A-rek Opublikowano 28 Czerwca 2010 Opublikowano 28 Czerwca 2010 Myślisz, że jutro ESP pojedzie do domu? tak obstawiam wynik 3:2 dla Portugalii [br]Dopisany: 28 Czerwiec 2010, 21:59_________________________________________________ żebyśmy się nie skompromitowali na tych mistrzostwach już za dwa lata! bedzie kompromitacja na calego.... jestem tego samego zdania nie mowiac juz o organizacji najbardziej bedzie mi wstyd po meczu na otwarcie mistrzostw ;( jedyny plus to taki, ze Polska nie pojedzie z tych mistrzostw pierwsza do domu :>
Kędzior Opublikowano 28 Czerwca 2010 Opublikowano 28 Czerwca 2010 jedyny plus to taki, ze Polska nie pojedzie z tych mistrzostw pierwsza do domu :> jeśli się wogóle odbęda u nas :polew:
akjam Opublikowano 28 Czerwca 2010 Opublikowano 28 Czerwca 2010 Myślisz, że jutro ESP pojedzie do domu? tak obstawiam wynik 3:2 dla Portugalii Aż tak? Wiesz ile taki wynik jest płatny? 1:32 :kox: Stawiasz 100 masz 3200... :kox: żebyśmy się nie skompromitowali na tych mistrzostwach już za dwa lata! bedzie kompromitacja na calego.... jestem tego samego zdania nie mowiac juz o organizacji najbardziej bedzie mi wstyd po meczu na otwarcie mistrzostw ;( jedyny plus to taki, ze Polska nie pojedzie z tych mistrzostw pierwsza do domu :> Będą jak zawsze 3 mecze... Otwarcia, o wszystko, o honor... :kox:
Grisza79 Opublikowano 28 Czerwca 2010 Opublikowano 28 Czerwca 2010 Jedzie z nimi brazylia jak z furą gów*a
akjam Opublikowano 28 Czerwca 2010 Opublikowano 28 Czerwca 2010 Jedzie z nimi brazylia jak z furą gów*a siema kibice
Kędzior Opublikowano 28 Czerwca 2010 Opublikowano 28 Czerwca 2010 siema kibice hehe Zidannn Będą jak zawsze 3 mecze... Otwarcia, o wszystko, o honor... :kox: standard :polew: chyba że Listkiewicz pochyta mecza :polew:
akjam Opublikowano 28 Czerwca 2010 Opublikowano 28 Czerwca 2010 siema kibice hehe Zidannn Będą jak zawsze 3 mecze... Otwarcia, o wszystko, o honor... :kox: standard :polew: chyba że Listkiewicz pochyta mecza :polew: Wyskoczy w stroju Krakowskim... :polew: :polew:
Bulik Opublikowano 28 Czerwca 2010 Opublikowano 28 Czerwca 2010 siema kibice hehe Zidannn :gwizdanie: wuwuzela
A-rek Opublikowano 28 Czerwca 2010 Opublikowano 28 Czerwca 2010 panowie, a jaki final obstawiacie :?:
Kędzior Opublikowano 28 Czerwca 2010 Opublikowano 28 Czerwca 2010 :gwizdanie: wuwuzela :polew: :polew: [br]Dopisany: 28 Czerwiec 2010, 22:12_________________________________________________ panowie, a jaki final obstawiacie :?: remis remis :nabijasie:
akjam Opublikowano 28 Czerwca 2010 Opublikowano 28 Czerwca 2010 panowie, a jaki final obstawiacie :?: Argentyna/Hiszpania-Holandia
stanley Opublikowano 28 Czerwca 2010 Opublikowano 28 Czerwca 2010 panowie, a jaki final obstawiacie :?: musiałbym zobaczyć "drabinkę"
A-rek Opublikowano 28 Czerwca 2010 Opublikowano 28 Czerwca 2010 panowie, a jaki final obstawiacie :?: Argentyna/Hiszpania-Holandia no to ja prawie podobnie :> Niemcy-Holandia licze ze niemcy wygraja z Argentyna
akjam Opublikowano 28 Czerwca 2010 Opublikowano 28 Czerwca 2010 panowie, a jaki final obstawiacie :?: musiałbym zobaczyć "drabinkę" Proszę CIę bardzo... http://www.fifa.com/worldcup/matches/index.html?cid=google_onebox
stanley Opublikowano 28 Czerwca 2010 Opublikowano 28 Czerwca 2010 panowie, a jaki final obstawiacie :?: Argentyna/Hiszpania-Holandia no to ja prawie podobnie :> Niemcy-Holandia licze ze niemcy wygraja z Argentyna nie lubię nazistów, ale po pierwszym meczu pomyślałem, że zajdą daleko
Grisza79 Opublikowano 28 Czerwca 2010 Opublikowano 28 Czerwca 2010 panowie, a jaki final obstawiacie :?: Argentyna/Hiszpania-Holandia no to ja prawie podobnie :> Niemcy-Holandia licze ze niemcy wygraja z Argentyna :bicz3: nie ma mowy !! nawet nie pisz takich rzeczy
Bulik Opublikowano 28 Czerwca 2010 Opublikowano 28 Czerwca 2010 musiałbym zobaczyć "drabinkę" :gwizdanie: :gwizdanie:
krolu Opublikowano 28 Czerwca 2010 Opublikowano 28 Czerwca 2010 żebyśmy się nie skompromitowali na tych mistrzostwach już za dwa lata! bedzie kompromitacja na calego.... no co ty na pewno wejdziemy do historii...pierwszy mecz otwarcia w którym przegra gospodarz :kox:
akjam Opublikowano 28 Czerwca 2010 Opublikowano 28 Czerwca 2010 panowie, a jaki final obstawiacie :?: Argentyna/Hiszpania-Holandia no to ja prawie podobnie :> Niemcy-Holandia licze ze niemcy wygraja z Argentyna :bicz3: nie ma mowy !! nawet nie pisz takich rzeczy :good: musiałbym zobaczyć "drabinkę" :gwizdanie: :gwizdanie: :polew: [br]Dopisany: 28 Czerwiec 2010, 22:21_________________________________________________I znowu wszedł wyniczek... :kox: :kox:
Rekomendowane odpowiedzi