A-rek Opublikowano 4 Lipca 2010 Opublikowano 4 Lipca 2010 jadę nad Sołę Miszka, a w ktore dokladnie miejsce jezdzisz nad Sołą :?: zmiana planów - Brenna myslalem, ze masz jakies stale miejsce bo ja czesto wyleguje sie w Wegierskiej Gorce :>
Miszka82 Opublikowano 4 Lipca 2010 Opublikowano 4 Lipca 2010 jadę nad Sołę Miszka, a w ktore dokladnie miejsce jezdzisz nad Sołą :?: zmiana planów - Brenna myslalem, ze masz jakies stale miejsce bo ja czesto wyleguje sie w Wegierskiej Gorce :> miejsca stałego nie mam ale jak nad Sołą to w okolicach Oświęcimia
Bulczas Opublikowano 4 Lipca 2010 Opublikowano 4 Lipca 2010 Dziękówka za imprezkę było gruuuuuuuubbbbbbbbbooooooooo i Dimanowi za miejscówkę chyba kolejną spalona bo sąsiedzi raczej już mu nie powiedzą dzień dobry :polew:
krolu Opublikowano 4 Lipca 2010 Opublikowano 4 Lipca 2010 Dziękówka za imprezkę było gruuuuuuuubbbbbbbbbooooooooo i Dimanowi za miejscówkę chyba kolejną spalona bo sąsiedzi raczej już mu nie powiedzą dzień dobry :polew: ja też dziękuję... myślę, że nie ma tak źle... ale policja była pierwszy raz na imprezie klubowej :naughty:
Pucek Opublikowano 4 Lipca 2010 Opublikowano 4 Lipca 2010 Dziękówka za imprezkę było gruuuuuuuubbbbbbbbbooooooooo i Dimanowi za miejscówkę chyba kolejną spalona bo sąsiedzi raczej już mu nie powiedzą dzień dobry :polew: ja też dziękuję... myślę' date=' że nie ma tak źle... ale policja była pierwszy raz na imprezie klubowej :naughty: [/quote'] policja... poszliście grubo :gwizdanie:
krolu Opublikowano 4 Lipca 2010 Opublikowano 4 Lipca 2010 A tam zaraz grubo zwyczajna kameralna nasiadówka :gwizdanie:
Grisza79 Opublikowano 4 Lipca 2010 Opublikowano 4 Lipca 2010 Ale dałem wczoraj (dzisiaj) w palnik Melanż skończyłem o 6 rano Mykam na wybory......
keżor Opublikowano 4 Lipca 2010 Autor Opublikowano 4 Lipca 2010 siema z rana , dopiero wstałem ,a właściwie mnie mama obudziła
Bulczas Opublikowano 4 Lipca 2010 Opublikowano 4 Lipca 2010 Ładnie dzisiaj wszyscy zmęczeni :gwizdanie:
krolu Opublikowano 4 Lipca 2010 Opublikowano 4 Lipca 2010 ja chyba nie mogę jeszcze autem prowadzić :gwizdanie:
diman Opublikowano 4 Lipca 2010 Opublikowano 4 Lipca 2010 ja chyba nie mogę jeszcze autem prowadzić :gwizdanie: a ja musze wiec cza bedzie uruchomic CB :gwizdanie:
krolu Opublikowano 4 Lipca 2010 Opublikowano 4 Lipca 2010 ja chyba nie mogę jeszcze autem prowadzić :gwizdanie: a ja musze wiec cza bedzie uruchomic CB :gwizdanie: ty masz inną masę :naughty:
Miszka82 Opublikowano 4 Lipca 2010 Opublikowano 4 Lipca 2010 Ale dałem wczoraj (dzisiaj) w palnik Melanż skończyłem o 6 rano Mykam na wybory...... przez Ptine przejechać to graniczy z cudem KO 2X 0,5 na dwóch robi robotę [br]Dopisany: 04 Lipiec 2010, 20:24_________________________________________________ Ale dałem wczoraj (dzisiaj) w palnik Melanż skończyłem o 6 rano Mykam na wybory...... przez Ptine przejechać to graniczy z cudem KO 2X 0,5 na dwóch robi robotę no zwłaszcza po wczorajszym wlewie Miszka szacun :notworthy: :notworthy:[br]Dopisany: 04 Lipiec 2010, 20:30_________________________________________________ :polew: :polew: :polew: i c**j
krolu Opublikowano 4 Lipca 2010 Opublikowano 4 Lipca 2010 miszka - bania jeszcze chyba cie trzyma :gwizdanie: :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi