stanley Opublikowano 15 Czerwca 2010 Opublikowano 15 Czerwca 2010 Keżor, ja Ci dzisaj mogę z 5 kiełbas zrobić za tego grila S4 [br]Dopisany: 15 Czerwiec 2010, 17:06_________________________________________________to do poźniej
gregory Opublikowano 15 Czerwca 2010 Opublikowano 15 Czerwca 2010 Też tak chce ruszać z miejsca W końcu to RS4 jedzie, bo 525KM zmierzone na hamowni prawdopodobnie, a nie 420 tylko na papierku. Ale ten dźwięk kompresora beznadzieja. Ja bym nie zamienił turba na kompresor nigdy. Turbo to jest to, piękny dźwięk
Seski Opublikowano 15 Czerwca 2010 Opublikowano 15 Czerwca 2010 Też tak chce ruszać z miejsca W końcu to RS4 jedzie, bo 525KM zmierzone na hamowni prawdopodobnie, a nie 420 tylko na papierku. Ale ten dźwięk kompresora beznadzieja. Ja bym nie zamienił turba na kompresor nigdy. Turbo to jest to, piękny dźwięk no nie powiem jeździ całkiem fajnie a wogóle to
krolu Opublikowano 15 Czerwca 2010 Opublikowano 15 Czerwca 2010 Sukces jedna lampa rozklejona a oczyszczona z tego kleju ? :gwizdanie: :gwizdanie:
Adrenalina Opublikowano 15 Czerwca 2010 Opublikowano 15 Czerwca 2010 pada... :gwizdanie: Nie marudź bierzesz Panny A i D ?
krolu Opublikowano 15 Czerwca 2010 Opublikowano 15 Czerwca 2010 pada... :gwizdanie: Nie marudź bierzesz Panny A i D ? moja siostra dojedzie sama a z Panną D. się zobaczy... bo ja się spóźnię na spota i albo trafie sam albo z D.
Adrenalina Opublikowano 15 Czerwca 2010 Opublikowano 15 Czerwca 2010 pada... :gwizdanie: Nie marudź bierzesz Panny A i D ? moja siostra dojedzie sama a z Panną D. się zobaczy... bo ja się spóźnię na spota i albo trafie sam albo z D. yyyyy.... no bo ja sie waham
krolu Opublikowano 15 Czerwca 2010 Opublikowano 15 Czerwca 2010 A dziś wyjątkowo mi pasuje zabrać Pannę D. bo mam smaka na reedsa do grilla :gwizdanie: :gwizdanie:[br]Dopisany: 15 Czerwiec 2010, 18:02_________________________________________________ yyyyy.... no bo ja sie waham e bo z wami babami to tak zawsze :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:
Adrenalina Opublikowano 15 Czerwca 2010 Opublikowano 15 Czerwca 2010 a myślisz że będzie ten grill? bo jak narazie to jest doopa
krolu Opublikowano 15 Czerwca 2010 Opublikowano 15 Czerwca 2010 a myślisz że będzie ten grill? bo jak narazie to jest doopa 1 h temu był mega upał teraz się zachmurzyło.. to za 1 h może znów się zmienić :gwizdanie:
Adrenalina Opublikowano 15 Czerwca 2010 Opublikowano 15 Czerwca 2010 a myślisz że będzie ten grill? bo jak narazie to jest doopa 1 h temu był mega upał teraz się zachmurzyło.. to za 1 h może znów się zmienić :gwizdanie: optymista .... jak na razie to sie nie zanosi
Bulczas Opublikowano 15 Czerwca 2010 Opublikowano 15 Czerwca 2010 Sukces jedna lampa rozklejona a oczyszczona z tego kleju ? :gwizdanie: :gwizdanie: to już pikuś Druga chyba pójdzie moment :gwizdanie:[br]Dopisany: 15 Czerwiec 2010, 18:06_________________________________________________Pogoda się robi nie ciekawa ale grill może być
krolu Opublikowano 15 Czerwca 2010 Opublikowano 15 Czerwca 2010 a myślisz że będzie ten grill? bo jak narazie to jest doopa 1 h temu był mega upał teraz się zachmurzyło.. to za 1 h może znów się zmienić :gwizdanie: optymista .... jak na razie to sie nie zanosi pesymistka...
Kędzior Opublikowano 15 Czerwca 2010 Opublikowano 15 Czerwca 2010 A dziś wyjątkowo mi pasuje zabrać Pannę D. mam być kulturalny czy nie muszę się hamować?? Stan jak możesz weź moją mega wyjebiaszczą czapuleńkę
krolu Opublikowano 15 Czerwca 2010 Opublikowano 15 Czerwca 2010 Sukces jedna lampa rozklejona a oczyszczona z tego kleju ? :gwizdanie: :gwizdanie: to już pikuś Druga chyba pójdzie moment :gwizdanie:[br]Dopisany: 15 Czerwiec 2010, 18:06_________________________________________________Pogoda się robi nie ciekawa ale grill może być no ja ten klej nożem ścinałem masakra... :wallbash:[br]Dopisany: 15 Czerwiec 2010, 18:08_________________________________________________ A dziś wyjątkowo mi pasuje zabrać Pannę D. mam być kulturalny czy nie muszę się hamować?? nie bój się to nie jest różowa lala - ale twoja strategia na tenisa mi nie pomogła - co w nią piłka leciała to ja odbijała.. :wallbash:
Adrenalina Opublikowano 15 Czerwca 2010 Opublikowano 15 Czerwca 2010 a myślisz że będzie ten grill? bo jak narazie to jest doopa 1 h temu był mega upał teraz się zachmurzyło.. to za 1 h może znów się zmienić :gwizdanie: optymista .... jak na razie to sie nie zanosi pesymistka... :gwizdanie: dobra to weź D, pani B też będzie tylko gdzieś 20:00
Kędzior Opublikowano 15 Czerwca 2010 Opublikowano 15 Czerwca 2010 ale twoja strategia na tenisa mi nie pomogła - co w nią piłka leciała to ja odbijała.. :wallbash: no niemów że przegrałeś?? no to widocznie za słabo w nią waliłeś
Rekomendowane odpowiedzi