stanley Opublikowano 20 Czerwca 2010 Opublikowano 20 Czerwca 2010 a kto ma tą moją czapke ? była w domku u Mirona ( jeszcze dzisiaj rano)
Miszka82 Opublikowano 20 Czerwca 2010 Opublikowano 20 Czerwca 2010 polane mam dla mnie te urodziny się jeszcze nie skończyły
krolu Opublikowano 20 Czerwca 2010 Opublikowano 20 Czerwca 2010 polane mam dla mnie te urodziny się jeszcze nie skończyły za tydzień są podobno pierwsze katowickich :kox:
Seski Opublikowano 20 Czerwca 2010 Opublikowano 20 Czerwca 2010 polane mam dla mnie te urodziny się jeszcze nie skończyły za tydzień są podobno pierwsze katowickich :kox: a kto organizuje...
krolu Opublikowano 20 Czerwca 2010 Opublikowano 20 Czerwca 2010 polane mam dla mnie te urodziny się jeszcze nie skończyły za tydzień są podobno pierwsze katowickich :kox: a kto organizuje... ktoś z katowickich raczej :gwizdanie:
Bulczas Opublikowano 20 Czerwca 2010 Opublikowano 20 Czerwca 2010 polane mam dla mnie te urodziny się jeszcze nie skończyły za tydzień są podobno pierwsze katowickich :kox: Chyba w spiżu :gwizdanie:
stanley Opublikowano 20 Czerwca 2010 Opublikowano 20 Czerwca 2010 polane mam dla mnie te urodziny się jeszcze nie skończyły no to pyrsk Ja mam wrażenie, że byłem tam tylko 2, a nie 3 dni ( w piątek szybko skończyłem )
Miszka82 Opublikowano 20 Czerwca 2010 Opublikowano 20 Czerwca 2010 polane mam dla mnie te urodziny się jeszcze nie skończyły za tydzień są podobno pierwsze katowickich :kox: Będziemy Mieli Roczek
krolu Opublikowano 20 Czerwca 2010 Opublikowano 20 Czerwca 2010 polane mam dla mnie te urodziny się jeszcze nie skończyły za tydzień są podobno pierwsze katowickich :kox: Chyba w spiżu :gwizdanie: dla mnie może być spiz :naughty:
Grisza79 Opublikowano 20 Czerwca 2010 Opublikowano 20 Czerwca 2010 a kto ma tą moją czapke ? Była w domku nr18, czyli prawie samych gejów, przy odbiorze radzę dobrze obejrzeć :gwizdanie: oddam ją odrazu do czyszczenia chemicznego Seski, Stanley no mam nadzieje że nie leży do tej pory w domku.... i keżor ją wzioł polane mam dla mnie te urodziny się jeszcze nie skończyły widze że próbujesz od piątku nie dopuścic do kaca.... :gwizdanie: mykam meczyk oglądać.
Miszka82 Opublikowano 20 Czerwca 2010 Opublikowano 20 Czerwca 2010 hmm to piątek czy sobota? mnie teraz nie ma w ten weekend więc nie ma żadnych baletów
Seski Opublikowano 20 Czerwca 2010 Opublikowano 20 Czerwca 2010 hmm to piątek czy sobota? mnie teraz nie ma w ten weekend więc nie ma żadnych baletów przepraszam to umawiamy się za tydzień
miron78 Opublikowano 20 Czerwca 2010 Opublikowano 20 Czerwca 2010 Grisza - czapka została na 100% zabrana z domku - powinna być w rękach Keżora Keżor ma też składniki na grilla ( bo trochę tego zostało ) więc smacznego na zlocie życzę
stanley Opublikowano 20 Czerwca 2010 Opublikowano 20 Czerwca 2010 hmm to piątek czy sobota? jakieś konkrety?
Miszka82 Opublikowano 20 Czerwca 2010 Opublikowano 20 Czerwca 2010 Grisza - czapka została na 100% zabrana z domku - powinna być w rękach Keżora Keżor ma też składniki na grilla ( bo trochę tego zostało ) więc smacznego na zlocie życzę BTW teraz w wtorek będzie równy rok od pierwszego posta na katowickich - grylll
miron78 Opublikowano 20 Czerwca 2010 Opublikowano 20 Czerwca 2010 Grisza - czapka została na 100% zabrana z domku - powinna być w rękach Keżora Keżor ma też składniki na grilla ( bo trochę tego zostało ) więc smacznego na zlocie życzę BTW teraz w wtorek będzie równy rok od pierwszego posta na katowickich - grylll no to chyba trzeba Was wspomóc ilościowo
Miszka82 Opublikowano 20 Czerwca 2010 Opublikowano 20 Czerwca 2010 Grisza - czapka została na 100% zabrana z domku - powinna być w rękach Keżora Keżor ma też składniki na grilla ( bo trochę tego zostało ) więc smacznego na zlocie życzę BTW teraz w wtorek będzie równy rok od pierwszego posta na katowickich - grylll no to chyba trzeba Was wspomóc ilościowo
Bulczas Opublikowano 20 Czerwca 2010 Opublikowano 20 Czerwca 2010 Tylko że pogoda ma być niezbyt specjalna
Seski Opublikowano 20 Czerwca 2010 Opublikowano 20 Czerwca 2010 przejrzałem 258 zdjęć reszta na jutro a teraz ide w kimke 3mejcie się i jeszcze raz dzięki
Rekomendowane odpowiedzi