Mario22 Opublikowano 8 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2010 Monika mówiła że jak ją Miron odwoził ostatnio to modliła się żeby już wyjść z tego auta tak tam jest paskudnie Było paskudnie bo po drodze napaskudzili.... i wszystko sie kleiło... :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulczas Opublikowano 8 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2010 Monika mówiła że jak ją Miron odwoził ostatnio to modliła się żeby już wyjść z tego auta tak tam jest paskudnie Było paskudnie bo po drodze napaskudzili.... i wszystko sie kleiło... :polew: No Monika zapaskudziła robiąc tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszka82 Opublikowano 8 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2010 Monika mówiła że jak ją Miron odwoził ostatnio to modliła się żeby już wyjść z tego auta tak tam jest paskudnie Było paskudnie bo po drodze napaskudzili.... i wszystko sie kleiło... :polew: :polew: :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron78 Opublikowano 8 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2010 Monika mówiła że jak ją Miron odwoził ostatnio to modliła się żeby już wyjść z tego auta tak tam jest paskudnie Było paskudnie bo po drodze napaskudzili.... i wszystko sie kleiło... :polew: No Monika zapaskudziła robiąc tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszka82 Opublikowano 8 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2010 Monika mówiła że jak ją Miron odwoził ostatnio to modliła się żeby już wyjść z tego auta tak tam jest paskudnie Było paskudnie bo po drodze napaskudzili.... i wszystko sie kleiło... :polew: No Monika zapaskudziła robiąc tak a kto pierwszy napaskudził :polew:[br]Dopisany: 08 Czerwiec 2010, 13:18_________________________________________________chyba wiem jak to było ale nie wkleję tych emotek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulczas Opublikowano 8 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2010 Wy lepiej tu grzecznie bo Monika zrobi porządek o tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 8 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2010 Monika mówiła że jak ją Miron odwoził ostatnio to modliła się żeby już wyjść z tego auta tak tam jest paskudnie Było paskudnie bo po drodze napaskudzili.... i wszystko sie kleiło... :polew: :polew: :polew: :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulczas Opublikowano 8 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2010 Spadam do pracy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 8 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2010 Spadam do pracy strzała ziom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszka82 Opublikowano 8 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2010 spot przedwyborczy Jarek po trupach do celu - Wojewódzki rapuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 8 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2010 spot przedwyborczy Jarek po trupach do celu - Wojewódzki rapuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kędzior Opublikowano 8 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2010 siema ludzie i nie ludzie :polew: Młody Keżorek a ty się śmiałeś z mojego grilla Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keżor Opublikowano 8 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2010 Młody Keżorek a ty się śmiałeś z mojego grilla ale ja miałem ori kajmjej ze znaczkiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kędzior Opublikowano 8 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2010 ale ja miałem ori kajmjej ze znaczkiem nie no jak tak to sory nowe body już założyłeś ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiterA4 Opublikowano 8 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2010 pozdrowionka juz z moich katowic ale ciagle w poszukiwaniu poloski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kędzior Opublikowano 8 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2010 pozdrowionka juz z moich katowic ale ciagle w poszukiwaniu poloski siema ziomalu dawno cię niebyło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krolu Opublikowano 8 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2010 pozdrowionka juz z moich katowic ale ciagle w poszukiwaniu poloski z dębu nie ma daleko wpadaj na rowerze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiterA4 Opublikowano 8 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2010 siemka :> rower tez zje.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kędzior Opublikowano 8 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2010 mała czarna :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario22 Opublikowano 8 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2010 Co mała czarna blondynka też fajna.... [br]Dopisany: 08 Czerwiec 2010, 16:57_________________________________________________Poza tym ja wole takie imprezy.... :decayed: Zobacz ile napalonych lasek.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi