Bulczas Opublikowano 6 Czerwca 2010 Opublikowano 6 Czerwca 2010 Jak myślicie ile wyrwę z PZU za tylni zderzak, felgę, i błotnik na zator bedzie jak w znalazł :gwizdanie: Chyba no mody jak znalazł
Adrenalina Opublikowano 6 Czerwca 2010 Opublikowano 6 Czerwca 2010 Jak myślicie ile wyrwę z PZU za tylni zderzak, felgę, i błotnik na zator bedzie jak w znalazł :gwizdanie: do zatoru to może zdołają mu zrobić oględziny
Kędzior Opublikowano 6 Czerwca 2010 Opublikowano 6 Czerwca 2010 Jak myślicie ile wyrwę z PZU za tylni zderzak, felgę, i błotnik z 500zł to dadzą
Kędzior Opublikowano 6 Czerwca 2010 Opublikowano 6 Czerwca 2010 Tak to wygląda ee myślałem że gorzej niejest źle, jedynie ta fela ale chyba jej niepowinno nic być
Adrenalina Opublikowano 6 Czerwca 2010 Opublikowano 6 Czerwca 2010 Tak to wygląda luzik, nie ma źle....... z felą raczej nie ma nic poważnego, a zderzak Ci przelakierują
Bulczas Opublikowano 6 Czerwca 2010 Opublikowano 6 Czerwca 2010 Tak to wygląda ee myślałem że gorzej niejest źle, jedynie ta fela ale chyba jej niepowinno nic być No o felgę najbardziej mi chodzi bo zderzak i tak był do malowania Może zrobię jakieś większe szkody Stanley doradź bo masz w tym wprawę
Adrenalina Opublikowano 6 Czerwca 2010 Opublikowano 6 Czerwca 2010 Tak to wygląda ee myślałem że gorzej niejest źle, jedynie ta fela ale chyba jej niepowinno nic być No o felgę najbardziej mi chodzi bo zderzak i tak był do malowania Może zrobię jakieś większe szkody Stanley doradź bo masz w tym wprawę może Stanleya sie nie radź, bo my ze swoją szkodą do sądu idziemy
Bulczas Opublikowano 6 Czerwca 2010 Opublikowano 6 Czerwca 2010 Tak to wygląda ee myślałem że gorzej niejest źle, jedynie ta fela ale chyba jej niepowinno nic być No o felgę najbardziej mi chodzi bo zderzak i tak był do malowania Może zrobię jakieś większe szkody Stanley doradź bo masz w tym wprawę może Stanleya sie nie radź, bo my ze swoją szkodą do sądu idziemy A co domyślili się
Adrenalina Opublikowano 6 Czerwca 2010 Opublikowano 6 Czerwca 2010 Tak to wygląda ee myślałem że gorzej niejest źle, jedynie ta fela ale chyba jej niepowinno nic być No o felgę najbardziej mi chodzi bo zderzak i tak był do malowania Może zrobię jakieś większe szkody Stanley doradź bo masz w tym wprawę może Stanleya sie nie radź, bo my ze swoją szkodą do sądu idziemy A co domyślili się nie, ale pocieli faktury z serwisu
Bulczas Opublikowano 6 Czerwca 2010 Opublikowano 6 Czerwca 2010 Tak to wygląda ee myślałem że gorzej niejest źle, jedynie ta fela ale chyba jej niepowinno nic być No o felgę najbardziej mi chodzi bo zderzak i tak był do malowania Może zrobię jakieś większe szkody Stanley doradź bo masz w tym wprawę może Stanleya sie nie radź, bo my ze swoją szkodą do sądu idziemy A co domyślili się nie, ale pocieli faktury z serwisu A no to jakoś się wyjaśni na pewno
Pucek Opublikowano 6 Czerwca 2010 Opublikowano 6 Czerwca 2010 Bulczas, chyba czułeś podczas jazdy czy felga bije czy nie aaa i zderzak to Ci polakierują, więc ja bym na więcej jak 6 stówek nie liczył :gwizdanie:
Adrenalina Opublikowano 6 Czerwca 2010 Opublikowano 6 Czerwca 2010 Tak to wygląda ee myślałem że gorzej niejest źle, jedynie ta fela ale chyba jej niepowinno nic być No o felgę najbardziej mi chodzi bo zderzak i tak był do malowania Może zrobię jakieś większe szkody Stanley doradź bo masz w tym wprawę może Stanleya sie nie radź, bo my ze swoją szkodą do sądu idziemy A co domyślili się nie, ale pocieli faktury z serwisu A no to jakoś się wyjaśni na pewno myślę że sprawa ewidentnie jest do wygrania, ale trzeba sie teraz trochę z tym pobujać ...ale nie ma źle, żadna lokata nie ma takich odsetek, jak przeterminowane odszkodowania :gwizdanie:
Bulczas Opublikowano 6 Czerwca 2010 Opublikowano 6 Czerwca 2010 Bulczas, chyba czułeś podczas jazdy czy felga bije czy nie aaa i zderzak to Ci polakierują, więc ja bym na więcej jak 6 stówek nie liczył :gwizdanie: No to jest tylnia to tak nie czuć też, podjadę jutro sprawdzić. No na takie coś liczę A za felgę mi nic nie zwrócą :gwizdanie:
diman Opublikowano 6 Czerwca 2010 Opublikowano 6 Czerwca 2010 Bulczas, chyba czułeś podczas jazdy czy felga bije czy nie aaa i zderzak to Ci polakierują, więc ja bym na więcej jak 6 stówek nie liczył :gwizdanie: pucol jakie 600 jak ma dwa elementy do malowania i felga rowniez czyli wiecej
Pucek Opublikowano 6 Czerwca 2010 Opublikowano 6 Czerwca 2010 Bulczas, chyba czułeś podczas jazdy czy felga bije czy nie aaa i zderzak to Ci polakierują, więc ja bym na więcej jak 6 stówek nie liczył :gwizdanie: No to jest tylnia to tak nie czuć też, podjadę jutro sprawdzić. No na takie coś liczę A za felgę mi nic nie zwrócą :gwizdanie: jak felga będzie krzywa to tak, ale tam masz tylko zadrapanie, więc wątpię że coś więcej z tego będzie Diman wiesz jak to jest z tymi wycenami :gwizdanie:
diman Opublikowano 6 Czerwca 2010 Opublikowano 6 Czerwca 2010 Bulczas, chyba czułeś podczas jazdy czy felga bije czy nie aaa i zderzak to Ci polakierują, więc ja bym na więcej jak 6 stówek nie liczył :gwizdanie: No to jest tylnia to tak nie czuć też, podjadę jutro sprawdzić. No na takie coś liczę A za felgę mi nic nie zwrócą :gwizdanie: jak felga będzie krzywa to tak, ale tam masz tylko zadrapanie, więc wątpię że coś więcej z tego będzie Diman wiesz jak to jest z tymi wycenami :gwizdanie: ano wiem ale felga jest do malowania wiec pewnie mu to policza jako element
diman Opublikowano 6 Czerwca 2010 Opublikowano 6 Czerwca 2010 Zobaczymy jak to będzie :gwizdanie: a u kogo baba ma ubezpieczenie
Bulczas Opublikowano 6 Czerwca 2010 Opublikowano 6 Czerwca 2010 Zobaczymy jak to będzie :gwizdanie: a u kogo baba ma ubezpieczenie Hmm chyba w PZU
Rekomendowane odpowiedzi