krolu Opublikowano 5 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2010 No ja jestem otwarty na propozycje [br]Dopisany: 05 Czerwiec 2010, 11:37_________________________________________________Stanley też by chyba jechał no ja też chętnie posiedzę na dworze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grisza79 Opublikowano 5 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adrenalina Opublikowano 5 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2010 [br]Dopisany: 05 Czerwiec 2010, 11:39_________________________________________________ No ja jestem otwarty na propozycje [br]Dopisany: 05 Czerwiec 2010, 11:37_________________________________________________Stanley też by chyba jechał na razie to się zasiedział na myjni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulczas Opublikowano 5 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2010 No to konkrety o której i gdzie zbiórka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adrenalina Opublikowano 5 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2010 tylko nie wszyscy na raz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulczas Opublikowano 5 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2010 No jak zawsze organizacja do d*py Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krolu Opublikowano 5 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2010 No jak zawsze organizacja do d*py ja się dostosuję, tymczasem idę zdychać na łóźko bo mnie wszystko nawala;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adrenalina Opublikowano 5 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2010 stanleya nie ma, a ja jeszcze siedze w robocie, więc sie nie wypowiadam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulczas Opublikowano 5 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2010 A o której kończysz?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pucek Opublikowano 5 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2010 pogoda w sam raz na rezanie :gwizdanie: czyli biorę się za malowanie zacisków Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adrenalina Opublikowano 5 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2010 A o której kończysz?? gdzies ok.14 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulczas Opublikowano 5 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2010 A o której kończysz?? gdzies ok.14 To będziemy w kontakcie ja narazie jadę pogrzebać trochę jak coś dajcie znać na telefon bo na forum mnie nie będzie raczej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adrenalina Opublikowano 5 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2010 A o której kończysz?? gdzies ok.14 To będziemy w kontakcie ja narazie jadę pogrzebać trochę jak coś dajcie znać na telefon bo na forum mnie nie będzie raczej okey Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kędzior Opublikowano 5 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2010 siema z samego rana jak wstałem ale pogoda jakoś tak słońce świeci i jest ciepło jakoś tak dziwnie... :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario22 Opublikowano 5 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2010 Jest masakra.... taka chica że szał pał... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kędzior Opublikowano 5 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2010 Jest masakra.... taka chica że szał pał... co twoja ci wkońcu niedała ?? :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario22 Opublikowano 5 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2010 Jest masakra.... taka chica że szał pał... co twoja ci wkońcu niedała ?? :polew: Nie bój żaby o to..... wszystko gra pod tym względem.....kalorii ubywa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kędzior Opublikowano 5 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2010 Jest masakra.... taka chica że szał pał... co twoja ci wkońcu niedała ?? :polew: Nie bój żaby o to..... wszystko gra pod tym względem.....kalorii ubywa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 5 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2010 Mario, jak masz nick na zbiorniku? Bo od Kędziora i Miszki już znam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kędzior Opublikowano 5 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2010 Mario, jak masz nick na zbiorniku? Bo od Kędziora i Miszki już znam chcesz go zaprosić do znajomych na zbiorniku?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi