Kędzior Opublikowano 14 Lipca 2010 Opublikowano 14 Lipca 2010 i co to za niespodziewanka na spocie była? :gwizdanie: mnie nie było bo dopiero dochodzę do siebie po wczorajszej narkozie... jak ktoś chce to może wpaść do mnie bo do końca tyg. na bank posiedzę w domu... A CO SIĘ STAŁOSIE? łazienka jest zamknięta... :polew: :polew:
keżor Opublikowano 14 Lipca 2010 Autor Opublikowano 14 Lipca 2010 takie coś było [br]Dopisany: 14 Lipiec 2010, 12:44_________________________________________________ i co to za niespodziewanka na spocie była? :gwizdanie: mnie nie było bo dopiero dochodzę do siebie po wczorajszej narkozie... jak ktoś chce to może wpaść do mnie bo do końca tyg. na bank posiedzę w domu... A CO SIĘ STAŁOSIE? łazienka jest zamknięta... :polew: :polew: daj śrubokręt :polew:
Seski Opublikowano 14 Lipca 2010 Opublikowano 14 Lipca 2010 krolu jaki sms? adrenalinko usuwali mi moją mądrość :/ i to już 2 z 4...
krolu Opublikowano 14 Lipca 2010 Opublikowano 14 Lipca 2010 krolu jaki sms? adrenalinko usuwali mi moją mądrość :/ i to już 2 z 4... magda wysłała do ani :gwizdanie: o dentyscie chirurgu narkozie krwotoku itp. :blink:
Miszka82 Opublikowano 14 Lipca 2010 Opublikowano 14 Lipca 2010 takie coś było [br]Dopisany: 14 Lipiec 2010, 12:44_________________________________________________ i co to za niespodziewanka na spocie była? :gwizdanie: mnie nie było bo dopiero dochodzę do siebie po wczorajszej narkozie... jak ktoś chce to może wpaść do mnie bo do końca tyg. na bank posiedzę w domu... A CO SIĘ STAŁOSIE? łazienka jest zamknięta... :polew: :polew: daj śrubokręt :polew: Maaaaaaaaaaaaćkuuuu co, co, co, co się sało Co Sie Stao - MP3! OFICJALNA FINALNA WERSJA!
Kędzior Opublikowano 14 Lipca 2010 Opublikowano 14 Lipca 2010 adrenalinko usuwali mi moją mądrość :/ to w sumie dużo do usunięcia nie mieli :decayed: [br]Dopisany: 14 Lipiec 2010, 12:44_________________________________________________ A CO SIĘ STAŁOSIE? łazienka jest zamknięta... :polew: :polew: daj śrubokręt :polew: jak to zamknięta? :polew:
Seski Opublikowano 14 Lipca 2010 Opublikowano 14 Lipca 2010 aha to nic nie wiedziałem... ale te plotki się szybko rozchodzą... :/ ps. poddajcie się narkozie mega odjazd...
Kędzior Opublikowano 14 Lipca 2010 Opublikowano 14 Lipca 2010 Maaaaaaaaaaaaćkuuuu co, co, co, co się sało Co Sie Stao - MP3! OFICJALNA FINALNA WERSJA! :punk: [br]Dopisany: 14 Lipiec 2010, 12:49_________________________________________________ ps. poddajcie się narkozie mega odjazd... potwierdzam :good: :good: szkoda że czegoś takiego nie można kupić bo to jest niesamowita sprawa :decayed:
Miszka82 Opublikowano 14 Lipca 2010 Opublikowano 14 Lipca 2010 Maciek ! ! ! Maćku ! ! ! Maciek ! ! ! Maaaaaćkuuuuuu ! ! ! :polew: :polew:
Adrenalina Opublikowano 14 Lipca 2010 Opublikowano 14 Lipca 2010 krolu jaki sms? adrenalinko usuwali mi moją mądrość :/ i to już 2 z 4... to już nie daj się więcej, bo nie będzie można się z Tobą dogadać
Seski Opublikowano 14 Lipca 2010 Opublikowano 14 Lipca 2010 tylko gdyby jeszcze tak cała morda mnie nie napierdzielała i nie był bym taki spuchnięty i szwy mnie nie wkurzały to by było całkiem ok :gwizdanie: a i zapomniałem że jeszcze pokarm przyjmuje przez słomkę... ;(
Kędzior Opublikowano 14 Lipca 2010 Opublikowano 14 Lipca 2010 tylko gdyby jeszcze tak cała morda mnie nie napierdzielała i nie był bym taki spuchnięty i szwy mnie nie wkurzały to by było całkiem ok :gwizdanie: a i zapomniałem że jeszcze pokarm przyjmuje przez słomkę... ;( piwo przez słomkę :thumbdown: jak baba :polew:
Adrenalina Opublikowano 14 Lipca 2010 Opublikowano 14 Lipca 2010 tylko gdyby jeszcze tak cała morda mnie nie napierdzielała i nie był bym taki spuchnięty i szwy mnie nie wkurzały to by było całkiem ok :gwizdanie: a i zapomniałem że jeszcze pokarm przyjmuje przez słomkę... ;( ooooo
krolu Opublikowano 14 Lipca 2010 Opublikowano 14 Lipca 2010 Maaaaaaaaaaaaćkuuuu co, co, co, co się sało Co Sie Stao - MP3! OFICJALNA FINALNA WERSJA! jak muza w megaclubie na imprezie hardstylowej... :ad:
Kędzior Opublikowano 14 Lipca 2010 Opublikowano 14 Lipca 2010 tylko gdyby jeszcze tak cała morda mnie nie napierdzielała i nie był bym taki spuchnięty i szwy mnie nie wkurzały to by było całkiem ok :gwizdanie: a i zapomniałem że jeszcze pokarm przyjmuje przez słomkę... ;( ooooo ej ja też się czuję nie najlepiej...
Adrenalina Opublikowano 14 Lipca 2010 Opublikowano 14 Lipca 2010 tylko gdyby jeszcze tak cała morda mnie nie napierdzielała i nie był bym taki spuchnięty i szwy mnie nie wkurzały to by było całkiem ok :gwizdanie: a i zapomniałem że jeszcze pokarm przyjmuje przez słomkę... ;( ooooo ej ja też się czuję nie najlepiej...
Seski Opublikowano 14 Lipca 2010 Opublikowano 14 Lipca 2010 krolu jaki sms? adrenalinko usuwali mi moją mądrość :/ i to już 2 z 4... to już nie daj się więcej, bo nie będzie można się z Tobą dogadać a teraz można było?
Adrenalina Opublikowano 14 Lipca 2010 Opublikowano 14 Lipca 2010 krolu jaki sms? adrenalinko usuwali mi moją mądrość :/ i to już 2 z 4... to już nie daj się więcej, bo nie będzie można się z Tobą dogadać a teraz można było? no nie, ale chciałam być miła
Seski Opublikowano 14 Lipca 2010 Opublikowano 14 Lipca 2010 takie coś było [br]Dopisany: 14 Lipiec 2010, 12:44_________________________________________________ i co to za niespodziewanka na spocie była? :gwizdanie: mnie nie było bo dopiero dochodzę do siebie po wczorajszej narkozie... jak ktoś chce to może wpaść do mnie bo do końca tyg. na bank posiedzę w domu... A CO SIĘ STAŁOSIE? łazienka jest zamknięta... :polew: :polew: daj śrubokręt :polew: a co tam pod klapką miał?
Rekomendowane odpowiedzi