krolu Opublikowano 15 Czerwca 2010 Opublikowano 15 Czerwca 2010 a myślisz że będzie ten grill? bo jak narazie to jest doopa 1 h temu był mega upał teraz się zachmurzyło.. to za 1 h może znów się zmienić :gwizdanie: optymista .... jak na razie to sie nie zanosi pesymistka... :gwizdanie: dobra to weź D, pani B też będzie tylko gdzieś 20:00 tylko Pani D. nie jest na 100% bo ona ma w głowie straszny bałagan i nie wiem czy pojedzie... ja jej wspomniałem ale co z tego będzie to nikt nie wiem... a ja tylko pytałem bo chciałem ew. grunt przygotować [br]Dopisany: 15 Czerwiec 2010, 18:12_________________________________________________ ale twoja strategia na tenisa mi nie pomogła - co w nią piłka leciała to ja odbijała.. :wallbash: no niemów że przegrałeś?? no to widocznie za słabo w nią waliłeś ekhm ekhm dałem jej wygrać oczywiście wiesz gentleman i te sprawy
Adrenalina Opublikowano 15 Czerwca 2010 Opublikowano 15 Czerwca 2010 nie ma sprawy, ja też tak na 99%
Bulczas Opublikowano 15 Czerwca 2010 Opublikowano 15 Czerwca 2010 Druga lampa bez szans nawet 5 minut to nie trwało No to na spocie będę Pani M też chyba będzie :gwizdanie:
Kędzior Opublikowano 15 Czerwca 2010 Opublikowano 15 Czerwca 2010 ekhm ekhm dałem jej wygrać oczywiście wiesz gentleman i te sprawy no niech będzie ale przeca jest "równouprawnienie" więc ja bym jej jak i każdej innej wygrać niedał, tak samo jak nieotwieram drzwi itp itd
krolu Opublikowano 15 Czerwca 2010 Opublikowano 15 Czerwca 2010 Druga lampa bez szans nawet 5 minut to nie trwało No to na spocie będę Pani M też chyba będzie :gwizdanie: no to luz babki sobie pogadają a co do lampy to musisz mi pokazać twoją technikę [br]Dopisany: 15 Czerwiec 2010, 18:15_________________________________________________ ekhm ekhm dałem jej wygrać oczywiście wiesz gentleman i te sprawy no niech będzie ale przeca jest "równouprawnienie" więc ja bym jej jak i każdej innej wygrać niedał, tak samo jak nieotwieram drzwi itp itd nie zrozumiałeś mnie - ja tez próbowałem wygrać :polew: :polew:
Kędzior Opublikowano 15 Czerwca 2010 Opublikowano 15 Czerwca 2010 Druga lampa bez szans nawet 5 minut to nie trwało No to na spocie będę z gwintem wygrałeś więc czemu miałbyś niedać rady z lampami Pani M też chyba będzie :gwizdanie: noo nieee nalot bab dzisiaj co tak Pucek na was działa czy coo??? :polew: :polew:[br]Dopisany: 15 Czerwiec 2010, 18:16_________________________________________________ nie zrozumiałeś mnie - ja tez próbowałem wygrać :polew: :polew: trzeba było oszukiwać
krolu Opublikowano 15 Czerwca 2010 Opublikowano 15 Czerwca 2010 trzeba było oszukiwać 16 razy powiedziałem, że aut to mało :naughty: [br]Dopisany: 15 Czerwiec 2010, 18:17_________________________________________________nie no świruję, nie graliśmy na punkty bo to nie miało najmniejszego sensu
Grisza79 Opublikowano 15 Czerwca 2010 Opublikowano 15 Czerwca 2010 wróciłem z sklepu... kupiłem 10szt kiełbachy, chleb, ketchup pikantny oraz brykiet, tylko jak narazie tu u mnie pada.... lekko ale pada... Mam to brać ze sobą ... będzie ten grill... ?
Kędzior Opublikowano 15 Czerwca 2010 Opublikowano 15 Czerwca 2010 nie no świruję, nie graliśmy na punkty bo to nie miało najmniejszego sensu się wie wróciłem z sklepu... kupiłem 10szt kiełbachy, chleb, ketchup pikantny oraz brykiet, tylko jak narazie tu u mnie pada.... lekko ale pada... Mam to brać ze sobą ... będzie ten grill... ? a kiste browarów kupiłeś?? cóż ty takie zakupy zrobiłeś men??
Bulczas Opublikowano 15 Czerwca 2010 Opublikowano 15 Czerwca 2010 przecież z cukru nie jesteśmy chyba
Kędzior Opublikowano 15 Czerwca 2010 Opublikowano 15 Czerwca 2010 przecież z cukru nie jesteśmy chyba
Grisza79 Opublikowano 15 Czerwca 2010 Opublikowano 15 Czerwca 2010 nie no świruję, nie graliśmy na punkty bo to nie miało najmniejszego sensu się wie wróciłem z sklepu... kupiłem 10szt kiełbachy, chleb, ketchup pikantny oraz brykiet, tylko jak narazie tu u mnie pada.... lekko ale pada... Mam to brać ze sobą ... będzie ten grill... ? a kiste browarów kupiłeś?? cóż ty takie zakupy zrobiłeś men?? 5 litrowe wino.... :gwizdanie: bo głodny jestem i dlatego takie zakupy Będe się brał powoli.... najwyżej wróce z tym spowrotem
A4 Mario Opublikowano 15 Czerwca 2010 Opublikowano 15 Czerwca 2010 Nie płaczcie Panowie i Panie ale ja ide do pracy na nocke i mnie nie będzie... :polew: :wallbash:
PiterA4 Opublikowano 15 Czerwca 2010 Opublikowano 15 Czerwca 2010 ja Sie tez dolaczam do nocki ;( niestety moze za tydzien :gwizdanie:
Kędzior Opublikowano 15 Czerwca 2010 Opublikowano 15 Czerwca 2010 i już w domku było mega śmiesznie w sumie jak zawsze wy krejzole Akjam nawet ci śmiga ta padlina
akjam Opublikowano 15 Czerwca 2010 Opublikowano 15 Czerwca 2010 i już w domku było mega śmiesznie w sumie jak zawsze wy krejzole Akjam nawet ci śmiga ta padlina Nie jechałem szybko... :gwizdanie: Zaraz za drugim zjeździe na S-ec jest ta zwężka pod wiaduktem i tam stali gliniarze a chwile wcześniej miałem z 200km/h a za mną OKO ale wyhamował!
Kędzior Opublikowano 15 Czerwca 2010 Opublikowano 15 Czerwca 2010 Nie jechałem szybko... :gwizdanie: Zaraz za drugim zjeździe na S-ec jest ta zwężka pod wiaduktem i tam stali gliniarze a chwile wcześniej miałem z 200km/h a za mną OKO ale wyhamował! wiem widziałem i tak by się za wami niepuścili bo trzymali jakiegoś tira
Kędzior Opublikowano 15 Czerwca 2010 Opublikowano 15 Czerwca 2010 Dziękować za spota dziękować tobie ty dziś byłeś organizatorem
Rekomendowane odpowiedzi