seves Opublikowano 15 Czerwca 2010 Opublikowano 15 Czerwca 2010 3m cie sie tam i dzieki jeszcze raz;) do zajs;)
Miszka82 Opublikowano 15 Czerwca 2010 Opublikowano 15 Czerwca 2010 dotarłem jednak ten ADR na gazie nie idzie :polew: też idę w kimę strzałka
akjam Opublikowano 15 Czerwca 2010 Opublikowano 15 Czerwca 2010 dotarłem jednak ten ADR na gazie nie idzie :polew: też idę w kimę strzałka Może kijowy gaz?
Miszka82 Opublikowano 15 Czerwca 2010 Opublikowano 15 Czerwca 2010 dotarłem jednak ten ADR na gazie nie idzie :polew: też idę w kimę strzałka Może kijowy gaz? no to chyba wina LPG
akjam Opublikowano 15 Czerwca 2010 Opublikowano 15 Czerwca 2010 dotarłem jednak ten ADR na gazie nie idzie :polew: też idę w kimę strzałka Może kijowy gaz? no to chyba wina LPG Ważne żeby znaleźć wytłumaczenie...
stanley Opublikowano 16 Czerwca 2010 Opublikowano 16 Czerwca 2010 jeszcze jutro do roboty i.... :gwizdanie:
A4 Mario Opublikowano 16 Czerwca 2010 Opublikowano 16 Czerwca 2010 jeszcze jutro do roboty i.... :gwizdanie: A ja już od dzisiaj mam wolne i sie szykuje do zatoru... :cool1:
stanley Opublikowano 16 Czerwca 2010 Opublikowano 16 Czerwca 2010 jeszcze jutro do roboty i.... :gwizdanie: A ja już od dzisiaj mam wolne i sie szykuje do zatoru... :cool1: psychicznie?
A4 Mario Opublikowano 16 Czerwca 2010 Opublikowano 16 Czerwca 2010 jeszcze jutro do roboty i.... :gwizdanie: A ja już od dzisiaj mam wolne i sie szykuje do zatoru... :cool1: psychicznie? Psychicznie już dawno jestem gotów....
Adrenalina Opublikowano 16 Czerwca 2010 Opublikowano 16 Czerwca 2010 jeszcze jutro do roboty i.... :gwizdanie: A ja już od dzisiaj mam wolne i sie szykuje do zatoru... :cool1: psychicznie? Psychicznie już dawno jestem gotów.... a fizycznie? :gwizdanie:
A4 Mario Opublikowano 16 Czerwca 2010 Opublikowano 16 Czerwca 2010 jeszcze jutro do roboty i.... :gwizdanie: A ja już od dzisiaj mam wolne i sie szykuje do zatoru... :cool1: psychicznie? Psychicznie już dawno jestem gotów.... a fizycznie? :gwizdanie: Hmm zależy w jakim sensie... jeżeli chodzi o picie to już pisałem... jade z laską jade z kulturą....
Adrenalina Opublikowano 16 Czerwca 2010 Opublikowano 16 Czerwca 2010 jeszcze jutro do roboty i.... :gwizdanie: A ja już od dzisiaj mam wolne i sie szykuje do zatoru... :cool1: psychicznie? Psychicznie już dawno jestem gotów.... a fizycznie? :gwizdanie: Hmm zależy w jakim sensie... jeżeli chodzi o picie to już pisałem... jade z laską jade z kulturą.... z laską? a co jakaś kontuzja? czyli jednak fizycznie nie za dobrze ?
A4 Mario Opublikowano 16 Czerwca 2010 Opublikowano 16 Czerwca 2010 jeszcze jutro do roboty i.... :gwizdanie: A ja już od dzisiaj mam wolne i sie szykuje do zatoru... :cool1: psychicznie? Psychicznie już dawno jestem gotów.... a fizycznie? :gwizdanie: Hmm zależy w jakim sensie... jeżeli chodzi o picie to już pisałem... jade z laską jade z kulturą.... z laską? a co jakaś kontuzja? czyli jednak fizycznie nie za dobrze ? Przeca wyraźnie napisałem że nie z kryką tylko laską... :polew:
Adrenalina Opublikowano 16 Czerwca 2010 Opublikowano 16 Czerwca 2010 jeszcze jutro do roboty i.... :gwizdanie: A ja już od dzisiaj mam wolne i sie szykuje do zatoru... :cool1: psychicznie? Psychicznie już dawno jestem gotów.... a fizycznie? :gwizdanie: Hmm zależy w jakim sensie... jeżeli chodzi o picie to już pisałem... jade z laską jade z kulturą.... z laską? a co jakaś kontuzja? czyli jednak fizycznie nie za dobrze ? Przeca wyraźnie napisałem że nie z kryką tylko laską... :polew: przeca to jest jedno
A4 Mario Opublikowano 16 Czerwca 2010 Opublikowano 16 Czerwca 2010 jeszcze jutro do roboty i.... :gwizdanie: A ja już od dzisiaj mam wolne i sie szykuje do zatoru... :cool1: psychicznie? Psychicznie już dawno jestem gotów.... a fizycznie? :gwizdanie: Hmm zależy w jakim sensie... jeżeli chodzi o picie to już pisałem... jade z laską jade z kulturą.... z laską? a co jakaś kontuzja? czyli jednak fizycznie nie za dobrze ? Przeca wyraźnie napisałem że nie z kryką tylko laską... :polew: przeca to jest jedno A kaj tam... co ty dziołcha Wiesz...
A-rek Opublikowano 16 Czerwca 2010 Opublikowano 16 Czerwca 2010 wkońcu mam grill którego nikt inny w kato nie ma Gregora nie licze , bo to bardziej Glywyce Ja jestem universalny, więc jesteś drugi a ja bym powiedzial ze trzeci :gwizdanie:
Ciepły Opublikowano 16 Czerwca 2010 Opublikowano 16 Czerwca 2010 http://www.a4-klub.pl/smf/malopolskie/niedzielny_spot_chrzanowski_zapraszamy-t138818.0.html;new#new
Rekomendowane odpowiedzi