stanley Opublikowano 1 Lipca 2010 Opublikowano 1 Lipca 2010 siema... ja na razie nie mam funduszy na zakup mega masów czy mutant pro jak chcesz to Ci pochytam testosteron, omnadren, decadurabolin. Jak połączysz to z ryzem efekt murowany eeeeeee nie dzięki.. :gwizdanie: :gwizdanie: jak koksić to porządnie a Ty wiesz coś na ten temat? a co, nie widać po mnie? masz czarne geste włosy na plecach ? nie mam jeszcze tego stadium :gwizdanie:
krolu Opublikowano 1 Lipca 2010 Opublikowano 1 Lipca 2010 nie mam jeszcze tego stadium :gwizdanie: więc po tobie nie widać
Adrenalina Opublikowano 1 Lipca 2010 Opublikowano 1 Lipca 2010 koksy, koksiki, napinacze, geje itp yyyyy..... a ja to niby do których się zaliczam ?
krolu Opublikowano 1 Lipca 2010 Opublikowano 1 Lipca 2010 koksy, koksiki, napinacze, geje itp yyyyy..... a ja to niby do których się zaliczam ? gej - bo lubisz facetów
Bulczas Opublikowano 1 Lipca 2010 Opublikowano 1 Lipca 2010 koksy, koksiki, napinacze, geje itp yyyyy..... a ja to niby do których się zaliczam ? gej - bo lubisz facetów
Adrenalina Opublikowano 1 Lipca 2010 Opublikowano 1 Lipca 2010 koksy, koksiki, napinacze, geje itp yyyyy..... a ja to niby do których się zaliczam ? gej - bo lubisz facetów
akjam Opublikowano 1 Lipca 2010 Opublikowano 1 Lipca 2010 koksy, koksiki, napinacze, geje itp yyyyy..... a ja to niby do których się zaliczam ? gej - bo lubisz facetów
stanley Opublikowano 1 Lipca 2010 Opublikowano 1 Lipca 2010 koksy, koksiki, napinacze, geje itp yyyyy..... a ja to niby do których się zaliczam ? gej - bo lubisz facetów czyli, że co ?
Bulczas Opublikowano 1 Lipca 2010 Opublikowano 1 Lipca 2010 koksy, koksiki, napinacze, geje itp yyyyy..... a ja to niby do których się zaliczam ? gej - bo lubisz facetów czyli, że co ? Nie martw się lubi Cię
Grisza79 Opublikowano 1 Lipca 2010 Opublikowano 1 Lipca 2010 Koksiki .... :gwizdanie: siema... ja na razie nie mam funduszy na zakup mega masów czy mutant pro jak chcesz to Ci pochytam testosteron, omnadren, decadurabolin. Jak połączysz to z ryzem efekt murowany No nie spodziewałem się po tobie że masz takie dojścia........ siema... ja na razie nie mam funduszy na zakup mega masów czy mutant pro jak chcesz to Ci pochytam testosteron, omnadren, decadurabolin. Jak połączysz to z ryzem efekt murowany eeeeeee nie dzięki.. :gwizdanie: :gwizdanie: jak koksić to porządnie ale ja nie lubię zastrzyków :gwizdanie: Krolu testosteron, decadurabolin występują w tabletkach
Miszka82 Opublikowano 1 Lipca 2010 Opublikowano 1 Lipca 2010 Koksiki .... :gwizdanie: siema... ja na razie nie mam funduszy na zakup mega masów czy mutant pro jak chcesz to Ci pochytam testosteron, omnadren, decadurabolin. Jak połączysz to z ryzem efekt murowany No nie spodziewałem się po to bie że masz takie dojścia........ siema... ja na razie nie mam funduszy na zakup mega masów czy mutant pro jak chcesz to Ci pochytam testosteron, omnadren, decadurabolin. Jak połączysz to z ryzem efekt murowany eeeeeee nie dzięki.. :gwizdanie: :gwizdanie: jak koksić to porządnie ale ja nie lubię zastrzyków :gwizdanie: Krolu testosteron, decadurabolin występują w tabletkach no i mamy prawdziwego Koksa - wszystko wie :gwizdanie:
stanley Opublikowano 1 Lipca 2010 Opublikowano 1 Lipca 2010 Koksiki .... :gwizdanie: siema... ja na razie nie mam funduszy na zakup mega masów czy mutant pro jak chcesz to Ci pochytam testosteron, omnadren, decadurabolin. Jak połączysz to z ryzem efekt murowany No nie spodziewałem się po to bie że masz takie dojścia........ siema... ja na razie nie mam funduszy na zakup mega masów czy mutant pro jak chcesz to Ci pochytam testosteron, omnadren, decadurabolin. Jak połączysz to z ryzem efekt murowany eeeeeee nie dzięki.. :gwizdanie: :gwizdanie: jak koksić to porządnie ale ja nie lubię zastrzyków :gwizdanie: Krolu testosteron, decadurabolin występują w tabletkach jak w tabletkach, to polecam bułgarkską metkę
