Miszka82 Opublikowano 21 Czerwca 2010 Opublikowano 21 Czerwca 2010 czyli co jutro grylll jak będzie pogoda nie dadzą mi urlopu :gwizdanie: Przecież sam sobie weź... wystarczy że dzisiaj sobie sam wypisywałem :gwizdanie: nie wystarczy
diman Opublikowano 21 Czerwca 2010 Opublikowano 21 Czerwca 2010 czyli co jutro grylll jak będzie pogoda nie dadzą mi urlopu :gwizdanie: Przecież sam sobie weź... wystarczy że dzisiaj sobie sam wypisywałem :gwizdanie: no to trzeba to przelozyc do seskiego na sobote :gwizdanie:
Miszka82 Opublikowano 21 Czerwca 2010 Opublikowano 21 Czerwca 2010 czyli co jutro grylll jak będzie pogoda nie dadzą mi urlopu :gwizdanie: Przecież sam sobie weź... wystarczy że dzisiaj sobie sam wypisywałem :gwizdanie: no to trzeba to przelozyc do seskiego na sobote :gwizdanie: w weekend mnie nie ma
Kędzior Opublikowano 21 Czerwca 2010 Opublikowano 21 Czerwca 2010 no to trzeba to przelozyc do seskiego na sobote :gwizdanie: będziemy zaszyci jak nic
krolu Opublikowano 21 Czerwca 2010 Opublikowano 21 Czerwca 2010 czyli co jutro grylll jak będzie pogoda nie dadzą mi urlopu :gwizdanie: Przecież sam sobie weź... wystarczy że dzisiaj sobie sam wypisywałem :gwizdanie: no to trzeba to przelozyc do seskiego na sobote :gwizdanie: w weekend mnie nie ma no i ?
akjam Opublikowano 21 Czerwca 2010 Opublikowano 21 Czerwca 2010 Akjam a Ty będziesz na spocie ? No chyba tak. A co jest? Akjam a Ty będziesz na spocie ? i zebys mojej dokladki nie zapomnial tylko mi tu nie sciemniaj ze jej nie masz :gwizdanie: akjam oczywiscie No qr** nie mam! Sam się już wkur... bo miała być! [br]Dopisany: 21 Czerwiec 2010, 21:57_________________________________________________ no to trzeba to przelozyc do seskiego na sobote :gwizdanie: będziemy zaszyci jak nic :polew: Przecież już każdy ma to za sobą... Powygryzamy sobie... :> :polew: :polew:
diman Opublikowano 21 Czerwca 2010 Opublikowano 21 Czerwca 2010 czyli co jutro grylll jak będzie pogoda nie dadzą mi urlopu :gwizdanie: Przecież sam sobie weź... wystarczy że dzisiaj sobie sam wypisywałem :gwizdanie: no to trzeba to przelozyc do seskiego na sobote :gwizdanie: w weekend mnie nie ma e no jak filipa nie ma to imprezy nie bedzie trudno
Miszka82 Opublikowano 21 Czerwca 2010 Opublikowano 21 Czerwca 2010 czyli co jutro grylll jak będzie pogoda nie dadzą mi urlopu :gwizdanie: Przecież sam sobie weź... wystarczy że dzisiaj sobie sam wypisywałem :gwizdanie: no to trzeba to przelozyc do seskiego na sobote :gwizdanie: w weekend mnie nie ma no i ? no i
akjam Opublikowano 21 Czerwca 2010 Opublikowano 21 Czerwca 2010 czyli co jutro grylll jak będzie pogoda nie dadzą mi urlopu :gwizdanie: Przecież sam sobie weź... wystarczy że dzisiaj sobie sam wypisywałem :gwizdanie: no to trzeba to przelozyc do seskiego na sobote :gwizdanie: w weekend mnie nie ma no i ? no i A Ty znowu o jednym... Hiszpania coś się ruszyła do gry ale szału nie było.
