diman Opublikowano 8 Czerwca 2010 Opublikowano 8 Czerwca 2010 niech Ci się przyśni moja fura w zakręcie u to musi byc dopiero wychyl
stanley Opublikowano 8 Czerwca 2010 Opublikowano 8 Czerwca 2010 niech Ci się przyśni moja fura w zakręcie u to musi byc dopiero wychyl jeszcze miałem zapas na gwincie to Was objażdzam, przez moja wzorową wagę mam rozkład masy 50:50 [br]Dopisany: 08 Czerwiec 2010, 23:32_________________________________________________ 5-0 szacun, hehe
Grisza79 Opublikowano 8 Czerwca 2010 Opublikowano 8 Czerwca 2010 5-0 Teraz dopiero przełączyłem na mecz
diman Opublikowano 8 Czerwca 2010 Opublikowano 8 Czerwca 2010 5-0 ale walka masakra "cza od pierwszych minut na nich isc" co to typek to powiedzial w tym radiu szkoda ze nie pamietam
Miszka82 Opublikowano 8 Czerwca 2010 Opublikowano 8 Czerwca 2010 dotarłem na chatę musiałem zaliczyć aptekę i paczkę ibupromu tak mnie te komary pogryzły a tak na poważnie to miałem mega ból głowy i musiałem 4 wszamać, spocior bardzo fajny jedynie lipa że ci z Gliwic przyjechali ale trudno [br]Dopisany: 08 Czerwiec 2010, 23:36_________________________________________________POLSKA BIAŁO CZERWONI POLSKA.....
diman Opublikowano 8 Czerwca 2010 Opublikowano 8 Czerwca 2010 dotarłem na chatę musiałem zaliczyć aptekę i paczkę ibupromu tak mnie te komary pogryzły a tak na poważnie to miałem mega ból głowy i musiałem 4 wszamać, spocior bardzo fajny jedynie lipa że ci z Gliwic przyjechali ale trudno [br]Dopisany: 08 Czerwiec 2010, 23:36_________________________________________________POLSKA BIAŁO CZERWONI POLSKA..... pamietaj kolego ze jestes u mnie w kampingu wiec trzym klamor
stanley Opublikowano 8 Czerwca 2010 Opublikowano 8 Czerwca 2010 dotarłem na chatę musiałem zaliczyć aptekę i paczkę ibupromu tak mnie te komary pogryzły a tak na poważnie to miałem mega ból głowy i musiałem 4 wszamać, spocior bardzo fajny jedynie lipa że ci z Gliwic przyjechali ale trudno [br]Dopisany: 08 Czerwiec 2010, 23:36_________________________________________________POLSKA BIAŁO CZERWONI POLSKA..... za dużo ibupromu :gwizdanie:[br]Dopisany: 08 Czerwiec 2010, 23:39_________________________________________________ dotarłem na chatę musiałem zaliczyć aptekę i paczkę ibupromu tak mnie te komary pogryzły a tak na poważnie to miałem mega ból głowy i musiałem 4 wszamać, spocior bardzo fajny jedynie lipa że ci z Gliwic przyjechali ale trudno [br]Dopisany: 08 Czerwiec 2010, 23:36_________________________________________________POLSKA BIAŁO CZERWONI POLSKA..... pamietaj kolego ze jestes u mnie w kampingu wiec trzym klamor starszyzna rządzi
diman Opublikowano 8 Czerwca 2010 Opublikowano 8 Czerwca 2010 dotarłem na chatę musiałem zaliczyć aptekę i paczkę ibupromu tak mnie te komary pogryzły a tak na poważnie to miałem mega ból głowy i musiałem 4 wszamać, spocior bardzo fajny jedynie lipa że ci z Gliwic przyjechali ale trudno [br]Dopisany: 08 Czerwiec 2010, 23:36_________________________________________________POLSKA BIAŁO CZERWONI POLSKA..... za dużo ibupromu :gwizdanie:[br]Dopisany: 08 Czerwiec 2010, 23:39_________________________________________________ dotarłem na chatę musiałem zaliczyć aptekę i paczkę ibupromu tak mnie te komary pogryzły a tak na poważnie to miałem mega ból głowy i musiałem 4 wszamać, spocior bardzo fajny jedynie lipa że ci z Gliwic przyjechali ale trudno [br]Dopisany: 08 Czerwiec 2010, 23:36_________________________________________________POLSKA BIAŁO CZERWONI POLSKA..... pamietaj kolego ze jestes u mnie w kampingu wiec trzym klamor starszyzna rządzi i dlatego wyznaczam u nas w domku miszke na glownego platniczego kaucji
