Bulczas Opublikowano 13 Czerwca 2010 Opublikowano 13 Czerwca 2010 w końcu coś chłodniej Można rezać Stanley może raze zrezamy FMIC, jakaś zniżka może będzie
stanley Opublikowano 13 Czerwca 2010 Opublikowano 13 Czerwca 2010 w końcu coś chłodniej Można rezać Stanley może raze zrezamy FMIC, jakaś zniżka może będzie ja mam dziurę budżetową, więc narazie odpada ;(
Bulik Opublikowano 13 Czerwca 2010 Opublikowano 13 Czerwca 2010 czes bulik mom do wymiany czujnik ABS w przednim prawym kole i jak dohamywuje to sie wlaczo kery bezpiecznik mom wyciagnacz zeby narazie wyloczyc ten abs ...wypnij wtyczke z sterownika jest pod tylną kanapą
Kędzior Opublikowano 13 Czerwca 2010 Opublikowano 13 Czerwca 2010 siema z samego rana jak wstałem :slina: śliczna w dodatku avancik
Bulczas Opublikowano 13 Czerwca 2010 Opublikowano 13 Czerwca 2010 siema z samego rana jak wstałem :slina: śliczna w dodatku avancik No to rezaj taką
Kędzior Opublikowano 13 Czerwca 2010 Opublikowano 13 Czerwca 2010 siema z samego rana jak wstałem :slina: śliczna w dodatku avancik No to rezaj taką no gdybym miał silnik z s lub rs to bym taką porezał :polew: w sumie rs jak bym miał to bym niemusiał :polew:
Miszka82 Opublikowano 13 Czerwca 2010 Opublikowano 13 Czerwca 2010 pany potrzebuję wymienić kilka rzeczy w furce (olej, termostat, osłonę przegubu) kto użyczy garażu z kanałem i pomoże albo wie gdzie jest jakiś kanał żeby pogrzebać w furce
A-rek Opublikowano 13 Czerwca 2010 Opublikowano 13 Czerwca 2010 Miszka chetnie bym ci pomogl ale akurat dzisiaj mam ostatni dzien wolnego
gregory Opublikowano 13 Czerwca 2010 Opublikowano 13 Czerwca 2010 A mnie nie ma na miejscu :gwizdanie:[br]Dopisany: 13 Czerwiec 2010, 17:07_________________________________________________Apropo furek, fajne zdjęcia fajnej furki. Audi RS2:
Kędzior Opublikowano 13 Czerwca 2010 Opublikowano 13 Czerwca 2010 A mnie nie ma na miejscu :gwizdanie:[br]Dopisany: 13 Czerwiec 2010, 17:07_________________________________________________Apropo furek, fajne zdjęcia fajnej furki. Audi RS2: jak dla mnie to nei zbyt :gwizdanie:
stanley Opublikowano 13 Czerwca 2010 Opublikowano 13 Czerwca 2010 pany potrzebuję wymienić kilka rzeczy w furce (olej, termostat, osłonę przegubu) kto użyczy garażu z kanałem i pomoże albo wie gdzie jest jakiś kanał żeby pogrzebać w furce w ASO mają kanał lub podnośnik
Kędzior Opublikowano 13 Czerwca 2010 Opublikowano 13 Czerwca 2010 pany potrzebuję wymienić kilka rzeczy w furce (olej, termostat, osłonę przegubu) kto użyczy garażu z kanałem i pomoże albo wie gdzie jest jakiś kanał żeby pogrzebać w furce w ASO mają kanał lub podnośnik ceny też mają przystępne :polew:
stanley Opublikowano 13 Czerwca 2010 Opublikowano 13 Czerwca 2010 pany potrzebuję wymienić kilka rzeczy w furce (olej, termostat, osłonę przegubu) kto użyczy garażu z kanałem i pomoże albo wie gdzie jest jakiś kanał żeby pogrzebać w furce w ASO mają kanał lub podnośnik ceny też mają przystępne :polew: na lato pewnie obniżki dochodzą
Kędzior Opublikowano 13 Czerwca 2010 Opublikowano 13 Czerwca 2010 pany potrzebuję wymienić kilka rzeczy w furce (olej, termostat, osłonę przegubu) kto użyczy garażu z kanałem i pomoże albo wie gdzie jest jakiś kanał żeby pogrzebać w furce w ASO mają kanał lub podnośnik ceny też mają przystępne :polew: na lato pewnie obniżki dochodzą avusy całe?? :gwizdanie:
Miszka82 Opublikowano 13 Czerwca 2010 Opublikowano 13 Czerwca 2010 pany potrzebuję wymienić kilka rzeczy w furce (olej, termostat, osłonę przegubu) kto użyczy garażu z kanałem i pomoże albo wie gdzie jest jakiś kanał żeby pogrzebać w furce w ASO mają kanał lub podnośnik ceny też mają przystępne :polew: Pier dolciesię[br]Dopisany: 13 Czerwiec 2010, 19:54_________________________________________________
Kędzior Opublikowano 13 Czerwca 2010 Opublikowano 13 Czerwca 2010 Pier dolciesię[br]Dopisany: 13 Czerwiec 2010, 19:54_________________________________________________ komentarz zgłoszony do moderatora :gwizdanie: :gwizdanie: :polew: :polew:
stanley Opublikowano 13 Czerwca 2010 Opublikowano 13 Czerwca 2010 pany potrzebuję wymienić kilka rzeczy w furce (olej, termostat, osłonę przegubu) kto użyczy garażu z kanałem i pomoże albo wie gdzie jest jakiś kanał żeby pogrzebać w furce w ASO mają kanał lub podnośnik ceny też mają przystępne :polew: na lato pewnie obniżki dochodzą avusy całe?? :gwizdanie: :gwizdanie: no.... [br]Dopisany: 13 Czerwiec 2010, 19:55_________________________________________________ Pier dolciesię[br]Dopisany: 13 Czerwiec 2010, 19:54_________________________________________________ komentarz zgłoszony do moderatora :gwizdanie: :gwizdanie: :polew: :polew: i do fuga
Miszka82 Opublikowano 13 Czerwca 2010 Opublikowano 13 Czerwca 2010 Pier dolciesię[br]Dopisany: 13 Czerwiec 2010, 19:54_________________________________________________ komentarz zgłoszony do moderatora :gwizdanie: :gwizdanie: :polew: :polew: nie fikaj gorolu bo Ci piz*nę
Kędzior Opublikowano 13 Czerwca 2010 Opublikowano 13 Czerwca 2010 nie fikaj gorolu bo Ci piz*nę komon komon
Rekomendowane odpowiedzi