gregory Opublikowano 14 Lipca 2010 Opublikowano 14 Lipca 2010 najlepsze są te co idealnie pasują do ręki :naughty: To do Double D trza by chyba mieć rękę Pudziana co najmniej :gwizdanie: Double D wyglądają fajnie jak się na nie patrzy, a przy bliższym kontakcie stwierdza się, że to Double, albo nawet to D nie jest potrzebne :gwizdanie:
krolu Opublikowano 14 Lipca 2010 Opublikowano 14 Lipca 2010 eeeeeee tam D. na pewno się by nie spinała o takie teksty [br]Dopisany: 14 Lipiec 2010, 19:16_________________________________________________ najlepsze są te co idealnie pasują do ręki :naughty: To do Double D trza by chyba mieć rękę Pudziana co najmniej :gwizdanie: Double D wyglądają fajnie jak się na nie patrzy, a przy bliższym kontakcie stwierdza się, że to Double, albo nawet to D nie jest potrzebne :gwizdanie: ale to nie chodzi o podwójne D. w sensie rozmiaru na gygy ci wytlumaczę
gregory Opublikowano 14 Lipca 2010 Opublikowano 14 Lipca 2010 ale to nie chodzi o podwójne D. w sensie rozmiaru na gygy ci wytlumaczę aha, rozumiem..............ok! HyHy
keżor Opublikowano 14 Lipca 2010 Autor Opublikowano 14 Lipca 2010 najlepsze są te co idealnie pasują do ręki :naughty: ja wole te co pasują idealnie do dłoni [br]Dopisany: 14 Lipiec 2010, 19:29_________________________________________________ ale pier**licie, "C" jest najlepsze haha ku***a , to ja już mam B
Kędzior Opublikowano 14 Lipca 2010 Opublikowano 14 Lipca 2010 ale pier**licie, "C" jest najlepsze gołe klaty??? :sick3: :polew:
gregory Opublikowano 14 Lipca 2010 Opublikowano 14 Lipca 2010 ale pier**licie, "C" jest najlepsze Chyba nie jesteś w temacie Pane My tu rzikamy o kategoriach wojskowych :gwizdanie: Tak wogóle to byś się przywitał, kolego z Rybnika Wchodzisz tu jak do męskiej łaźni
gregory Opublikowano 14 Lipca 2010 Opublikowano 14 Lipca 2010 najlepsze są te co idealnie pasują do ręki :naughty: ja wole te co pasują idealnie do dłoni Dobre, ja pier**le :polew:
krolu Opublikowano 14 Lipca 2010 Opublikowano 14 Lipca 2010 co wy macie z tym "A" :gwizdanie: ja tam widzę "C" :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: za to powinieneś mieć wjebane :gwizdanie: [br]Dopisany: 14 Lipiec 2010, 19:33_________________________________________________ królu, jeżeli jeszcze raz zmienisz treść mojego posta to zgłoszę to do Prezesa a se pisz jak guru do lukaszar :polew: :polew: :polew: :polew:
Miszka82 Opublikowano 14 Lipca 2010 Opublikowano 14 Lipca 2010 jutro oddaję furkacza na wymianę rozrządu ciekawe czy będzie jakaś różnica w jeździe i tu już uprzedzam napinające się cipeczki, że chodzi mi ok ogólną różnicę np pracy silnika
keżor Opublikowano 14 Lipca 2010 Autor Opublikowano 14 Lipca 2010 a se pisz jak guru do lukaszar :polew: :polew: :polew: :polew: a chcesz stracić moda? ja moge napisać do pewnej osoby i potrwa to pare minut
Pucek Opublikowano 14 Lipca 2010 Opublikowano 14 Lipca 2010 mnie to nie śmieszy nie pozwalaj sobie, dostałeś odrobinę władzy i Ci się popierdoliło w główce...
Miszka82 Opublikowano 14 Lipca 2010 Opublikowano 14 Lipca 2010 mnie to nie śmieszy nie pozwalaj sobie, dostałeś odrobinę władzy i Ci się popierdoliło w główce... to już druga taka sytuacja
gregory Opublikowano 14 Lipca 2010 Opublikowano 14 Lipca 2010 królu, jeżeli jeszcze raz zmienisz treść mojego posta to zgłoszę to do Prezesa Ty go prezesem nie strasz, tylko mu porządnie suta na spocie wykręć My go będziemy trzymać jak się kapnie
krolu Opublikowano 14 Lipca 2010 Opublikowano 14 Lipca 2010 a se pisz jak guru do lukaszar :polew: :polew: :polew: :polew: a chcesz stracić moda? ja moge napisać do pewnej osoby i potrwa to pare minut łatwo przyszło łatwo poszło dawaj :kox: [br]Dopisany: 14 Lipiec 2010, 19:36_________________________________________________ mnie to nie śmieszy nie pozwalaj sobie, dostałeś odrobinę władzy i Ci się popierdoliło w główce... mnie to nie śmieszy nie pozwalaj sobie, dostałeś odrobinę władzy i Ci się popierdoliło w główce... to już druga taka sytuacja królu, jeżeli jeszcze raz zmienisz treść mojego posta to zgłoszę to do Prezesa Ty go prezesem nie strasz, tylko mu porządnie suta na spocie wykręć My go będziemy trzymać jak się kapnie ja pier**le jakie napinacze... idę se stąd
Kędzior Opublikowano 14 Lipca 2010 Opublikowano 14 Lipca 2010 jutro oddaję furkacza na wymianę rozrządu ciekawe czy będzie jakaś różnica w jeździe i tu już uprzedzam napinające się cipeczki, że chodzi mi ok ogólną różnicę np pracy silnika a już ci miałem coś napisać
gregory Opublikowano 14 Lipca 2010 Opublikowano 14 Lipca 2010 jutro oddaję furkacza na wymianę rozrządu ciekawe czy będzie jakaś różnica w jeździe i tu już uprzedzam napinające się cipeczki, że chodzi mi ok ogólną różnicę np pracy silnika Zhamuj go przed wymianą rozrządu i po wymianie
Pucek Opublikowano 14 Lipca 2010 Opublikowano 14 Lipca 2010 "napinacz" to jesteś Ty, ja Ci zmieniam treść posta? domagam się zmiany wszystkich postów w których grzebałeś na moją nie korzyść
Miszka82 Opublikowano 14 Lipca 2010 Opublikowano 14 Lipca 2010 a se pisz jak guru do lukaszar :polew: :polew: :polew: :polew: a chcesz stracić moda? ja moge napisać do pewnej osoby i potrwa to pare minut łatwo przyszło łatwo poszło dawaj :kox: [br]Dopisany: 14 Lipiec 2010, 19:36_________________________________________________ mnie to nie śmieszy nie pozwalaj sobie, dostałeś odrobinę władzy i Ci się popierdoliło w główce... mnie to nie śmieszy nie pozwalaj sobie, dostałeś odrobinę władzy i Ci się popierdoliło w główce... to już druga taka sytuacja królu, jeżeli jeszcze raz zmienisz treść mojego posta to zgłoszę to do Prezesa Ty go prezesem nie strasz, tylko mu porządnie suta na spocie wykręć My go będziemy trzymać jak się kapnie ja pier***e jakie napinacze... idę se stąd nara
Rekomendowane odpowiedzi