Kędzior Opublikowano 26 Czerwca 2010 Opublikowano 26 Czerwca 2010 Żaden silikon nie jest fajny, to sztuczny cyc! ja bym tam nie pogardził :decayed:
gregory Opublikowano 26 Czerwca 2010 Opublikowano 26 Czerwca 2010 Żaden silikon nie jest fajny, to sztuczny cyc! ja bym tam nie pogardził :decayed: Znaczy no wiesz, no z braku laku..... bueheheh
Kędzior Opublikowano 26 Czerwca 2010 Opublikowano 26 Czerwca 2010 Żaden silikon nie jest fajny, to sztuczny cyc! ja bym tam nie pogardził :decayed: Znaczy no wiesz, no z braku laku..... bueheheh ja nawet jak bym miał lak to bym ją przyjął :kox:
Grisza79 Opublikowano 26 Czerwca 2010 Opublikowano 26 Czerwca 2010 Żaden silikon nie jest fajny, to sztuczny cyc! ja bym tam nie pogardził :decayed: Znaczy no wiesz, no z braku laku..... bueheheh Silikon nie silikon ale jaka radocha i ile zabawy .... :gwizdanie:
Kędzior Opublikowano 26 Czerwca 2010 Opublikowano 26 Czerwca 2010 Żaden silikon nie jest fajny, to sztuczny cyc! ja bym tam nie pogardził :decayed: Znaczy no wiesz, no z braku laku..... bueheheh Silikon nie silikon ale jaka radocha i ile zabawy .... :gwizdanie: nom i to się rozumie ziommm
stanley Opublikowano 26 Czerwca 2010 Opublikowano 26 Czerwca 2010 Żaden silikon nie jest fajny, to sztuczny cyc! ja bym tam nie pogardził :decayed: Znaczy no wiesz, no z braku laku..... bueheheh Silikon nie silikon ale jaka radocha i ile zabawy .... :gwizdanie: nom i to się rozumie ziommm że silikon beee ? a jakby taka przed Puckiem stanęła to by się posikał z wrażenia
Kędzior Opublikowano 26 Czerwca 2010 Opublikowano 26 Czerwca 2010 Żaden silikon nie jest fajny, to sztuczny cyc! ja bym tam nie pogardził :decayed: Znaczy no wiesz, no z braku laku..... bueheheh Silikon nie silikon ale jaka radocha i ile zabawy .... :gwizdanie: nom i to się rozumie ziommm że silikon beee ? a jakby taka przed Puckiem stanęła to by się posikał z wrażenia :thumbup:
stanley Opublikowano 26 Czerwca 2010 Opublikowano 26 Czerwca 2010 :slina: :slina: ogień poprostu ogień :slina: :slina: gdybym miał ją w wiekszym formacie to by była u mnie na tapecie Ps. Pucek dalej twierdzisz że b6 jest lipne?? :polew: że ma duże piersi to od razu silikon.... :gwizdanie:
Kędzior Opublikowano 26 Czerwca 2010 Opublikowano 26 Czerwca 2010 :slina: :slina: ogień poprostu ogień :slina: :slina: gdybym miał ją w wiekszym formacie to by była u mnie na tapecie Ps. Pucek dalej twierdzisz że b6 jest lipne?? :polew: że ma duże piersi to od razu silikon.... :gwizdanie: trochę podrobione w paincie są a nie od razu sylikon
gregory Opublikowano 26 Czerwca 2010 Opublikowano 26 Czerwca 2010 Żaden silikon nie jest fajny, to sztuczny cyc! ja bym tam nie pogardził :decayed: Znaczy no wiesz, no z braku laku..... bueheheh Silikon nie silikon ale jaka radocha i ile zabawy .... :gwizdanie: nom i to się rozumie ziommm że silikon beee ? a jakby taka przed Puckiem stanęła to by się posikał z wrażenia Czemu przed Puckiem, jego tu nie ma :gwizdanie:
stanley Opublikowano 26 Czerwca 2010 Opublikowano 26 Czerwca 2010 Żaden silikon nie jest fajny, to sztuczny cyc! ja bym tam nie pogardził :decayed: Znaczy no wiesz, no z braku laku..... bueheheh Silikon nie silikon ale jaka radocha i ile zabawy .... :gwizdanie: nom i to się rozumie ziommm że silikon beee ? a jakby taka przed Puckiem stanęła to by się posikał z wrażenia Czemu przed Puckiem, jego tu nie ma :gwizdanie: to przed wujkiem gregorym
