Kędzior Opublikowano 26 Listopada 2009 Opublikowano 26 Listopada 2009 taaa różnica jest taka że dla jednych trzeba robić VT żeby na nią poleciały a drugie uwielbiają ją razem z wgniecioną maską i błotnikiem.. ale panowie wszak liczy się wnętrze... :polew: oczywiscie dobre wyposazenie to podstawa... :polew:
krolu Opublikowano 26 Listopada 2009 Opublikowano 26 Listopada 2009 doba ja idę w kimę bo nie ma browarów ... do rana
Kanar Opublikowano 26 Listopada 2009 Opublikowano 26 Listopada 2009 3may sie qfa monitor mi poszedł z dymem właśnie ;( kolejny wydatek..
keżor Opublikowano 26 Listopada 2009 Autor Opublikowano 26 Listopada 2009 3may sie qfa monitor mi poszedł z dymem właśnie ;( kolejny wydatek.. to se skajpa odpal bo se nie pogadamy chyba że masz dwa ja mam kineskop do oddania za pare złotych 17" o ile nie więcej
Kędzior Opublikowano 26 Listopada 2009 Opublikowano 26 Listopada 2009 ja mam kineskop do oddania za pare złotych 17" o ile nie więcej keżor to nie ten dzial:P hehehe przenies posta ehehehe
keżor Opublikowano 26 Listopada 2009 Autor Opublikowano 26 Listopada 2009 ja mam kineskop do oddania za pare złotych 17" o ile nie więcej keżor to nie ten dzial:P hehehe przenies posta ehehehe no wiem , ze nie ten, bo Kanar i tak ma spalony monitor to nie przeczyta :gwizdanie: mogłem mu eSa napisać wiem , moja wina to zostaliśmy sami , co pijesz ? Ja Tyskie
Kędzior Opublikowano 26 Listopada 2009 Opublikowano 26 Listopada 2009 i jak smakuje ci? ja zywca hehehe
keżor Opublikowano 26 Listopada 2009 Autor Opublikowano 26 Listopada 2009 i jak smakuje ci? ja zywca hehehe pewnie , przecież nie ja płaciłem
Kędzior Opublikowano 26 Listopada 2009 Opublikowano 26 Listopada 2009 i jak smakuje ci? ja zywca hehehe pewnie , przecież nie ja płaciłem hehehehe bez komentarza... :kox:
Kanar Opublikowano 26 Listopada 2009 Opublikowano 26 Listopada 2009 luzzz mam laptopa przecież a monitor 15' w piwnicy więc jakoś przebieduje już tu popijawy beze mnie urządzane widze
keżor Opublikowano 26 Listopada 2009 Autor Opublikowano 26 Listopada 2009 http://patrz.pl/filmy/streetracing-romania laski lecą na kopłaki chyba sobie zmienie na zimówki
Kędzior Opublikowano 26 Listopada 2009 Opublikowano 26 Listopada 2009 już tu popijawy beze mnie urządzane widze krolu juz sie opil i poszedl spac hehehe
Kanar Opublikowano 26 Listopada 2009 Opublikowano 26 Listopada 2009 "owocowy ogród" by Biedronka - niestety bez procentów skoro już sie chwalimy
keżor Opublikowano 26 Listopada 2009 Autor Opublikowano 26 Listopada 2009 już tu popijawy beze mnie urządzane widze krolu juz sie opil i poszedl spac hehehe i to oparami od nas [br]Dopisany: 27 Listopad 2009, 00:30_________________________________________________ "owocowy ogród" by Biedronka - niestety bez procentów skoro już sie chwalimy no to ładnie dajesz w palnik
Kanar Opublikowano 26 Listopada 2009 Opublikowano 26 Listopada 2009 a ja myślałem że zespół "pijani powietrzem" to taka metafora.. a jak widać można.. no "owocowy ogród" to nie "leśny dzban" choć w smaku dosyć podobne bym powiedział
Kędzior Opublikowano 26 Listopada 2009 Opublikowano 26 Listopada 2009 http://patrz.pl/filmy/streetracing-romania laski lecą na kopłaki chyba sobie zmienie na zimówki keżor na wtorek musimy skombinowac kałacha to ulatwi puszczacie bolidow :polew: musze sobie zrobic taki wydech jak w tej zielonej :polew: :polew: "owocowy ogród" by Biedronka - niestety bez procentów skoro już sie chwalimy prawie jak lesny dzban hehehe
Kanar Opublikowano 26 Listopada 2009 Opublikowano 26 Listopada 2009 http://patrz.pl/filmy/streetracing-romania laski lecą na kopłaki chyba sobie zmienie na zimówki nooooo w końcu mam już koncepcje co zrobić z moim uciętym wydechem dowale 8 końcówek i bede szybki i głośny jak On.. Lasencje na to lecą
Kędzior Opublikowano 26 Listopada 2009 Opublikowano 26 Listopada 2009 http://patrz.pl/filmy/streetracing-romania laski lecą na kopłaki chyba sobie zmienie na zimówki nooooo w końcu mam już koncepcje co zrobić z moim uciętym wydechem dowale 8 końcówek i bede szybki i głośny jak On.. Lasencje na to lecą bylem pierwszy hehehe czas otworzyc kolejnego puszka hehe
Rekomendowane odpowiedzi