keżor Opublikowano 1 Lipca 2010 Autor Opublikowano 1 Lipca 2010 to ja tu ponoć jestem koks, a te nazwy pierwszy raz na oczy widze a w ogóle to Adrenalinoooo , mam dla Ciebie to co skleciłem na paparacie z zatoru na pendrajwje , ale od dwóch spotów jakoś nie ma komu tego dać :gwizdanie: albo ja zapominam
Grisza79 Opublikowano 1 Lipca 2010 Opublikowano 1 Lipca 2010 Koksiki .... :gwizdanie: siema... ja na razie nie mam funduszy na zakup mega masów czy mutant pro jak chcesz to Ci pochytam testosteron, omnadren, decadurabolin. Jak połączysz to z ryzem efekt murowany No nie spodziewałem się po to bie że masz takie dojścia........ siema... ja na razie nie mam funduszy na zakup mega masów czy mutant pro jak chcesz to Ci pochytam testosteron, omnadren, decadurabolin. Jak połączysz to z ryzem efekt murowany eeeeeee nie dzięki.. :gwizdanie: :gwizdanie: jak koksić to porządnie ale ja nie lubię zastrzyków :gwizdanie: Krolu testosteron, decadurabolin występują w tabletkach no i mamy prawdziwego Koksa - wszystko wie :gwizdanie: Ja cię Miszka chyba będę musiał skrócic o głowe ..... Ja tam z koksami mam najmniej do czynienia Stanley wierz MI, Polska metka jest najlepsza
Kędzior Opublikowano 1 Lipca 2010 Opublikowano 1 Lipca 2010 siema ludziska i nie tylko Stanley wierz MI, Polska metka jest najlepsza taa nie ma to jak polska meta :> najlepsze melanże są na dobrej mecie :polew: :polew: :polew: :polew:
Miszka82 Opublikowano 1 Lipca 2010 Opublikowano 1 Lipca 2010 Koksiki .... :gwizdanie: siema... ja na razie nie mam funduszy na zakup mega masów czy mutant pro jak chcesz to Ci pochytam testosteron, omnadren, decadurabolin. Jak połączysz to z ryzem efekt murowany No nie spodziewałem się po to bie że masz takie dojścia........ siema... ja na razie nie mam funduszy na zakup mega masów czy mutant pro jak chcesz to Ci pochytam testosteron, omnadren, decadurabolin. Jak połączysz to z ryzem efekt murowany eeeeeee nie dzięki.. :gwizdanie: :gwizdanie: jak koksić to porządnie ale ja nie lubię zastrzyków :gwizdanie: Krolu testosteron, decadurabolin występują w tabletkach no i mamy prawdziwego Koksa - wszystko wie :gwizdanie: Ja cię Miszka chyba będę musiał skrócic o głowe ..... Ja tam z koksami mam najmniej do czynienia Stanley wierz MI, Polska metka jest najlepsza to chyba zostanę PIERWSZYM KARŁEM W KLUBIE......
Adrenalina Opublikowano 1 Lipca 2010 Opublikowano 1 Lipca 2010 to ja tu ponoć jestem koks, a te nazwy pierwszy raz na oczy widze a w ogóle to Adrenalinoooo , mam dla Ciebie to co skleciłem na paparacie z zatoru na pendrajwje , ale od dwóch spotów jakoś nie ma komu tego dać :gwizdanie: albo ja zapominam to przy okazji a ja od Zatoru siedzę nad filmidłem i już/dopiero mam 1 min 48:disgust:
keżor Opublikowano 1 Lipca 2010 Autor Opublikowano 1 Lipca 2010 to ja tu ponoć jestem koks, a te nazwy pierwszy raz na oczy widze a w ogóle to Adrenalinoooo , mam dla Ciebie to co skleciłem na paparacie z zatoru na pendrajwje , ale od dwóch spotów jakoś nie ma komu tego dać :gwizdanie: albo ja zapominam to przy okazji a ja od Zatoru siedzę nad filmidłem i już/dopiero mam 1 min 48 z tym co ja mam to spokojnie dobijesz do 1:50
Adrenalina Opublikowano 1 Lipca 2010 Opublikowano 1 Lipca 2010 to ja tu ponoć jestem koks, a te nazwy pierwszy raz na oczy widze a w ogóle to Adrenalinoooo , mam dla Ciebie to co skleciłem na paparacie z zatoru na pendrajwje , ale od dwóch spotów jakoś nie ma komu tego dać :gwizdanie: albo ja zapominam to przy okazji a ja od Zatoru siedzę nad filmidłem i już/dopiero mam 1 min 48 z tym co ja mam to spokojnie dobijesz do 1:50 to za wiele tego nie masz
Rekomendowane odpowiedzi