stanley Opublikowano 30 Czerwca 2010 Opublikowano 30 Czerwca 2010 Seski ty masz moją czapeczkę ?? :gwizdanie: no mam... chciałem ci ją oddać wczoraj ale cię nie było... a teraz to nie wiem czy jej nie przepije... chcesz sie zapić na śmierć? :gwizdanie:
Seski Opublikowano 30 Czerwca 2010 Opublikowano 30 Czerwca 2010 Seski ty masz moją czapeczkę ?? :gwizdanie: no mam... chciałem ci ją oddać wczoraj ale cię nie było... a teraz to nie wiem czy jej nie przepije... nie dał byś rady przepić jest taka wartościowa Seski ty masz moją czapeczkę ?? :gwizdanie: no mam... chciałem ci ją oddać wczoraj ale cię nie było... a teraz to nie wiem czy jej nie przepije... chcesz sie zapić na śmierć? :gwizdanie: trudno zaryzykuje najwyżej się podzielę
Kędzior Opublikowano 30 Czerwca 2010 Opublikowano 30 Czerwca 2010 chcesz sie zapić na śmierć? :gwizdanie: on chyba nie wie dokładnie co to za super czapeczka [br]Dopisany: 30 Czerwiec 2010, 19:42_________________________________________________ta czapka to coś jak sok z gumi jagód
Seski Opublikowano 30 Czerwca 2010 Opublikowano 30 Czerwca 2010 chcesz sie zapić na śmierć? :gwizdanie: on chyba nie wie dokładnie co to za super czapeczka [br]Dopisany: 30 Czerwiec 2010, 19:42_________________________________________________ta czapka to coś jak sok z gumi jagód eee czyli że co...
Kędzior Opublikowano 30 Czerwca 2010 Opublikowano 30 Czerwca 2010 chcesz sie zapić na śmierć? :gwizdanie: on chyba nie wie dokładnie co to za super czapeczka [br]Dopisany: 30 Czerwiec 2010, 19:42_________________________________________________ta czapka to coś jak sok z gumi jagód eee czyli że co... daje kopa
talib1990 Opublikowano 30 Czerwca 2010 Opublikowano 30 Czerwca 2010 ma ktoś dojście do biżuterii męskiej ??? potrzebuje bransoletke męską ze złota cena ok 1000 zł ..
Seski Opublikowano 30 Czerwca 2010 Opublikowano 30 Czerwca 2010 chcesz sie zapić na śmierć? :gwizdanie: on chyba nie wie dokładnie co to za super czapeczka [br]Dopisany: 30 Czerwiec 2010, 19:42_________________________________________________ta czapka to coś jak sok z gumi jagód eee czyli że co... daje kopa aaa... to zaraz idę do auta i ją przymierze [br]Dopisany: 30 Czerwiec 2010, 20:15_________________________________________________ ma ktoś dojście do biżuterii męskiej ??? potrzebuje bransoletke męską ze złota cena ok 1000 zł .. hmm jak by to powiedzieć... chłopaki kupie bransoletkę za max 700zł
talib1990 Opublikowano 30 Czerwca 2010 Opublikowano 30 Czerwca 2010 ale to ma byc dla mnie kieta u mnie taki zwyczaj, ze jak sie osiagnie pewien etap to mama kupuje cos. zdalem prawko mam łancuch zdalem mature bedzie kieta... taki drobiazg na lata ... bylem u jubilera i za jakies gowno chce 2 k... to go wysmialem.
gregory Opublikowano 30 Czerwca 2010 Opublikowano 30 Czerwca 2010 a ja sobie siedzę i czekam na listonosza... nigdy niczego nie wysyłaj pocztą "Nigdy się do niczego nie przyznawaj, jak cię złapią za rękę mów, że to nie twoja ręka" :polew: już niedługo HYMN SPOTÓW KATOWICKICH Peja "Pozwól życ"(Na Serio) :polew: :polew: chyba o to ci chodziło Gruba Impra z Rysiem 2 feat. Gandi Ganda & Kobra Peja Na Serio 2009 - TEKST tak jest teraz :kox: a to co wkleiłem to tak będzie :polew:[br]Dopisany: 30 Czerwiec 2010, 14:52 czyżbyś był czarnowidzem tak to jest najpierw koledzy i delikatne gryle a później będziemy się pod budką z piwem spotykać :polew: :polew: i będziemy już tylko patrzeć na A4-ki :polew: :polew: orientuje sie ktoś ile kosztuje łożysko przedniego koła i czy ciężko to wymienić?? bo przy napier.. w śrube musiałem coś uszkodzić chyba bo huczy Ja wymieniałem nie dawno i za łożysko SKF płaciłem 130zł + wymiana 100zł i samemu tego raczej nie zrobisz zrobi :gwizdanie: ja wymienialem z ojcem i bez prasy :gwizdanie: Pewnie, że idzie. Potrzebujesz stare łożysko aby wbić lekko to nowe. Bijesz po starym łożysku, 5 minut roboty. Amatorzy
A-rek Opublikowano 30 Czerwca 2010 Opublikowano 30 Czerwca 2010 cos w tematyce mistrzostw Jacek Gmoch WORD CUP
akjam Opublikowano 30 Czerwca 2010 Opublikowano 30 Czerwca 2010 cos w tematyce mistrzostw Jacek Gmoch WORD CUP :polew:
A4 Mario Opublikowano 30 Czerwca 2010 Opublikowano 30 Czerwca 2010 już niedługo HYMN SPOTÓW KATOWICKICH Peja "Pozwól życ"(Na Serio) :polew: :polew: Miszka :good: " Wódko pozwól mi życ " ;( ;( ;( Wy sie śmiejecie ale koleś nawija o sobie on zaliczył ostry odwyk...
Kanar Opublikowano 30 Czerwca 2010 Opublikowano 30 Czerwca 2010 :notworthy: dla Bulczasa za pomoc fizyczną i dla Moniki za wsparcie duchowe przy zmianie sprężyn i wahaczy. Wracając do domu urządziłem sobie slalom na średnicówce i całkiem inne auto :naughty: Gregor a jak ze zdjęciem starego łożyska?? napier..lać ile mocy w łapach czy jakiś prostszy sposób??
Kędzior Opublikowano 30 Czerwca 2010 Opublikowano 30 Czerwca 2010 Co tu taka cisza dzisiaj? nudy jak co dzień
akjam Opublikowano 30 Czerwca 2010 Opublikowano 30 Czerwca 2010 Co tu taka cisza dzisiaj? nudy jak co dzień Ale upał dziś...
Kędzior Opublikowano 30 Czerwca 2010 Opublikowano 30 Czerwca 2010 Co tu taka cisza dzisiaj? nudy jak co dzień Ale upał dziś... nom nie ma to jak zagadać o pogodzie :polew:
akjam Opublikowano 30 Czerwca 2010 Opublikowano 30 Czerwca 2010 Co tu taka cisza dzisiaj? nudy jak co dzień Ale upał dziś... nom nie ma to jak zagadać o pogodzie :polew: No qr** gorąco jak chooojjj!!!
krolu Opublikowano 30 Czerwca 2010 Opublikowano 30 Czerwca 2010 Co tu taka cisza dzisiaj? nudy jak co dzień Ale upał dziś... nom nie ma to jak zagadać o pogodzie :polew: No q***wa gorąco jak chooojjj!!! nie masz klimy ? - to musisz dorezać
Kędzior Opublikowano 30 Czerwca 2010 Opublikowano 30 Czerwca 2010 Akjam w schowku masz lodówke wciś się tam jebłem :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:
Rekomendowane odpowiedzi