keżor Opublikowano 15 Lipca 2010 Autor Opublikowano 15 Lipca 2010 czyli w sobotę nie jedziemy nad wodę paprocany to jest nad wodą :>
Kędzior Opublikowano 15 Lipca 2010 Opublikowano 15 Lipca 2010 czyli w sobotę nie jedziemy nad wodę popracany to jeziorkoalbo sobota pogoryja a później udeżamy na tychy i do Miszki
Pucek Opublikowano 15 Lipca 2010 Opublikowano 15 Lipca 2010 czyli w sobotę nie jedziemy nad wodę popracany to jeziorkoalbo sobota pogoryja a później udeżamy na tychy i do Miszki nad wodę OK, ale ja w niedzięle rano muszę być trzeźwy w domu bo idę na jakąś dużą imprezę do dziadka i babci
krolu Opublikowano 15 Lipca 2010 Opublikowano 15 Lipca 2010 czyli w sobotę nie jedziemy nad wodę popracany to jeziorkoalbo sobota pogoryja a później udeżamy na tychy i do Miszki Miszki nie ma - mówił na spocie :gwizdanie:
Kędzior Opublikowano 15 Lipca 2010 Opublikowano 15 Lipca 2010 czyli w sobotę nie jedziemy nad wodę popracany to jeziorkoalbo sobota pogoryja a później udeżamy na tychy i do Miszki Miszki nie ma - mówił na spocie :gwizdanie: to dobrze niech zostawi klucze
keżor Opublikowano 15 Lipca 2010 Autor Opublikowano 15 Lipca 2010 może sie koleżanki spytam , czy nam nie udostępni mieszkania ? ale wsumie takie bydło :gwizdanie: mógłbym se siary narobić
Pucek Opublikowano 15 Lipca 2010 Opublikowano 15 Lipca 2010 może sie koleżanki spytam , czy nam nie udostępni mieszkania ? ale wsumie takie bydło :gwizdanie: mógłbym se siary narobić obawiam się że masz rację
krolu Opublikowano 15 Lipca 2010 Opublikowano 15 Lipca 2010 może sie koleżanki spytam , czy nam nie udostępni mieszkania ? ale wsumie takie bydło :gwizdanie: mógłbym se siary narobić no co ty z nami siara ? :wstydliwy:
Kędzior Opublikowano 15 Lipca 2010 Opublikowano 15 Lipca 2010 może sie koleżanki spytam , czy nam nie udostępni mieszkania ? ale wsumie takie bydło :gwizdanie: mógłbym se siary narobić jakie bydło?? full kulturka
diman Opublikowano 15 Lipca 2010 Opublikowano 15 Lipca 2010 no ja niestety nad wode w sobote nie dam rady bo u ojca bede prawie nad woda musze mu folie w oczku wodnym wymienic ale jakbyście w niedziele jechali to ja oczywiscie sie pisze
akjam Opublikowano 15 Lipca 2010 Opublikowano 15 Lipca 2010 no ja niestety nad wode w sobote nie dam rady bo u ojca bede prawie nad woda musze mu folie w oczku wodnym wymienic ale jakbyście w niedziele jechali to ja oczywiscie sie pisze To prawie jak nad wodą przy tym oczku wodnym...
keżor Opublikowano 15 Lipca 2010 Autor Opublikowano 15 Lipca 2010 w końcu chłodniej mi zaś gorąco nie dziwie sie , że Ci gorąco to ta co was ratowała ?
akjam Opublikowano 15 Lipca 2010 Opublikowano 15 Lipca 2010 w końcu chłodniej mi zaś gorąco Ta druga fotka jakaś dziwna...
krolu Opublikowano 15 Lipca 2010 Opublikowano 15 Lipca 2010 w końcu chłodniej mi zaś gorąco Ta druga fotka jakaś dziwna... to samo mu powiedziałem :gwizdanie:
keżor Opublikowano 15 Lipca 2010 Autor Opublikowano 15 Lipca 2010 w końcu chłodniej mi zaś gorąco Ta druga fotka jakaś dziwna... bo czarno biała ?
Grisza79 Opublikowano 15 Lipca 2010 Opublikowano 15 Lipca 2010 w końcu chłodniej mi zaś gorąco Tobie się naprawde nudzi... :gwizdanie: Albo poprostu jesteś wygłodzony
keżor Opublikowano 15 Lipca 2010 Autor Opublikowano 15 Lipca 2010 w końcu chłodniej mi zaś gorąco Tobie się naprawde nudzi... :gwizdanie: Albo poprostu jesteś wygłodzony musiałbyś zobaczyć co mi na gg podesłał
Rekomendowane odpowiedzi