akjam Opublikowano 15 Czerwca 2010 Opublikowano 15 Czerwca 2010 Dziękować za spota dziękować tobie ty dziś byłeś organizatorem No właśnie!
Kędzior Opublikowano 15 Czerwca 2010 Opublikowano 15 Czerwca 2010 Dzięki za spota i za kiełbaski seatowiec
akjam Opublikowano 15 Czerwca 2010 Opublikowano 15 Czerwca 2010 Nie jechałem szybko... :gwizdanie: Zaraz za drugim zjeździe na S-ec jest ta zwężka pod wiaduktem i tam stali gliniarze a chwile wcześniej miałem z 200km/h a za mną OKO ale wyhamował! wiem widziałem i tak by się za wami niepuścili bo trzymali jakiegoś tira Ale tą latareczkę czerwoną mógł dzwignąć i trzeba byłoby jechać wtedy na Dąbrowę żeby nie było im tak łatwo... :gwizdanie:
Bulczas Opublikowano 15 Czerwca 2010 Opublikowano 15 Czerwca 2010 Dzięki za spota i za kiełbaski seatowiec Weź mi nie mów bo rzygać mi się chcę po jeździe nim
Kędzior Opublikowano 15 Czerwca 2010 Opublikowano 15 Czerwca 2010 Dzięki za spota i za kiełbaski seatowiec Weź mi nie mów bo rzygać mi się chcę po jeździe nim :polew: hehehe Nie jechałem szybko... :gwizdanie: Zaraz za drugim zjeździe na S-ec jest ta zwężka pod wiaduktem i tam stali gliniarze a chwile wcześniej miałem z 200km/h a za mną OKO ale wyhamował! wiem widziałem i tak by się za wami niepuścili bo trzymali jakiegoś tira Ale tą latareczkę czerwoną mógł dzwignąć i trzeba byłoby jechać wtedy na Dąbrowę żeby nie było im tak łatwo... :gwizdanie: nie dali by rady
krolu Opublikowano 15 Czerwca 2010 Opublikowano 15 Czerwca 2010 Ja też dziękuję.... widać trzeba Was był zj**&ć ostatnio żeby się organizacja poprawiła - grisza podpałka koks :kox:
akjam Opublikowano 15 Czerwca 2010 Opublikowano 15 Czerwca 2010 Dzięki za spota i za kiełbaski seatowiec Weź mi nie mów bo rzygać mi się chcę po jeździe nim Eeee...no... Przecież Seaciki nawet se jeżdżą trochę... Nie jechałem szybko... :gwizdanie: Zaraz za drugim zjeździe na S-ec jest ta zwężka pod wiaduktem i tam stali gliniarze a chwile wcześniej miałem z 200km/h a za mną OKO ale wyhamował! wiem widziałem i tak by się za wami niepuścili bo trzymali jakiegoś tira Ale tą latareczkę czerwoną mógł dzwignąć i trzeba byłoby jechać wtedy na Dąbrowę żeby nie było im tak łatwo... :gwizdanie: nie dali by rady
Kędzior Opublikowano 15 Czerwca 2010 Opublikowano 15 Czerwca 2010 Dzięki za spota i za kiełbaski seatowiec Weź mi nie mów bo rzygać mi się chcę po jeździe nim Eeee...no... Przecież Seaciki nawet se jeżdżą trochę... ale leony Krolu sorki że niezostałem żeby pomóc sprzątać mam nadzieje że to jakoś ogarneliście? skikam spać trzymcie się
Bulczas Opublikowano 15 Czerwca 2010 Opublikowano 15 Czerwca 2010 Ale to nie to samo co Ałdi Spadam spać
krolu Opublikowano 15 Czerwca 2010 Opublikowano 15 Czerwca 2010 Dzięki za spota i za kiełbaski seatowiec Weź mi nie mów bo rzygać mi się chcę po jeździe nim Eeee...no... Przecież Seaciki nawet se jeżdżą trochę... ale leony Krolu sorki że niezostałem żeby pomóc sprzątać mam nadzieje że to jakoś ogarneliście? skikam spać trzymcie się jasne oddaliśmy grupowo mocz i zgasło samo za tydzień powinien ten mocz już nie być wyczuwalny... ja tez spadam spać
akjam Opublikowano 15 Czerwca 2010 Opublikowano 15 Czerwca 2010 Dzięki za spota i za kiełbaski seatowiec Weź mi nie mów bo rzygać mi się chcę po jeździe nim Eeee...no... Przecież Seaciki nawet se jeżdżą trochę... ale leony Krolu sorki że niezostałem żeby pomóc sprzątać mam nadzieje że to jakoś ogarneliście? skikam spać trzymcie się jasne oddaliśmy grupowo mocz i zgasło samo za tydzień powinien ten mocz już nie być wyczuwalny... ja tez spadam spać :polew:
stanley Opublikowano 15 Czerwca 2010 Opublikowano 15 Czerwca 2010 Dzięki za spota i za kiełbaski seatowiec Weź mi nie mów bo rzygać mi się chcę po jeździe nim Eeee...no... Przecież Seaciki nawet se jeżdżą trochę... ale leony Krolu sorki że niezostałem żeby pomóc sprzątać mam nadzieje że to jakoś ogarneliście? skikam spać trzymcie się jasne oddaliśmy grupowo mocz i zgasło samo za tydzień powinien ten mocz już nie być wyczuwalny... ja tez spadam spać takze tegooo dzięki i do piątku
akjam Opublikowano 15 Czerwca 2010 Opublikowano 15 Czerwca 2010 Pozdro z Rybnika;) Zapraszamy za tydzień.
Pucek Opublikowano 15 Czerwca 2010 Opublikowano 15 Czerwca 2010 dzięki za spota, gazmistrz wrócił :gwizdanie: pożegnałem rodziców, życzyłem miłego lotu (pierwszego ) tak więc mogę iść spać Seves, widzisz jak to jest, wyśmiali mnie, ale i tak wiem że mnie lubią
akjam Opublikowano 15 Czerwca 2010 Opublikowano 15 Czerwca 2010 dzięki za spota, gazmistrz wrócił :gwizdanie: pożegnałem rodziców, życzyłem miłego lotu (pierwszego ) tak więc mogę iść spać Seves, widzisz jak to jest, wyśmiali mnie, ale i tak wiem że mnie lubią Tyś to jest fajny synek!
seves Opublikowano 15 Czerwca 2010 Opublikowano 15 Czerwca 2010 Pozdro z Rybnika;) Zapraszamy za tydzień. Jak najbardziej postaram sie wpasc;) a i moze mi sie w pt uda do gliwic podleciec:) sie okaze jak z czasem bede stac mam nadz ze grill sie udal;) do nastepnego! dzięki za spota, gazmistrz wrócił :gwizdanie: pożegnałem rodziców, życzyłem miłego lotu (pierwszego ) tak więc mogę iść spać Seves, widzisz jak to jest, wyśmiali mnie, ale i tak wiem że mnie lubią No kurde Pucek to mowisz ze zanim se gaz zaloze musze se wypracowac dobra ocene:P jak mie polubicie dopiero nad gazem moge myslec :gwizdanie: hehehe
Pucek Opublikowano 15 Czerwca 2010 Opublikowano 15 Czerwca 2010 Seves, w piątek w SG spota nie będzie, mamy wspólny wypad na 3 dniową imprezę, tzn Gliwice + Katowice, bawimy się pod Krakowem także, wpadaj za tydzień
Rekomendowane odpowiedzi