Kędzior Opublikowano 26 Czerwca 2010 Opublikowano 26 Czerwca 2010 :slina: :slina: ogień poprostu ogień :slina: :slina: gdybym miał ją w wiekszym formacie to by była u mnie na tapecie Ps. Pucek dalej twierdzisz że b6 jest lipne?? :polew: że ma duże piersi to od razu silikon.... :gwizdanie: Hehehehe, Powiedz jeszcze, że to naturalne To chyba ktoś wziął "luft plompe" i je napompował ja tam na wygląd nie patrze, liczy się wnętrze i charakter :gwizdanie: bez uczucia niema ... :polew: silikony są fajne ale na obrazkach, a jak dotkniesz to takie sobie, jakieś dziwne nie ma to jak natural nie dotykałem jeszcze jeszcze :naughty:
Grisza79 Opublikowano 26 Czerwca 2010 Opublikowano 26 Czerwca 2010 silikony są fajne ale na obrazkach, a jak dotkniesz to takie sobie, jakieś dziwne nie ma to jak natural nie dotykałem jeszcze Pucek widze że masz obeznanie ... Stanley może kiedyś Ci się trafi
gregory Opublikowano 26 Czerwca 2010 Opublikowano 26 Czerwca 2010 konusie :gwizdanie: Znaczy, że jak chciałeś mnie teraz obrazić?
stanley Opublikowano 26 Czerwca 2010 Opublikowano 26 Czerwca 2010 silikony są fajne ale na obrazkach, a jak dotkniesz to takie sobie, jakieś dziwne nie ma to jak natural nie dotykałem jeszcze Pucek widze że masz obeznanie ... Stanley może kiedyś Ci się trafi ja jestem dobry i prawy, obcych bab nie macam musiałbym mojej kobiecie zasponsorować a za 10 tyś to idzie kilka drobiazgów do fury kupić
Pucek Opublikowano 26 Czerwca 2010 Opublikowano 26 Czerwca 2010 konusie :gwizdanie: Znaczy, że jak chciałeś mnie teraz obrazić? lekko zdenerwować
stanley Opublikowano 26 Czerwca 2010 Opublikowano 26 Czerwca 2010 konusie :gwizdanie: Znaczy, że jak chciałeś mnie teraz obrazić? lekko zdenerwować wujka takim płytkim tesktem nie wku... nie zdenerwujesz :gwizdanie:
gregory Opublikowano 26 Czerwca 2010 Opublikowano 26 Czerwca 2010 ja jestem dobry i prawy, obcych bab nie macam Prawy człowieku Q-rwa chciałem iść na rower, a tu zaczęło kropić z nieba No to psssssyt...
Pucek Opublikowano 26 Czerwca 2010 Opublikowano 26 Czerwca 2010 konusie :gwizdanie: Znaczy, że jak chciałeś mnie teraz obrazić? lekko zdenerwować wujka takim płytkim tesktem nie wku... nie zdenerwujesz :gwizdanie: Wuja wie że lubię go denerwować [br]Dopisany: 26 Czerwiec 2010, 13:52_________________________________________________ ja jestem dobry i prawy, obcych bab nie macam Prawy człowieku Q-rwa chciałem iść na rower, a tu zaczęło kropić z nieba No to psssssyt... w Polszy ciepło :gwizdanie:[br]Dopisany: 26 Czerwiec 2010, 13:53_________________________________________________ to był HIT
gregory Opublikowano 26 Czerwca 2010 Opublikowano 26 Czerwca 2010 konusie :gwizdanie: Znaczy, że jak chciałeś mnie teraz obrazić? lekko zdenerwować wujka takim płytkim tesktem nie wku... nie zdenerwujesz :gwizdanie: eLPeGejusz chyba sam nie wie co to znaczy, bo na to słowo nawet Wikipedia nie ma wytłumaczenia
krolu Opublikowano 26 Czerwca 2010 Opublikowano 26 Czerwca 2010 człowiek wraca po rezaniu a tu znów 5 stron.. :gwizdanie: a co do tematu to silikonów też nie dotykałem jeszcze
gregory Opublikowano 26 Czerwca 2010 Opublikowano 26 Czerwca 2010 w Polszy ciepło :gwizdanie: Tutaj też ciepło, ale teraz coś zaczęło se kropić
Kędzior Opublikowano 26 Czerwca 2010 Opublikowano 26 Czerwca 2010 wuja Gregor dziadzia Diman ciekawe co i kto będzie następny
gregory Opublikowano 26 Czerwca 2010 Opublikowano 26 Czerwca 2010 człowiek wraca po rezaniu a tu znów 5 stron.. :gwizdanie: a co do tematu to silikonów też nie dotykałem jeszcze No to jest nas już trzech, aaaaaaaaaaaaaaa nie sorry nie policzyłem jeszcze Kędziora, on na pewno też nie dotykał
krolu Opublikowano 26 Czerwca 2010 Opublikowano 26 Czerwca 2010 wuja Gregor dziadzia Diman ciekawe co i kto będzie następny ojciec Apeusz :polew:
Pucek Opublikowano 26 Czerwca 2010 Opublikowano 26 Czerwca 2010 wuja Gregor dziadzia Diman ciekawe co i kto będzie następny ojciec Apeusz :polew: ej, w robocie taki jeden na mnie mówi Ojciec Mateusz... ile ja tych przezwisk mam mieć
gregory Opublikowano 26 Czerwca 2010 Opublikowano 26 Czerwca 2010 wuja Gregor dziadzia Diman ciekawe co i kto będzie następny Koks Gliwicki Koks mega mas Katowicki Mateusz-APeUsz-eLPeGejusz-Kilofeusz Hardcore Fighter Gejosław Guru Gulik Kto tam jeszcze?
Kędzior Opublikowano 26 Czerwca 2010 Opublikowano 26 Czerwca 2010 Dan Balan ewentualnie czika bom :polew:
gregory Opublikowano 26 Czerwca 2010 Opublikowano 26 Czerwca 2010 Dan Balan ewentualnie czika bom :polew: Wuja Dan
Rekomendowane odpowiedzi