Grisza79 Opublikowano 1 Lipca 2010 Opublikowano 1 Lipca 2010 Diesel, cena na dzis 3,65 pln, tylko że tankowanie w Gliwicach Że tak jeszcze zapytam.... Z jakiej stacji ? Orlen, Shell, statoil ..........? prosto z rafinerii, z Radzionkowa A kartą można płacic u ciebie .... :gwizdanie:
stanley Opublikowano 1 Lipca 2010 Opublikowano 1 Lipca 2010 Diesel, cena na dzis 3,65 pln, tylko że tankowanie w Gliwicach Że tak jeszcze zapytam.... Z jakiej stacji ? Orlen, Shell, statoil ..........? prosto z rafinerii, z Radzionkowa A kartą można płacic u ciebie .... :gwizdanie: kartą nie można ale możesz mi dać upalić twoją 3.0 TDI [br]Dopisany: 01 Lipiec 2010, 22:25_________________________________________________spadam w kimono, narka pudziany
keżor Opublikowano 1 Lipca 2010 Autor Opublikowano 1 Lipca 2010 kuźwa drży mi jedno oko w mojej eSie.. za mało magnezu
Kędzior Opublikowano 1 Lipca 2010 Opublikowano 1 Lipca 2010 kuźwa drży mi jedno oko w mojej eSie.. za mało magnezu :polew: :polew: ty już myślisz tylko o jednym
keżor Opublikowano 1 Lipca 2010 Autor Opublikowano 1 Lipca 2010 kuźwa drży mi jedno oko w mojej eSie.. za mało magnezu :polew: :polew: ty już myślisz tylko o jednym :gwizdanie:spadam spać Enur feat Natasja- Calabria (HD)
Grisza79 Opublikowano 1 Lipca 2010 Opublikowano 1 Lipca 2010 ide spać... chyba :gwizdanie: bo jeszcze mam połowe pół litra i nie wiem czy wziąśc się za to czy włożyć spowrotem do lodówki.... :>
Kędzior Opublikowano 1 Lipca 2010 Opublikowano 1 Lipca 2010 Enur feat Natasja- Calabria (HD) fajne kroki w 0:17 [br]Dopisany: 01 Lipiec 2010, 23:39_________________________________________________też lecę spać narka
akjam Opublikowano 1 Lipca 2010 Opublikowano 1 Lipca 2010 Cieniutko koledzy z tym spamem... Też lecę spać no chyba, że ktoś się odezwie w parę minut...
A4 Mario Opublikowano 2 Lipca 2010 Opublikowano 2 Lipca 2010 Siema z rana, wizyta Maria nie zapowiedziana... Dobra cmoki i mondzioły leci ktoś w niedziele na ten Kamień śl ???????
miron78 Opublikowano 2 Lipca 2010 Opublikowano 2 Lipca 2010 z rana No i gratki Krolu za opcje moderatora zlotów Śląskich Choć nie ukrywam, że to chyba nie był dobry pomysł - kiedyś kwadraty dawałeś teraz jeszcze będziesz posty usuwał i tematy zamykał
stanley Opublikowano 2 Lipca 2010 Opublikowano 2 Lipca 2010 z rana No i gratki Krolu za opcje moderatora zlotów Śląskich Choć nie ukrywam, że to chyba nie był dobry pomysł - kiedyś kwadraty dawałeś teraz jeszcze będziesz posty usuwał i tematy zamykał o kur... ale padaka
miron78 Opublikowano 2 Lipca 2010 Opublikowano 2 Lipca 2010 od dziś się zwracamy i zaczynamy z nim rozmowe : "Dzień dobry panie Krolu - jak mija dzień ? a tak przy okazji to moc naprawdę nie ma znaczenia"
stanley Opublikowano 2 Lipca 2010 Opublikowano 2 Lipca 2010 od dziś się zwracamy i zaczynamy z nim rozmowe : "Dzień dobry panie Krolu - jak mija dzień ? a tak przy okazji to moc naprawdę nie ma znaczenia" liczy się technika jazdy
akjam Opublikowano 2 Lipca 2010 Opublikowano 2 Lipca 2010 z rana No i gratki Krolu za opcje moderatora zlotów Śląskich Choć nie ukrywam, że to chyba nie był dobry pomysł - kiedyś kwadraty dawałeś teraz jeszcze będziesz posty usuwał i tematy zamykał Miron? Ile to kosztuje? :polew:
miron78 Opublikowano 2 Lipca 2010 Opublikowano 2 Lipca 2010 z rana No i gratki Krolu za opcje moderatora zlotów Śląskich Choć nie ukrywam, że to chyba nie był dobry pomysł - kiedyś kwadraty dawałeś teraz jeszcze będziesz posty usuwał i tematy zamykał Miron? Ile to kosztuje? :polew: Tego się nie da kupić - poprostu trzeba być dobrym i się starać 500 zł
Adrenalina Opublikowano 2 Lipca 2010 Opublikowano 2 Lipca 2010 z rana No i gratki Krolu za opcje moderatora zlotów Śląskich Choć nie ukrywam, że to chyba nie był dobry pomysł - kiedyś kwadraty dawałeś teraz jeszcze będziesz posty usuwał i tematy zamykał Miron? Ile to kosztuje? :polew: Tego się nie da kupić - poprostu trzeba być dobrym i się starać 500 zł tylko?
Rekomendowane odpowiedzi