Gość Kamciooo Opublikowano 13 Czerwca 2010 Opublikowano 13 Czerwca 2010 Siema wszystkim :> Jest może tu ktoś kto zna się na 1.8T z okolic dąbrowy górniczej? Żeby sie spotkać i zerknąć na moje AEB? Pozdrawiam
diman Opublikowano 13 Czerwca 2010 Opublikowano 13 Czerwca 2010 Siema wszystkim :> Jest może tu ktoś kto zna się na 1.8T z okolic dąbrowy górniczej? Żeby sie spotkać i zerknąć na moje AEB? Pozdrawiam gregory sie zna bardzo dobrze na 1.8t wiec do niego uderz moze ci pomoze
stanley Opublikowano 13 Czerwca 2010 Opublikowano 13 Czerwca 2010 Siema wszystkim :> Jest może tu ktoś kto zna się na 1.8T z okolic dąbrowy górniczej? Żeby sie spotkać i zerknąć na moje AEB? Pozdrawiam podjedź we wtorek na spota do kato [br]Dopisany: 13 Czerwiec 2010, 10:51_________________________________________________w ogóle to
diman Opublikowano 13 Czerwca 2010 Opublikowano 13 Czerwca 2010 :slina: ale za***ista :slina: :slina:
Bulczas Opublikowano 13 Czerwca 2010 Opublikowano 13 Czerwca 2010 :slina: ale za***ista :slina: :slina: Jest kosa normalnie. Bardzo mi się podobają felgi. Są z Porsche Cayenne
keżor Opublikowano 13 Czerwca 2010 Autor Opublikowano 13 Czerwca 2010 siema z rana :slina: ale za***ista :slina: :slina: Jest kosa normalnie. Bardzo mi się podobają felgi. Są z Porsche Cayenne no fele prawie jak u mnie
Bulczas Opublikowano 13 Czerwca 2010 Opublikowano 13 Czerwca 2010 no fele prawie jak u mnie Prawie robi wielką różnicę
Tzieland Opublikowano 13 Czerwca 2010 Opublikowano 13 Czerwca 2010 siemano chlopaki mam pytanie od czego moglo wzrosnac spalanie ogolnie nie ma tragedi ale w miescie pali mi ok 8,5 L/100 km oczywiscie jazda wylacznie po miescie, dosyc agresywna ale bez przesady i odcinki mniej wiecej o dlugosciach 10-15 km, wiec w sumie raczej krotkie przypchany kat? przypchany kat powodowalby wieksze spalanie w sumie to nie wycinalem kata, wiec moze byc tam juz usyfione
PiterA4 Opublikowano 13 Czerwca 2010 Opublikowano 13 Czerwca 2010 dziendybry ja kupilem wreszcie poloske i poskladalem autko wiec jak dobrze pojdzie to we wtorek bede na spocie czy cos sie zmienilo od mojej nieobecnosci????
viktor098 Opublikowano 13 Czerwca 2010 Opublikowano 13 Czerwca 2010 tiz a dawka paliwa jako mosz dobrze sie zbiero jak tak to z duzo dawka i swoje spala
viktor098 Opublikowano 13 Czerwca 2010 Opublikowano 13 Czerwca 2010 czes bulik mom do wymiany czujnik ABS w przednim prawym kole i jak dohamywuje to sie wlaczo kery bezpiecznik mom wyciagnacz zeby narazie wyloczyc ten abs
Rekomendowane odpowiedzi