowano 3 Czerwca 2010 Opublikowano 3 Czerwca 2010 Baśka, jaki wyposzczony, moja wina że laski są bez fantazji, ile to idzie grzebać w jednej dziurze :gwizdanie: a co? chciałbyś pogrzebać w tej drugiej ? chcesz żeby w ciąże zaszła ? :polew: :polew: :polew: wy jestescie nie normalni te zdanie uznajemy jak komplement :banan3:
Pucek Opublikowano 3 Czerwca 2010 Opublikowano 3 Czerwca 2010 Basia, przyznaj że masz smaki biedny Artur :gwizdanie:
Kędzior Opublikowano 3 Czerwca 2010 Opublikowano 3 Czerwca 2010 świnie świńskie świniowate !!! idę spać jak tam nauka jazdy?
diman Opublikowano 3 Czerwca 2010 Opublikowano 3 Czerwca 2010 Baśka, jaki wyposzczony, moja wina że laski są bez fantazji, ile to idzie grzebać w jednej dziurze :gwizdanie: a co? chciałbyś pogrzebać w tej drugiej ? chcesz żeby w ciąże zaszła ? :polew: :polew: :polew: wy jestescie nie normalni te zdanie uznajemy jak komplement :banan3: no i bardzo dobra interpretacja :kox:
Adrenalina Opublikowano 3 Czerwca 2010 Opublikowano 3 Czerwca 2010 Basia, przyznaj że masz smaki dlatego już idę [br]Dopisany: 03 Czerwiec 2010, 22:26_________________________________________________ świnie świńskie świniowate !!! idę spać jak tam nauka jazdy? felunie całe
Kędzior Opublikowano 3 Czerwca 2010 Opublikowano 3 Czerwca 2010 Basia, przyznaj że masz smaki dlatego już idę sami zboczeńcy na tym forum tylko ja taki cnotliwy jestem
Adrenalina Opublikowano 3 Czerwca 2010 Opublikowano 3 Czerwca 2010 Basia, przyznaj że masz smaki dlatego już idę sami zboczeńcy na tym forum tylko ja taki cnotliwy jestem chwila nieuwagi i Ciebie też wydymają
Pucek Opublikowano 3 Czerwca 2010 Opublikowano 3 Czerwca 2010 Basia, przyznaj że masz smaki dlatego już idę [br]Dopisany: 03 Czerwiec 2010, 22:26_________________________________________________ świnie świńskie świniowate !!! idę spać jak tam nauka jazdy? felunie całe też bym pobzykał :gwizdanie: [br]Dopisany: 03 Czerwiec 2010, 22:28_________________________________________________ale nie kędziora :gwizdanie:
Kędzior Opublikowano 3 Czerwca 2010 Opublikowano 3 Czerwca 2010 ale nie kędziora :gwizdanie: ulżyło mi Basia, przyznaj że masz smaki dlatego już idę sami zboczeńcy na tym forum tylko ja taki cnotliwy jestem chwila nieuwagi i Ciebie też wydymają taaa hehe tym którzy chcieli by to zrobić mogę powiedzieć to: "chcieliście wydymać Kędziora, teraz Kędzior wydyma was" :polew:
Adrenalina Opublikowano 3 Czerwca 2010 Opublikowano 3 Czerwca 2010 Basia, przyznaj że masz smaki dlatego już idę [br]Dopisany: 03 Czerwiec 2010, 22:26_________________________________________________ świnie świńskie świniowate !!! idę spać jak tam nauka jazdy? felunie całe też bym pobzykał :gwizdanie: [br] wiemy wiemy... :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi