akjam Opublikowano 12 Lipca 2010 Opublikowano 12 Lipca 2010 Zasnąłeś po pijoku na słońcu? niebyłem po pijaku bo wypiłem tylko piwko , w wodzie mnie tak przyjarało Uuuu....
Kędzior Opublikowano 12 Lipca 2010 Opublikowano 12 Lipca 2010 Zasnąłeś po pijoku na słońcu? niebyłem po pijaku bo wypiłem tylko piwko , w wodzie mnie tak przyjarało Uuuu.... dokładnie ale ta cytrynówkaaaa :kox: :kox:
OKO Opublikowano 12 Lipca 2010 Opublikowano 12 Lipca 2010 Zasnąłeś po pijoku na słońcu? niebyłem po pijaku bo wypiłem tylko piwko , w wodzie mnie tak przyjarało Uuuu.... dokładnie ale ta cytrynówkaaaa :kox: :kox: cytrynówka :kox: :kox:
Adrenalina Opublikowano 12 Lipca 2010 Opublikowano 12 Lipca 2010 Zasnąłeś po pijoku na słońcu? niebyłem po pijaku bo wypiłem tylko piwko , w wodzie mnie tak przyjarało Uuuu.... dokładnie ale ta cytrynówkaaaa :kox: :kox: cytrynówka :kox: :kox: mała rzecz a cieszy bo w porównaniu z finką była mała :gwizdanie:
Kędzior Opublikowano 12 Lipca 2010 Opublikowano 12 Lipca 2010 mała rzecz a cieszy bo w porównaniu z finką była mała :gwizdanie: szkoda że tej cytrynówki tyle niekupiliśmy zamiast finki
Adrenalina Opublikowano 12 Lipca 2010 Opublikowano 12 Lipca 2010 mała rzecz a cieszy bo w porównaniu z finką była mała :gwizdanie: szkoda że tej cytrynówki tyle niekupiliśmy zamiast finki może to i lepiej
Kędzior Opublikowano 12 Lipca 2010 Opublikowano 12 Lipca 2010 mała rzecz a cieszy bo w porównaniu z finką była mała :gwizdanie: szkoda że tej cytrynówki tyle niekupiliśmy zamiast finki może to i lepiej tego się już niedowiemy :gwizdanie:
Adrenalina Opublikowano 12 Lipca 2010 Opublikowano 12 Lipca 2010 mała rzecz a cieszy bo w porównaniu z finką była mała :gwizdanie: szkoda że tej cytrynówki tyle niekupiliśmy zamiast finki może to i lepiej tego się już niedowiemy :gwizdanie: jak to nie ....... w najbliższy weekend :polew:
Seski Opublikowano 12 Lipca 2010 Opublikowano 12 Lipca 2010 w najbliższy weekend zakaz imprez!!!!!!!!!!! (nie ma mnie i Magdy )
Adrenalina Opublikowano 12 Lipca 2010 Opublikowano 12 Lipca 2010 w najbliższy weekend zakaz imprez!!!!!!!!!!! (nie ma mnie i Magdy ) dobrze będziemy siedzieć w domu, robić wydzieranki i użalać sie z tęsknoty :decayed:
Seski Opublikowano 12 Lipca 2010 Opublikowano 12 Lipca 2010 no adrenalina to rozumiem a jak się dowiem że coś było...
Kędzior Opublikowano 12 Lipca 2010 Opublikowano 12 Lipca 2010 w najbliższy weekend zakaz imprez!!!!!!!!!!! (nie ma mnie i Magdy ) zostaw nam klucze od chaty
Seski Opublikowano 12 Lipca 2010 Opublikowano 12 Lipca 2010 w najbliższy weekend zakaz imprez!!!!!!!!!!! (nie ma mnie i Magdy ) zostaw nam klucze od chaty nie ma szans... jest posprzątane a ty buraczku masz iść do kibla i wyrzygać kawałek naszej świeczki, którą zjadłeś :/
Kędzior Opublikowano 12 Lipca 2010 Opublikowano 12 Lipca 2010 w najbliższy weekend zakaz imprez!!!!!!!!!!! (nie ma mnie i Magdy ) zostaw nam klucze od chaty nie ma szans... jest posprzątane a ty buraczku masz iść do kibla i wyrzygać kawałek naszej świeczki, którą zjadłeś :/ mówiłem ci kto ją ugryzł, to nie byłem ja[br]Dopisany: 12 Lipiec 2010, 17:35_________________________________________________ :slina: :jerk:
Seski Opublikowano 12 Lipca 2010 Opublikowano 12 Lipca 2010 w najbliższy weekend zakaz imprez!!!!!!!!!!! (nie ma mnie i Magdy ) zostaw nam klucze od chaty nie ma szans... jest posprzątane a ty buraczku masz iść do kibla i wyrzygać kawałek naszej świeczki, którą zjadłeś :/ mówiłem ci kto ją ugryzł, to nie byłem ja tak, tak wiem rozpoznałeś to po odciskach zębów szczególnie jedynki
Kędzior Opublikowano 12 Lipca 2010 Opublikowano 12 Lipca 2010 tak, tak wiem rozpoznałeś to po odciskach zębów szczególnie jedynki dokładnie :lol1:
Seski Opublikowano 12 Lipca 2010 Opublikowano 12 Lipca 2010 ejjj... nie mogę się doczekać jutra! Wtorek 29.06.2010_ _godzina 19ta_ _Dolina 3 Stawów Katowice , Parking koło knajpy Wiocha Wtorek 06.06.2010_ _godzina 19ta_ _GO-Sport Katowice ul. Alpejska Wtorek 13.07.2010_ _godzina 19ta_ _GO-Sport Katowice ul. Alpejska po takiej przerwie wreszcie was zobaczę
Pucek Opublikowano 12 Lipca 2010 Opublikowano 12 Lipca 2010 Kędzior, a co Ci się robiło żeś poszedł do lekarza? btw ja dzisiaj też byłem u lekarza ale po przekaz na badania do poradnii alegrologicznej czy jak to się tam fachowo nazywa :gwizdanie: mam czekać pół roku ale mam tam ciotkę więc pewnie uda się coś pochytać
keżor Opublikowano 12 Lipca 2010 Autor Opublikowano 12 Lipca 2010 ejjj... nie mogę się doczekać jutra! Wtorek 29.06.2010_ _godzina 19ta_ _Dolina 3 Stawów Katowice , Parking koło knajpy Wiocha Wtorek 06.06.2010_ _godzina 19ta_ _GO-Sport Katowice ul. Alpejska Wtorek 13.07.2010_ _godzina 19ta_ _GO-Sport Katowice ul. Alpejska po takiej przerwie wreszcie was zobaczę
Rekomendowane odpowiedzi