Miszka82 Opublikowano 8 Czerwca 2010 Opublikowano 8 Czerwca 2010 dotarłem na chatę musiałem zaliczyć aptekę i paczkę ibupromu tak mnie te komary pogryzły a tak na poważnie to miałem mega ból głowy i musiałem 4 wszamać, spocior bardzo fajny jedynie lipa że ci z Gliwic przyjechali ale trudno [br]Dopisany: 08 Czerwiec 2010, 23:36_________________________________________________POLSKA BIAŁO CZERWONI POLSKA..... pamietaj kolego ze jestes u mnie w kampingu wiec trzym klamor tak jest diman - przepraszam :polew:
diman Opublikowano 8 Czerwca 2010 Opublikowano 8 Czerwca 2010 dotarłem na chatę musiałem zaliczyć aptekę i paczkę ibupromu tak mnie te komary pogryzły a tak na poważnie to miałem mega ból głowy i musiałem 4 wszamać, spocior bardzo fajny jedynie lipa że ci z Gliwic przyjechali ale trudno [br]Dopisany: 08 Czerwiec 2010, 23:36_________________________________________________POLSKA BIAŁO CZERWONI POLSKA..... pamietaj kolego ze jestes u mnie w kampingu wiec trzym klamor tak jest diman - przepraszam :polew: no ma sie rozumiec a tak na powaznie ide zarzyc troche przyjemnosc i spac narazie
stanley Opublikowano 8 Czerwca 2010 Opublikowano 8 Czerwca 2010 dobra koledzy, ja spadam w kimono, jutro znowu to samo. Chyba zrealizuję tę trójkę w totka i biorę tydzień urlopu [br]Dopisany: 08 Czerwiec 2010, 23:45_________________________________________________ dotarłem na chatę musiałem zaliczyć aptekę i paczkę ibupromu tak mnie te komary pogryzły a tak na poważnie to miałem mega ból głowy i musiałem 4 wszamać, spocior bardzo fajny jedynie lipa że ci z Gliwic przyjechali ale trudno [br]Dopisany: 08 Czerwiec 2010, 23:36_________________________________________________POLSKA BIAŁO CZERWONI POLSKA..... pamietaj kolego ze jestes u mnie w kampingu wiec trzym klamor tak jest diman - przepraszam :polew: no ma sie rozumiec a tak na powaznie ide zarzyc troche przyjemnosc i spac narazie serio czy ściemniasz? hehehe
Miszka82 Opublikowano 8 Czerwca 2010 Opublikowano 8 Czerwca 2010 aaaa bym zapomniał który łoś z Gliwickich czarnym avantem z naklejkami klubowymi na boku (nie widziałem czy b6 czy b7) źle pojechał :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:
A4 Mario Opublikowano 8 Czerwca 2010 Opublikowano 8 Czerwca 2010 Foty http://picasaweb.google.pl/100998428604636548236/A4KlubKatowickiGrill8062010 Foty bez cenzury bez korekt... prosto z aparatu P.S. Diman badaj foty swojej niuni... robione na szybkiego ale nawet jakoś wyszły
czester Opublikowano 8 Czerwca 2010 Opublikowano 8 Czerwca 2010 aaaa bym zapomniał który łoś z Gliwickich czarnym avantem z naklejkami klubowymi na boku (nie widziałem czy b6 czy b7) źle pojechał :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: A chcialem napisac, ze fajnie bylo oczywiscie byl to miron P.s. jest tylko jeden czarny avant na gliwickich z magnesami klubowymi, ten drugi to z knurowa
A4 Mario Opublikowano 8 Czerwca 2010 Opublikowano 8 Czerwca 2010 aaaa bym zapomniał który łoś z Gliwickich czarnym avantem z naklejkami klubowymi na boku (nie widziałem czy b6 czy b7) źle pojechał :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: A chcialem napisac, ze fajnie bylo oczywiscie byl to miron P.s. jest tylko jeden czarny avant na gliwickich z magnesami klubowymi, ten drugi to z knurowa Dokładnie jest różnica pomiedzy SG a SGL.....
Rekomendowane odpowiedzi