Kędzior Opublikowano 14 Czerwca 2010 Opublikowano 14 Czerwca 2010 żeby Ci zakalec nie wyszedł ale głodny jestem, zjadłbym co z maka
Grisza79 Opublikowano 14 Czerwca 2010 Opublikowano 14 Czerwca 2010 dobry wszystkim po kilku dniach nieobecności. Jakieś ciekawe newsy? Byczyłeś się ? piłeś ? czy może praca ? :gwizdanie: Wszystko poza pracą! Quadzik, meczyki, wódeczka... :kox: Co to masz za quada ?
krolu Opublikowano 14 Czerwca 2010 Opublikowano 14 Czerwca 2010 żeby Ci zakalec nie wyszedł ale głodny jestem, zjadłbym co z maka to jedź, wiesz co lubię :naughty:
Kędzior Opublikowano 14 Czerwca 2010 Opublikowano 14 Czerwca 2010 Co to masz za quada ? miał quada, dostał teraz na komunie :polew: dokładnie taki: http://www.moto.allegro.pl/item1080334814_quad_dla_dzieci_z_pilotem.html żeby Ci zakalec nie wyszedł ale głodny jestem, zjadłbym co z maka to jedź, wiesz co lubię :naughty: :polew: i tu jest problem bo mi się niechce jechać
Seski Opublikowano 14 Czerwca 2010 Opublikowano 14 Czerwca 2010 żeby Ci zakalec nie wyszedł ale głodny jestem, zjadłbym co z maka przyjedź po mnie to pojadę z tobą
Bulczas Opublikowano 14 Czerwca 2010 Opublikowano 14 Czerwca 2010 Kupcie też coś dla mnie. j**any jakiś szary klej mocny jak sk***ysyn
keżor Opublikowano 14 Czerwca 2010 Autor Opublikowano 14 Czerwca 2010 mam dobry humor to pożycz stówę życze Ci stówe [br]Dopisany: 14 Czerwiec 2010, 20:42_________________________________________________co do ledów , to tak z 6 stówek bym chciał :gwizdanie:
Kędzior Opublikowano 14 Czerwca 2010 Opublikowano 14 Czerwca 2010 mam dobry humor to pożycz stówę życze Ci stówe dobree :good:
Bulczas Opublikowano 14 Czerwca 2010 Opublikowano 14 Czerwca 2010 k**wa musze wymyśleć jakiś patent na te dziwki. Dzisiaj daje spokój :gwizdanie:
Kędzior Opublikowano 14 Czerwca 2010 Opublikowano 14 Czerwca 2010 ku***a musze wymyśleć jakiś patent na te dziwki. Dzisiaj daje spokój :gwizdanie: pomachaj im kasą, to przeważnie działa na dziwki :polew:
keżor Opublikowano 14 Czerwca 2010 Autor Opublikowano 14 Czerwca 2010 ku***a musze wymyśleć jakiś patent na te dziwki. Dzisiaj daje spokój :gwizdanie: opierdol szkło na obkoło kątówą a potem sklej po cięciu ale to hardcore
Bulczas Opublikowano 14 Czerwca 2010 Opublikowano 14 Czerwca 2010 ku***a musze wymyśleć jakiś patent na te dziwki. Dzisiaj daje spokój :gwizdanie: opierdol szkło na obkoło kątówą a potem sklej po cięciu ale to hardcore Jak jutro nie puści to na pewno zastosuje doraźniejsze środki
Kędzior Opublikowano 14 Czerwca 2010 Opublikowano 14 Czerwca 2010 ku***a musze wymyśleć jakiś patent na te dziwki. Dzisiaj daje spokój :gwizdanie: opierdol szkło na obkoło kątówą a potem sklej po cięciu ale to hardcore Jak jutro nie puści to na pewno zastosuje doraźniejsze środki mówię ci pomachaj kasą i się moment rozłożą
Bulczas Opublikowano 14 Czerwca 2010 Opublikowano 14 Czerwca 2010 ku***a musze wymyśleć jakiś patent na te dziwki. Dzisiaj daje spokój :gwizdanie: opierdol szkło na obkoło kątówą a potem sklej po cięciu ale to hardcore Jak jutro nie puści to na pewno zastosuje doraźniejsze środki mówię ci pomachaj kasą i się moment rozłożą Pomachaj sobie pałką :gwizdanie:
Kędzior Opublikowano 14 Czerwca 2010 Opublikowano 14 Czerwca 2010 Pomachaj sobie pałką :gwizdanie: :tongue4:
keżor Opublikowano 14 Czerwca 2010 Autor Opublikowano 14 Czerwca 2010 zanurz je na tydzień w odrdzewiaczu i szyba sama zejdzie :>
Kędzior Opublikowano 14 Czerwca 2010 Opublikowano 14 Czerwca 2010 młotkiem :decayed: ta garczkiem Stan ma wprawe:P
keżor Opublikowano 14 Czerwca 2010 Autor Opublikowano 14 Czerwca 2010 mówię ci pomachaj kasą i się moment rozłożą młotkiem :decayed: zanurz je na tydzień w odrdzewiaczu i szyba sama zejdzie :> weź je na spota jutro
Bulczas Opublikowano 14 Czerwca 2010 Opublikowano 14 Czerwca 2010 Ale z was krejzole [br]Dopisany: 14 Czerwiec 2010, 21:29_________________________________________________ mówię ci pomachaj kasą i się moment rozłożą młotkiem :decayed: zanurz je na tydzień w odrdzewiaczu i szyba sama zejdzie :> weź je na spota jutro Jak znajdę chwilę żeby podjechać i nie będą już pomalowane to je wezmę
Rekomendowane odpowiedzi