Kędzior Opublikowano 20 Lipca 2010 Opublikowano 20 Lipca 2010 a ty kedzior w koncu jedziesz dzsiaj na spota czy paliwa nie masz :gwizdanie: chyba dzisiaj odpuszczam, bo zamulacza mam jak nei wiem :disgust:
Pucek Opublikowano 20 Lipca 2010 Opublikowano 20 Lipca 2010 i już po dzięki za wuszta piekliście kiełbachy... no w sumie to jedyna atrakcja w SK :>
stanley Opublikowano 20 Lipca 2010 Opublikowano 20 Lipca 2010 i już po dzięki za wuszta piekliście kiełbachy... no w sumie to jedyna atrakcja w SK :> co dziś się działo synek.....
keżor Opublikowano 20 Lipca 2010 Autor Opublikowano 20 Lipca 2010 a ja właśnie wróciłem ... z garażu :gwizdanie:
Pucek Opublikowano 20 Lipca 2010 Opublikowano 20 Lipca 2010 a ja właśnie wróciłem ... z garażu :gwizdanie: a Ty co, malujesz ałdi? pewnie grzebałeś w fałweju
keżor Opublikowano 20 Lipca 2010 Autor Opublikowano 20 Lipca 2010 a ja właśnie wróciłem ... z garażu :gwizdanie: a Ty co, malujesz ałdi? pewnie grzebałeś w fałweju w fałweju , a potem nieoczekiwanie w pugu kumpla , który , żeby było śmieszniej , wpadł do mnie naprawić gofra gdyby nie ta nieoczekiwana awaria to pewnie bym wpadł na spot, a tak to lipton ;( ałdi jak narazie od soboty stoi pod choinką i traci na wartości , jakoś już mnie tak nie pociąga jak fałwej :gwizdanie:
Pucek Opublikowano 20 Lipca 2010 Opublikowano 20 Lipca 2010 a ja właśnie wróciłem ... z garażu :gwizdanie: a Ty co, malujesz ałdi? pewnie grzebałeś w fałweju w fałweju , a potem nieoczekiwanie w pugu kumpla , który , żeby było śmieszniej , wpadł do mnie naprawić gofra gdyby nie ta nieoczekiwana awaria to pewnie bym wpadł na spot, a tak to lipton ;( ałdi jak narazie od soboty stoi pod choinką i traci na wartości , jakoś już mnie tak nie pociąga jak fałwej :gwizdanie: trochę Ci się dziwię [br]Dopisany: 20 Lipiec 2010, 22:45_________________________________________________Keżor
stanley Opublikowano 20 Lipca 2010 Opublikowano 20 Lipca 2010 a ja właśnie wróciłem ... z garażu :gwizdanie: a Ty co, malujesz ałdi? pewnie grzebałeś w fałweju w fałweju , a potem nieoczekiwanie w pugu kumpla , który , żeby było śmieszniej , wpadł do mnie naprawić gofra gdyby nie ta nieoczekiwana awaria to pewnie bym wpadł na spot, a tak to lipton ;( ałdi jak narazie od soboty stoi pod choinką i traci na wartości , jakoś już mnie tak nie pociąga jak fałwej :gwizdanie: trochę Ci się dziwię [br]Dopisany: 20 Lipiec 2010, 22:45_________________________________________________Keżor ciekawe co by z niego zostało jakby gdzieś wjebał i nie mam na myśli te 240km/h a np 140km/h :gwizdanie: bo klatki chyba nie ma - pewnie waży tyle co połowa tego wozu
Pucek Opublikowano 20 Lipca 2010 Opublikowano 20 Lipca 2010 Artur, jest też filmik jak ten golf ciśnie 3 paki :gwizdanie:
stanley Opublikowano 20 Lipca 2010 Opublikowano 20 Lipca 2010 Artur, jest też filmik jak ten golf ciśnie 3 paki :gwizdanie: to chyba odrywa się już od ziemi :gwizdanie:
Pucek Opublikowano 20 Lipca 2010 Opublikowano 20 Lipca 2010 Artur, jest też filmik jak ten golf ciśnie 3 paki :gwizdanie: to chyba odrywa się już od ziemi :gwizdanie: na 3 mieli kołami :> ogólnie to nie zrobił bym takiej mocy w ośce, bo to zero radochy, naciskać po lekku gaz żeby się rozpędzić? dla mnie średnio dobra zabawa
talib1990 Opublikowano 20 Lipca 2010 Opublikowano 20 Lipca 2010 witać chłopaki :hi: ja niedawno z garażu wróciłem, zmieniałem tajle od Nosb'a :)
Pucek Opublikowano 20 Lipca 2010 Opublikowano 20 Lipca 2010 witać chłopaki :hi: ja niedawno z garażu wróciłem, zmieniałem tajle od Nosb'a :) pochwal się :gwizdanie:
Grisza79 Opublikowano 20 Lipca 2010 Opublikowano 20 Lipca 2010 Dzieki za spota Było kozacko Diman byłeś pierwsza klasa Akjam drugi agent Miszka ty już wiesz co masz brać na next spota
Miszka82 Opublikowano 20 Lipca 2010 Opublikowano 20 Lipca 2010 Dzieki za spota Było kozacko Diman byłeś pierwsza klasa Akjam drugi agent Miszka ty już wiesz co masz brać na next spota czysty przypadek :gwizdanie: co złego to nie ja
talib1990 Opublikowano 20 Lipca 2010 Opublikowano 20 Lipca 2010 witać chłopaki :hi: ja niedawno z garażu wróciłem, zmieniałem tajle od Nosb'a :) pochwal się :gwizdanie: blaszki bo audika kupilem po szlifie a Daniel miał akurat elementy w tym samym kolorze, wiec tylko zmieniłem ale chyba do niego pojade po pare ciekawych innych rzeczy :evil:
keżor Opublikowano 20 Lipca 2010 Autor Opublikowano 20 Lipca 2010 kierwa no ale chyba wciepne 1.8T , ale narazie chce , żeby ten silnik co jest ładnie chodził , a po zimie będe myślał nad SWAPem.
Miszka82 Opublikowano 20 Lipca 2010 Opublikowano 20 Lipca 2010 zdupcam spać oby tylko Diman dojechał trzymcie się synki
Rekomendowane odpowiedzi