stanley Opublikowano 21 Czerwca 2010 Opublikowano 21 Czerwca 2010 czyli co jutro grylll jak będzie pogoda nie dadzą mi urlopu :gwizdanie: Przecież sam sobie weź... wystarczy że dzisiaj sobie sam wypisywałem :gwizdanie: no to trzeba to przelozyc do seskiego na sobote :gwizdanie: w weekend mnie nie ma no i ? no i
keżor Opublikowano 21 Czerwca 2010 Autor Opublikowano 21 Czerwca 2010 no ten meczyk to taki sparing , brakowało tylko wykończeń akcji , bo to jak grali to powinno być 8:0 , nie licząc już zdupionego karnego :gwizdanie:
akjam Opublikowano 21 Czerwca 2010 Opublikowano 21 Czerwca 2010 no ten meczyk to taki sparing , brakowało tylko wykończeń akcji , bo to jak grali to powinno być 8:0 , nie licząc już zdupionego karnego :gwizdanie: No powinien chociaż trafić w bramkę przy tym karnym...
krolu Opublikowano 21 Czerwca 2010 Opublikowano 21 Czerwca 2010 no ten meczyk to taki sparing , brakowało tylko wykończeń akcji , bo to jak grali to powinno być 8:0 , nie licząc już zdupionego karnego :gwizdanie: No powinien chociaż trafić w bramkę przy tym karnym... Hiszpania to d*py i tyle wyjdą jako 2 z grupy i Brazylia ich rozniesie :gwizdanie:
Kędzior Opublikowano 21 Czerwca 2010 Opublikowano 21 Czerwca 2010 zbijam bo śpiący jestem nom jak dla mnei to najładniejszy był strzał jak przyjebał na początku meczu w poprzeczke, jak by ta brama wpadla to ogień
keżor Opublikowano 21 Czerwca 2010 Autor Opublikowano 21 Czerwca 2010 no ten meczyk to taki sparing , brakowało tylko wykończeń akcji , bo to jak grali to powinno być 8:0 , nie licząc już zdupionego karnego :gwizdanie: No powinien chociaż trafić w bramkę przy tym karnym... Hiszpania to d*py i tyle wyjdą jako 2 z grupy i Brazylia ich rozniesie :gwizdanie: Jak Ania to zobaczy to masz wjebane
akjam Opublikowano 21 Czerwca 2010 Opublikowano 21 Czerwca 2010 no ten meczyk to taki sparing , brakowało tylko wykończeń akcji , bo to jak grali to powinno być 8:0 , nie licząc już zdupionego karnego :gwizdanie: No powinien chociaż trafić w bramkę przy tym karnym... Hiszpania to d*py i tyle wyjdą jako 2 z grupy i Brazylia ich rozniesie :gwizdanie: Może być dobry mecz...
keżor Opublikowano 21 Czerwca 2010 Autor Opublikowano 21 Czerwca 2010 może porezerwujemy jakieś stoliki na finał i półfinały , co by se razem obejrzeć? :gwizdanie:
krolu Opublikowano 21 Czerwca 2010 Opublikowano 21 Czerwca 2010 no ten meczyk to taki sparing , brakowało tylko wykończeń akcji , bo to jak grali to powinno być 8:0 , nie licząc już zdupionego karnego :gwizdanie: No powinien chociaż trafić w bramkę przy tym karnym... Hiszpania to d*py i tyle wyjdą jako 2 z grupy i Brazylia ich rozniesie :gwizdanie: Jak Ania to zobaczy to masz wjebane Ania to kij... gorzej jak D. - jest jeszcze bardziej walnięta... :naughty: [br]Dopisany: 21 Czerwiec 2010, 22:38_________________________________________________ może porezerwujemy jakieś stoliki na finał i półfinały , co by se razem obejrzeć? :gwizdanie: najbliższa knajpa gdzie A4-klub mam wstęp znajduję się pod Łodzią... :wallbash:
keżor Opublikowano 21 Czerwca 2010 Autor Opublikowano 21 Czerwca 2010 najbliższa knajpa gdzie A4-klub mam wstęp znajduję się pod Łodzią... :wallbash: i to pewnie podwodną
Rekomendowane odpowiedzi