Kędzior Opublikowano 6 Lipca 2010 Opublikowano 6 Lipca 2010 ta praca mnie wykończy :gwizdanie:[br]Dopisany: 06 Lipiec 2010, 22:19_________________________________________________ hehe czyli wychodzi na to że nawet piszczeć kołami nie musimy :polew: :polew:
Adrenalina Opublikowano 6 Lipca 2010 Opublikowano 6 Lipca 2010 ta praca mnie wykończy :gwizdanie:[br]Dopisany: 06 Lipiec 2010, 22:19_________________________________________________ hehe czyli wychodzi na to że nawet piszczeć kołami nie musimy :polew: :polew: nie wiem jak to się stało że Krolu został moderatorem pomimo publikacji tych jakże kompromitujących zdjęć :polew:
Kędzior Opublikowano 6 Lipca 2010 Opublikowano 6 Lipca 2010 ta praca mnie wykończy :gwizdanie:[br]Dopisany: 06 Lipiec 2010, 22:19_________________________________________________ hehe czyli wychodzi na to że nawet piszczeć kołami nie musimy :polew: :polew: nie wiem jak to się stało że Krolu został moderatorem pomimo publikacji tych jakże kompromitujących zdjęć :polew: mi się wydaje że to właśnie dzięki temu nim został :polew:i to nie są kompromitujące zdjęcia tylko jak by to nazwać nom wiesz nom fajnie zdjecia poprostu :decayed:
stanley Opublikowano 6 Lipca 2010 Opublikowano 6 Lipca 2010 pozostało mi położyć się spać i rano znowu wstać do roboty
krolu Opublikowano 6 Lipca 2010 Opublikowano 6 Lipca 2010 ta praca mnie wykończy :gwizdanie:[br]Dopisany: 06 Lipiec 2010, 22:19_________________________________________________ hehe czyli wychodzi na to że nawet piszczeć kołami nie musimy :polew: :polew: nie wiem jak to się stało że Krolu został moderatorem pomimo publikacji tych jakże kompromitujących zdjęć :polew: to ty jeszcze moich kompromitujących zdjęć nie widziałaś :gwizdanie: :gwizdanie:
akjam Opublikowano 6 Lipca 2010 Opublikowano 6 Lipca 2010 ta praca mnie wykończy :gwizdanie:[br]Dopisany: 06 Lipiec 2010, 22:19_________________________________________________ hehe czyli wychodzi na to że nawet piszczeć kołami nie musimy :polew: :polew: nie wiem jak to się stało że Krolu został moderatorem pomimo publikacji tych jakże kompromitujących zdjęć :polew: to ty jeszcze moich kompromitujących zdjęć nie widziałaś :gwizdanie: :gwizdanie: :mysli: Poka! Poka! Też chcemy zobaczyć!
krolu Opublikowano 6 Lipca 2010 Opublikowano 6 Lipca 2010 ta praca mnie wykończy :gwizdanie:[br]Dopisany: 06 Lipiec 2010, 22:19_________________________________________________ hehe czyli wychodzi na to że nawet piszczeć kołami nie musimy :polew: :polew: nie wiem jak to się stało że Krolu został moderatorem pomimo publikacji tych jakże kompromitujących zdjęć :polew: to ty jeszcze moich kompromitujących zdjęć nie widziałaś :gwizdanie: :gwizdanie: :mysli: Poka! Poka! Też chcemy zobaczyć! nie wrzucę ich na neta :gwizdanie: :gwizdanie:
akjam Opublikowano 6 Lipca 2010 Opublikowano 6 Lipca 2010 ta praca mnie wykończy :gwizdanie:[br]Dopisany: 06 Lipiec 2010, 22:19_________________________________________________ hehe czyli wychodzi na to że nawet piszczeć kołami nie musimy :polew: :polew: nie wiem jak to się stało że Krolu został moderatorem pomimo publikacji tych jakże kompromitujących zdjęć :polew: to ty jeszcze moich kompromitujących zdjęć nie widziałaś :gwizdanie: :gwizdanie: :mysli: Poka! Poka! Też chcemy zobaczyć! nie wrzucę ich na neta :gwizdanie: :gwizdanie: :polew: :polew:
keżor Opublikowano 6 Lipca 2010 Autor Opublikowano 6 Lipca 2010 no i po spocie , mało ludków , ale było spoko obejrzeliśmy mecz w city pubie za***isty mecz kilka osób widziało auto bracika
Bulczas Opublikowano 6 Lipca 2010 Opublikowano 6 Lipca 2010 Dzięki za towarzystwo do meczu Autko bracika Keżora Spadam spać
Miszka82 Opublikowano 6 Lipca 2010 Opublikowano 6 Lipca 2010 a mnie nie bedzie niestety choc jechalem obok zlociku ale niestety robota mignąłem Ci na skrzyżowaniu Damrota z Wojewódzką/Krasińskiego no spocik w wersja Fast&Mikro :> meczyk pierwsza klasa jutro Szkopy z Espanią dobrze, że nie ma dużo spamu do nadrabiania też spadam w kimkę bo dopiero mnie złapało wycieńczenie po 3 dniach wlewu no i w każdej linijce jakaś emotka
A4 Mario Opublikowano 6 Lipca 2010 Opublikowano 6 Lipca 2010 Na dobranoc troche dobrego videoklipu... http://video.google.com/videoplay?docid=316423898499557518#
krolu Opublikowano 7 Lipca 2010 Opublikowano 7 Lipca 2010 Na dobranoc troche dobrego videoklipu... http://video.google.com/videoplay?docid=316423898499557518# :banan3:
Rekomendowane odpowiedzi