Kędzior Opublikowano 13 Czerwca 2010 Opublikowano 13 Czerwca 2010 ja, od jutra mam zamiar nie pić do piątku... szczerze dobrze, że do piątku :gwizdanie: a od piątku piją ale reedsy :decayed: :polew:
krolu Opublikowano 13 Czerwca 2010 Opublikowano 13 Czerwca 2010 ja, od jutra mam zamiar nie pić do piątku... szczerze dobrze, że do piątku :gwizdanie: a od piątku piją ale reedsy :decayed: :polew: no to w końcu będę miał jakieś bratnie dusze :kox:
gregory Opublikowano 13 Czerwca 2010 Opublikowano 13 Czerwca 2010 ja, od jutra mam zamiar nie pić do piątku... szczerze już to widze jak śledzisz meczyki bez piany :beer1: :gwizdanie: bedzie dzwonil jak mu zabraknie no widze ze go wspierasz w postanowieniu no ja też nie piję, więc wspieram Ja też chyba nie będę pił alko do piątku. Czujecie, jak w piątek po przyjeździe walniemy se browca i od razu nam się bania wkręci :>
Kędzior Opublikowano 13 Czerwca 2010 Opublikowano 13 Czerwca 2010 Ja też chyba nie będę pił alko do piątku. Czujecie, jak w piątek po przyjeździe walniemy se browca i od razu nam się bania wkręci :> no dobra to ja też ale nieobiecuję :gwizdanie:
diman Opublikowano 13 Czerwca 2010 Opublikowano 13 Czerwca 2010 ja, od jutra mam zamiar nie pić do piątku... szczerze już to widze jak śledzisz meczyki bez piany :beer1: :gwizdanie: bedzie dzwonil jak mu zabraknie no widze ze go wspierasz w postanowieniu no ja też nie piję, więc wspieram Ja też chyba nie będę pił alko do piątku. Czujecie, jak w piątek po przyjeździe walniemy se browca i od razu nam się bania wkręci :> bedzie taniej :gwizdanie:
Adrenalina Opublikowano 13 Czerwca 2010 Opublikowano 13 Czerwca 2010 ja, od jutra mam zamiar nie pić do piątku... szczerze już to widze jak śledzisz meczyki bez piany :beer1: :gwizdanie: bedzie dzwonil jak mu zabraknie no widze ze go wspierasz w postanowieniu no ja też nie piję, więc wspieram Ja też chyba nie będę pił alko do piątku. Czujecie, jak w piątek po przyjeździe walniemy se browca i od razu nam się bania wkręci :> ekonomicznie
Miszka82 Opublikowano 13 Czerwca 2010 Opublikowano 13 Czerwca 2010 Już widzę jak nie będziecie pić. Tak w ogóle to Miszka jak coś możesz podjechać do mnie tylko mam mało miejsca w garażu ale kanał jest a jak pracujesz w przyszłym tygodniu ?
Kędzior Opublikowano 13 Czerwca 2010 Opublikowano 13 Czerwca 2010 Już widzę jak nie będziecie pić. Tak w ogóle to Miszka jak coś możesz podjechać do mnie tylko mam mało miejsca w garażu ale kanał jest a jak pracujesz w przyszłym tygodniu ? rano tak mnie się zdaje
Bulczas Opublikowano 13 Czerwca 2010 Opublikowano 13 Czerwca 2010 Już widzę jak nie będziecie pić. Tak w ogóle to Miszka jak coś możesz podjechać do mnie tylko mam mało miejsca w garażu ale kanał jest a jak pracujesz w przyszłym tygodniu ? Na rano czyli po 14 jestem wolny
Kędzior Opublikowano 13 Czerwca 2010 Opublikowano 13 Czerwca 2010 Już widzę jak nie będziecie pić. Tak w ogóle to Miszka jak coś możesz podjechać do mnie tylko mam mało miejsca w garażu ale kanał jest a jak pracujesz w przyszłym tygodniu ? Na rano czyli po 14 jestem wolny czyli zgadłem
Bulczas Opublikowano 13 Czerwca 2010 Opublikowano 13 Czerwca 2010 Już widzę jak nie będziecie pić. Tak w ogóle to Miszka jak coś możesz podjechać do mnie tylko mam mało miejsca w garażu ale kanał jest a jak pracujesz w przyszłym tygodniu ? Na rano czyli po 14 jestem wolny czyli zgadłem W nagrodę stawiasz browar
Kędzior Opublikowano 13 Czerwca 2010 Opublikowano 13 Czerwca 2010 W nagrodę stawiasz browar hmmm dziwna wygrana :polew:
Bulczas Opublikowano 13 Czerwca 2010 Opublikowano 13 Czerwca 2010 W nagrodę stawiasz browar hmmm dziwna wygrana :polew: Na nowych zasadach FIFA
Seski Opublikowano 13 Czerwca 2010 Opublikowano 13 Czerwca 2010 W nagrodę stawiasz browar hmmm dziwna wygrana :polew: jeszcze dziwniejsza bo stawiasz wszystkim
Kędzior Opublikowano 13 Czerwca 2010 Opublikowano 13 Czerwca 2010 W nagrodę stawiasz browar hmmm dziwna wygrana :polew: jeszcze dziwniejsza bo stawiasz wszystkim nie no to mnie się niekalkuluje :polew: W nagrodę stawiasz browar hmmm dziwna wygrana :polew: Na nowych zasadach FIFA to pewno Listkiewicz wymyślił
Bulczas Opublikowano 13 Czerwca 2010 Opublikowano 13 Czerwca 2010 Wczoraj na pogorii dwie S3 jedna na BBS CH 19", druga na O.Z. Superlegera 19" :gwizdanie: A tu wrzucam jak debil u mnie w pracy wstawił palety na wysokości ok 7m :wallbash:
Seski Opublikowano 13 Czerwca 2010 Opublikowano 13 Czerwca 2010 a tam nie kalkuluje... bardzo ci się kalkuluje, uwierz mi. Znam się na tym
Kędzior Opublikowano 13 Czerwca 2010 Opublikowano 13 Czerwca 2010 A tu wrzucam jak debil u mnie w pracy wstawił palety na wysokości ok 7m :wallbash: ale to co że za nisko?? przecież dobrzę się trzymają :polew: nom S3 ładne autka pewnie z a3 clubu tak coś kojarze
Seski Opublikowano 13 Czerwca 2010 Opublikowano 13 Czerwca 2010 Wczoraj na pogorii dwie S3 jedna na BBS CH 19", druga na O.Z. Superlegera 19" :gwizdanie: A tu wrzucam jak debil u mnie w pracy wstawił palety na wysokości ok 7m :wallbash: tą czarną chyba znam chłopak pracuje w lemirze a koledze pogratuluj
Rekomendowane odpowiedzi