Kędzior Opublikowano 16 Czerwca 2010 Opublikowano 16 Czerwca 2010 Zobaczymy kto kogo wykorzysta :kox: grozisz czy obiecujesz?? Dobrze, że Zatorze to na was spoczął obowiązek robienia śniadań, drinków itd. itp. ja tam inny regulamin naszego domku pamiętam
gracia Opublikowano 16 Czerwca 2010 Opublikowano 16 Czerwca 2010 Zobaczymy kto kogo wykorzysta :kox: grozisz czy obiecujesz?? Dobrze, że Zatorze to na was spoczął obowiązek robienia śniadań, drinków itd. itp. ja tam inny regulamin naszego domku pamiętam grożę!! To po pierwsze, a po drugie regulamin uległ małym zmianą Ostatni punkt mówi o ty, że ten kto ostatni przyłączy się do domku przejmuje wszystkie moje obowiązki czyli mycie, sprzątanie itd. itp :decayed:
Kędzior Opublikowano 16 Czerwca 2010 Opublikowano 16 Czerwca 2010 Zobaczymy kto kogo wykorzysta :kox: grozisz czy obiecujesz?? Dobrze, że Zatorze to na was spoczął obowiązek robienia śniadań, drinków itd. itp. ja tam inny regulamin naszego domku pamiętam grożę!! To po pierwsze, a po drugie regulamin uległ małym zmianą Ostatni punkt mówi o ty, że ten kto ostatni przyłączy się do domku przejmuje wszystkie moje obowiązki czyli mycie, sprzątanie itd. itp :decayed: toś mnie tera rozbawiła :polew: więc w domku będzie sodomia i gomoria :kox:
gracia Opublikowano 16 Czerwca 2010 Opublikowano 16 Czerwca 2010 Zobaczymy kto kogo wykorzysta :kox: grozisz czy obiecujesz?? Dobrze, że Zatorze to na was spoczął obowiązek robienia śniadań, drinków itd. itp. ja tam inny regulamin naszego domku pamiętam grożę!! To po pierwsze, a po drugie regulamin uległ małym zmianą Ostatni punkt mówi o ty, że ten kto ostatni przyłączy się do domku przejmuje wszystkie moje obowiązki czyli mycie, sprzątanie itd. itp :decayed: toś mnie tera rozbawiła :polew: więc w domku będzie sodomia i gomoria :kox: ja bym na twoim miejscy się tak nie cieszyła, Miron miał wysokie wymaganie:)
Kędzior Opublikowano 16 Czerwca 2010 Opublikowano 16 Czerwca 2010 ja bym na twoim miejscy się tak nie cieszyła, Miron miał wysokie wymaganie:) pokaże mu/wam jak się żyje w dżungli :>
gracia Opublikowano 16 Czerwca 2010 Opublikowano 16 Czerwca 2010 ja bym na twoim miejscy się tak nie cieszyła, Miron miał wysokie wymaganie:) pokaże mu/wam jak się żyje w dżungli :> Kto mnie przygarnie do domu ;(
Kędzior Opublikowano 16 Czerwca 2010 Opublikowano 16 Czerwca 2010 ja bym na twoim miejscy się tak nie cieszyła, Miron miał wysokie wymaganie:) pokaże mu/wam jak się żyje w dżungli :> Kto mnie przygarnie do domu ;( nom ja
krolu Opublikowano 16 Czerwca 2010 Opublikowano 16 Czerwca 2010 ja bym na twoim miejscy się tak nie cieszyła, Miron miał wysokie wymaganie:) pokaże mu/wam jak się żyje w dżungli :> Kto mnie przygarnie do domu ;( nom ja ty juz jesteś u nas jak przybłęda... a jeszcze chcesz ludzi zapraszac
Bulczas Opublikowano 16 Czerwca 2010 Opublikowano 16 Czerwca 2010 Kędzior i tak nie będzie spał w swoim domku :gwizdanie:
Kędzior Opublikowano 16 Czerwca 2010 Opublikowano 16 Czerwca 2010 Kędzior i tak nie będzie spał w swoim domku :gwizdanie: hehe nom pewno tak :gwizdanie: chyba że mnie tam ktoś dowlecze [br]Dopisany: 16 Czerwiec 2010, 20:46_________________________________________________ ty juz jesteś u nas jak przybłęda... a jeszcze chcesz ludzi zapraszac tylko nie przybłęda przeca ona i tak u nas w domku hehe
keżor Opublikowano 16 Czerwca 2010 Autor Opublikowano 16 Czerwca 2010 kurde , właśnie słyszałem prognoze pogody na weekend k**wa jego mać ... nawet nie będe pisał co tam powiedzieli
gracia Opublikowano 16 Czerwca 2010 Opublikowano 16 Czerwca 2010 ja bym na twoim miejscy się tak nie cieszyła, Miron miał wysokie wymaganie:) pokaże mu/wam jak się żyje w dżungli :> Kto mnie przygarnie do domu ;( nom ja No ale ja nie chce w dżungli ;( ;(
Kędzior Opublikowano 16 Czerwca 2010 Opublikowano 16 Czerwca 2010 No ale ja nie chce w dżungli ;( ;( ja TARZAN ty DŻEJN :polew: :polew:kurde wyspałem się i od razu lepszy klimat kurde , właśnie słyszałem prognoze pogody na weekend ku***a jego mać ... nawet nie będe pisał co tam powiedzieli aż taki upał
gracia Opublikowano 16 Czerwca 2010 Opublikowano 16 Czerwca 2010 No ale ja nie chce w dżungli ;( ;( ja TARZAN ty DŻEJN :polew: :polew:kurde wyspałem się i od razu lepszy klimat Nie no to ma być fajny wypad... bez takich!!
keżor Opublikowano 16 Czerwca 2010 Autor Opublikowano 16 Czerwca 2010 kurde , właśnie słyszałem prognoze pogody na weekend ku***a jego mać ... nawet nie będe pisał co tam powiedzieli aż taki upał no , spali nas słońce jak będziemy grać w piłke wodną
gregory Opublikowano 16 Czerwca 2010 Opublikowano 16 Czerwca 2010 Diman gadałem ze swoją nie ma bata żeby wcześniej skończyła Nie ma bata w robocie, to chyba normalne co nie. Niewolnicą nie jest :gwizdanie:
keżor Opublikowano 16 Czerwca 2010 Autor Opublikowano 16 Czerwca 2010 Stanley , szykuj mamone paczka jutro wyrusza
gregory Opublikowano 16 Czerwca 2010 Opublikowano 16 Czerwca 2010 ja bym na twoim miejscy się tak nie cieszyła, Miron miał wysokie wymaganie:) pokaże mu/wam jak się żyje w dżungli :> Znaczy, że co zapuścisz się w Jungle i będziesz tam koczował aż do niedzieli jak Surviver. Powodzenia
Kędzior Opublikowano 16 Czerwca 2010 Opublikowano 16 Czerwca 2010 kurde , właśnie słyszałem prognoze pogody na weekend ku***a jego mać ... nawet nie będe pisał co tam powiedzieli aż taki upał no , spali nas słońce jak będziemy grać w piłke wodną to wezmę gumioki z roboty brać też komuś?? :polew: No ale ja nie chce w dżungli ;( ;( ja TARZAN ty DŻEJN :polew: :polew:kurde wyspałem się i od razu lepszy klimat Nie no to ma być fajny wypad... bez takich!! spokoo luzzz women
A4 Mario Opublikowano 16 Czerwca 2010 Opublikowano 16 Czerwca 2010 Nie panikujcie z tą pogoda na weekend ... będzie dobrze...
Rekomendowane odpowiedzi