Kędzior Opublikowano 14 Czerwca 2010 Opublikowano 14 Czerwca 2010 viva zwai jutro obczaimy srebrna obwódka na prosiaki jeszcze i :kox:
keżor Opublikowano 14 Czerwca 2010 Autor Opublikowano 14 Czerwca 2010 jutro obczaimy srebrna obwódka na prosiaki jeszcze i :kox: bez obwódki będzie , bo będzie widać , że to małe 17ki
krolu Opublikowano 14 Czerwca 2010 Opublikowano 14 Czerwca 2010 jutro obczaimy srebrna obwódka na prosiaki jeszcze i :kox: bez obwódki będzie , bo będzie widać , że to małe 17ki taki lans a ja jutro nie wiem czy wpadnę..
Kędzior Opublikowano 14 Czerwca 2010 Opublikowano 14 Czerwca 2010 jutro obczaimy srebrna obwódka na prosiaki jeszcze i :kox: bez obwódki będzie , bo będzie widać , że to małe 17ki no skoro tak uważasz, ale VT możesz sobie zrobić żeby zobaczyć[br]Dopisany: 14 Czerwiec 2010, 22:05_________________________________________________ jutro obczaimy srebrna obwódka na prosiaki jeszcze i :kox: bez obwódki będzie , bo będzie widać , że to małe 17ki taki lans a ja jutro nie wiem czy wpadnę.. why??
krolu Opublikowano 14 Czerwca 2010 Opublikowano 14 Czerwca 2010 jutro obczaimy srebrna obwódka na prosiaki jeszcze i :kox: bez obwódki będzie , bo będzie widać , że to małe 17ki no skoro tak uważasz, ale VT możesz sobie zrobić żeby zobaczyć[br]Dopisany: 14 Czerwiec 2010, 22:05_________________________________________________ jutro obczaimy srebrna obwódka na prosiaki jeszcze i :kox: bez obwódki będzie , bo będzie widać , że to małe 17ki taki lans a ja jutro nie wiem czy wpadnę.. why?? najwyżej po 20-21
Kędzior Opublikowano 14 Czerwca 2010 Opublikowano 14 Czerwca 2010 najwyżej po 20-21 ok wszytko kumam już ci zaczyna kobieta zabraniać ??
krolu Opublikowano 14 Czerwca 2010 Opublikowano 14 Czerwca 2010 najwyżej po 20-21 ok wszytko kumam już ci zaczyna kobieta zabraniać ?? już chyba dopiero.. przecież już raz byłem od początku do końca ma absolutną rację..
Bulczas Opublikowano 14 Czerwca 2010 Opublikowano 14 Czerwca 2010 i wszyscy uciekli Dziwisz się :gwizdanie:
Kędzior Opublikowano 14 Czerwca 2010 Opublikowano 14 Czerwca 2010 już chyba dopiero.. przecież już raz byłem od początku do końca ma absolutną rację.. :polew: spadłem z krzesełkaa jak tam byłeś wkońcu na tym tenisie? jaki wynik??
Miszka82 Opublikowano 14 Czerwca 2010 Opublikowano 14 Czerwca 2010 i wszyscy uciekli Dziwisz się :gwizdanie: no w sumie dopiero 22 z minutami
Bulczas Opublikowano 14 Czerwca 2010 Opublikowano 14 Czerwca 2010 i wszyscy uciekli Dziwisz się :gwizdanie: no w sumie dopiero 22 z minutami O coś innego mi chodziło
krolu Opublikowano 14 Czerwca 2010 Opublikowano 14 Czerwca 2010 już chyba dopiero.. przecież już raz byłem od początku do końca ma absolutną rację.. :polew: spadłem z krzesełkaa jak tam byłeś wkońcu na tym tenisie? jaki wynik?? nie byłem ... jutro idę muszę się jeszcze tylko do keżora uśmiechnąć :gwizdanie:ale poprzednim razem to nawet kilka razy odebrałem
keżor Opublikowano 14 Czerwca 2010 Autor Opublikowano 14 Czerwca 2010 na szybko , fele , gleba , i gril ze srebno ramko ale raczej fele zostaną całe czarne
Kędzior Opublikowano 14 Czerwca 2010 Opublikowano 14 Czerwca 2010 już chyba dopiero.. przecież już raz byłem od początku do końca ma absolutną rację.. :polew: spadłem z krzesełkaa jak tam byłeś wkońcu na tym tenisie? jaki wynik?? nie byłem ... jutro idę muszę się jeszcze tylko do keżora uśmiechnąć :gwizdanie:ale poprzednim razem to nawet kilka razy odebrałem pamiętaj wal piłeczką prosto na nią z całej siły :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:
krolu Opublikowano 14 Czerwca 2010 Opublikowano 14 Czerwca 2010 na szybko , fele , gleba , i gril ze srebno ramko ale raczej fele zostaną całe czarne nie pasuje ten rant :no:
Kędzior Opublikowano 14 Czerwca 2010 Opublikowano 14 Czerwca 2010 na szybko , fele , gleba , i gril ze srebno ramko ale raczej fele zostaną całe czarne noi jak dla mnie fele kozak
krolu Opublikowano 14 Czerwca 2010 Opublikowano 14 Czerwca 2010 pamiętaj wal piłeczką prosto na nią z całej siły :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: nie, bo boję się, że mi odda - a wtedy nie wstanę
Bulczas Opublikowano 14 Czerwca 2010 Opublikowano 14 Czerwca 2010 na szybko , fele , gleba , i gril ze srebno ramko ale raczej fele zostaną całe czarne Zdjęcie na pewno nie oddaje efektu. Ale jest ciekawie :gwizdanie:
keżor Opublikowano 14 Czerwca 2010 Autor Opublikowano 14 Czerwca 2010 z taką glebą może i w miare fajnie , ale na tym co jest wyglądało by to marnie
Rekomendowane odpowiedzi