stanley Opublikowano 9 Czerwca 2010 Opublikowano 9 Czerwca 2010 Jak myślicie 1650zł za moje szkody to dobra kasa dostałeś kosztorys? No gość mi wysłał mialem a co? prześlij mi go na [email protected] zobaczymy czy można coś więcej wyciągnąć Poszło na dole masz adnotacje "BEZ ZWIAZKU OPONA TYŁ PRAWA" Jak byłeś u mnie widziałem, że masz ją uszczerbioną, możesz się odwołać, bo myślę, że jak kobieta przejachała Ci po feldze , to po oponie również. No chyba, że powiedziałeś rzeczoznawcy inaczej :gwizdanie: Bo tam jest stare uszczerbienie na feldze i powiedziałem że było. Mi ta kasa odpowiada szczerze spodziewałem się coś koło 600-700 :gwizdanie: aha, no to tak jest w porządku PS. To co, oddajesz do ASO ? Do ASO kolegi który mi to zrobi za flaszkę no poza felgą. I teraz się zastanawiam jak pomalować felgi bo takiego lakieru jak jest raczej nie uzyskam ;( to odpal 500zł za pomoc
Bulczas Opublikowano 9 Czerwca 2010 Opublikowano 9 Czerwca 2010 to odpal 500zł za pomoc :decayed Wyrwiesz 2 tys 500zł jest Twoje
miron78 Opublikowano 9 Czerwca 2010 Opublikowano 9 Czerwca 2010 Po tych komarach wczorajszych do tej pory mam jeden bark większy od drugiego... Nie poschodziły mi jeszcze bomble Dziwne macie te komary Spadam na następny koks na SK
Bulczas Opublikowano 9 Czerwca 2010 Opublikowano 9 Czerwca 2010 Po tych komarach wczorajszych do tej pory mam jeden bark większy od drugiego... Nie poschodziły mi jeszcze bomble Dziwne macie te komary Spadam na następny koks na SK To i ja muszę się zabrać za siebie
stanley Opublikowano 9 Czerwca 2010 Opublikowano 9 Czerwca 2010 Po tych komarach wczorajszych do tej pory mam jeden bark większy od drugiego... Nie poschodziły mi jeszcze bomble Dziwne macie te komary Spadam na następny koks na SK To i ja muszę się zabrać za siebie za 500zł ułożę Ci zajebi*sty trening
Bulczas Opublikowano 9 Czerwca 2010 Opublikowano 9 Czerwca 2010 za 500zł ułożę Ci zajebi*sty trening Ja jestem 3in1 - układającym trening, trenerem i ćwiczącym
stanley Opublikowano 9 Czerwca 2010 Opublikowano 9 Czerwca 2010 za 500zł ułożę Ci zajebi*sty trening Ja jestem 3in1 - układającym trening, trenerem i ćwiczącym jeszcze potrzebujesz jakiś czynnik mobilizujący
Bulczas Opublikowano 9 Czerwca 2010 Opublikowano 9 Czerwca 2010 za 500zł ułożę Ci zajebi*sty trening Ja jestem 3in1 - układającym trening, trenerem i ćwiczącym jeszcze potrzebujesz jakiś czynnik mobilizujący Wystarczy moje zdjęcie nago
stanley Opublikowano 9 Czerwca 2010 Opublikowano 9 Czerwca 2010 za 500zł ułożę Ci zajebi*sty trening Ja jestem 3in1 - układającym trening, trenerem i ćwiczącym jeszcze potrzebujesz jakiś czynnik mobilizujący Wystarczy moje zdjęcie nago
Bulczas Opublikowano 9 Czerwca 2010 Opublikowano 9 Czerwca 2010 Zatkało kakao [br]Dopisany: 09 Czerwiec 2010, 13:10_________________________________________________Spadam do pracy
Miszka82 Opublikowano 9 Czerwca 2010 Opublikowano 9 Czerwca 2010 za 500zł ułożę Ci zajebi*sty trening Ja jestem 3in1 - układającym trening, trenerem i ćwiczącym jeszcze potrzebujesz jakiś czynnik mobilizujący Wystarczy moje zdjęcie nago
OKO Opublikowano 9 Czerwca 2010 Opublikowano 9 Czerwca 2010 za 500zł ułożę Ci zajebi*sty trening Ja jestem 3in1 - układającym trening, trenerem i ćwiczącym jeszcze potrzebujesz jakiś czynnik mobilizujący Wystarczy moje zdjęcie nago nie bądź zazdrosny :gwizdanie: :polew:
krzysieksc83 Opublikowano 9 Czerwca 2010 Opublikowano 9 Czerwca 2010 Byłem pierwszy raz na spociku w Sk i było całkiem przyjemnie nie wiem jak się skończyło bo uciekłem wcześniej ale domyślam się...
akjam Opublikowano 9 Czerwca 2010 Opublikowano 9 Czerwca 2010 Co tam słychować? P.S. Mogłem zostać jednak na spocie wczoraj dłużej bo na pewno było więcej atrakcji niż wczorajszy mecz... :gwizdanie: To była przepaść!
Kędzior Opublikowano 9 Czerwca 2010 Opublikowano 9 Czerwca 2010 siema ludzie nom nareszcie wypłata Jak myślicie 1650zł za moje szkody to dobra kasa to kiedy nas na impreze zapraszasz??
stanley Opublikowano 9 Czerwca 2010 Opublikowano 9 Czerwca 2010 nie ma sił, chyba trzeba uciąć popołudniową drzemkę
Grisza79 Opublikowano 9 Czerwca 2010 Opublikowano 9 Czerwca 2010 nie ma sił, chyba trzeba uciąć popołudniową drzemkę Właśnie jestem po takiej Miszka powinienem ci :bicz3: wczoraj gdy się pakowałem do fury nie przytrzymałeś mi mojej drugiej fury i przerysowałem w dwóch miejscach listwe progową. Wczoraj tego nie widziałem bo ciemno było, dzisiaj jak to lookłem.... Oh.. jak ty byś był mój jak ja bym Cie bił :>
Kędzior Opublikowano 9 Czerwca 2010 Opublikowano 9 Czerwca 2010 nie ma sił, chyba trzeba uciąć popołudniową drzemkę Właśnie jestem po takiej Miszka powinienem ci :bicz3: wczoraj gdy się pakowałem do fury nie przytrzymałeś mi mojej drugiej fury i przerysowałem w dwóch miejscach listwe progową. Wczoraj tego nie widziałem bo ciemno było, dzisiaj jak to lookłem.... Oh.. jak ty byś był mój jak ja bym Cie bił :> hehe niekuś Miszki :polew: nie ma sił, chyba trzeba uciąć popołudniową drzemkę przestań ja mam dzisiaj 3 żuberki na wieczór :>
Kędzior Opublikowano 9 Czerwca 2010 Opublikowano 9 Czerwca 2010 hmm Miron przestań mnie naśladować bo koślawo ci to coś wychodzi :polew: :polew:
Rekomendowane odpowiedzi