gregory Opublikowano 26 Czerwca 2010 Opublikowano 26 Czerwca 2010 :slina: :slina: ogień poprostu ogień :slina: :slina: gdybym miał ją w wiekszym formacie to by była u mnie na tapecie Ps. Pucek dalej twierdzisz że b6 jest lipne?? :polew: że ma duże piersi to od razu silikon.... :gwizdanie: Hehehehe, Powiedz jeszcze, że to naturalne To chyba ktoś wziął "luft plompe" i je napompował [br]Dopisany: 26 Czerwiec 2010, 13:38_________________________________________________ Żaden silikon nie jest fajny, to sztuczny cyc! ja bym tam nie pogardził :decayed: Znaczy no wiesz, no z braku laku..... bueheheh Silikon nie silikon ale jaka radocha i ile zabawy .... :gwizdanie: nom i to się rozumie ziommm że silikon beee ? a jakby taka przed Puckiem stanęła to by się posikał z wrażenia Czemu przed Puckiem, jego tu nie ma :gwizdanie: to przed wujkiem gregorym Co ty Pucek przecież działa na kobiety jak tabletka ekstazy, kobiety przy Pucku miękną, sam mi opowiadał A może ściemniał, kto to wie :>
stanley Opublikowano 26 Czerwca 2010 Opublikowano 26 Czerwca 2010 :slina: :slina: ogień poprostu ogień :slina: :slina: gdybym miał ją w wiekszym formacie to by była u mnie na tapecie Ps. Pucek dalej twierdzisz że b6 jest lipne?? :polew: że ma duże piersi to od razu silikon.... :gwizdanie: Hehehehe, Powiedz jeszcze, że to naturalne To chyba ktoś wziął "luft plompe" i je napompował ja tam na wygląd nie patrze, liczy się wnętrze i charakter :gwizdanie:
Pucek Opublikowano 26 Czerwca 2010 Opublikowano 26 Czerwca 2010 Wujek, ciśniesz bajer...opanuj się :gwizdanie: że na mnie lecą a na Ciebie nie to wiesz...aha rozumie, to zazdrość
gregory Opublikowano 26 Czerwca 2010 Opublikowano 26 Czerwca 2010 :slina: :slina: ogień poprostu ogień :slina: :slina: gdybym miał ją w wiekszym formacie to by była u mnie na tapecie Ps. Pucek dalej twierdzisz że b6 jest lipne?? :polew: że ma duże piersi to od razu silikon.... :gwizdanie: Hehehehe, Powiedz jeszcze, że to naturalne To chyba ktoś wziął "luft plompe" i je napompował ja tam na wygląd nie patrze, liczy się wnętrze i charakter :gwizdanie: Tak to najważniejsze
Pucek Opublikowano 26 Czerwca 2010 Opublikowano 26 Czerwca 2010 silikony są fajne ale na obrazkach, a jak dotkniesz to takie sobie, jakieś dziwne nie ma to jak natural
gregory Opublikowano 26 Czerwca 2010 Opublikowano 26 Czerwca 2010 że na mnie lecą a na Ciebie nie to wiesz...aha rozumie, to zazdrość No i wrócił napinacz :gwizdanie:
stanley Opublikowano 26 Czerwca 2010 Opublikowano 26 Czerwca 2010 silikony są fajne ale na obrazkach, a jak dotkniesz to takie sobie, jakieś dziwne nie ma to jak natural nie dotykałem jeszcze
Pucek Opublikowano 26 Czerwca 2010 Opublikowano 26 Czerwca 2010 że na mnie lecą a na Ciebie nie to wiesz...aha rozumie, to zazdrość No i wrócił napinacz :gwizdanie: konusie :gwizdanie:[br]Dopisany: 26 Czerwiec 2010, 13:44_________________________________________________ silikony są fajne ale na obrazkach, a jak dotkniesz to takie sobie, jakieś dziwne nie ma to jak natural nie dotykałem jeszcze nic nie tracisz
stanley Opublikowano 26 Czerwca 2010 Opublikowano 26 Czerwca 2010 że na mnie lecą a na Ciebie nie to wiesz...aha rozumie, to zazdrość No i wrócił napinacz :gwizdanie: konusie :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi