Miszka82 Opublikowano 23 Lipca 2010 Opublikowano 23 Lipca 2010 co z tym spalaniem ?[br]Dopisany: 23 Lipiec 2010, 10:56_________________________________________________ smakuwa no obrzydliwi jesteście No co? Ty już zjadłeś śniadanie? :polew:
Seski Opublikowano 23 Lipca 2010 Opublikowano 23 Lipca 2010 smakuwa no obrzydliwi jesteście No co? Ty już zjadłeś śniadanie? Do roboty byście się wzięli, a nie na forum siedzieć Piątek to normalny dzień roboczy :gwizdanie: No dla mnie to wszystkie są robocze... http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=1540.0;highlight=ile+km+na+bakuDziś nocka. właśnie nie zjadłem... ale dobrze że mi przypomniałeś
Miszka82 Opublikowano 23 Lipca 2010 Opublikowano 23 Lipca 2010 smakuwa no obrzydliwi jesteście No co? Ty już zjadłeś śniadanie? Do roboty byście się wzięli, a nie na forum siedzieć Piątek to normalny dzień roboczy :gwizdanie: No dla mnie to wszystkie są robocze... http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=1540.0;highlight=ile+km+na+bakuDziś nocka. właśnie nie zjadłem... ale dobrze że mi przypomniałeś :nose: :nose: :nose:
akjam Opublikowano 23 Lipca 2010 Opublikowano 23 Lipca 2010 co z tym spalaniem Coś mi się wkleja właśnie od czasu do czasu! Zapamiętuję mi ostatnie zaznaczenie i wkleja bez sensu! smakuwa no obrzydliwi jesteście No co? Ty już zjadłeś śniadanie? Do roboty byście się wzięli, a nie na forum siedzieć Piątek to normalny dzień roboczy :gwizdanie: No dla mnie to wszystkie są robocze... http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=1540.0;highlight=ile+km+na+bakuDziś nocka. właśnie nie zjadłem... ale dobrze że mi przypomniałeś :nose: :nose: :nose: :nose: :nose: :nose: :nose: :nose: :nose: :nose: :nose: :nose: :nose: :nose: :nose: :nose: :nose: :nose:
Seski Opublikowano 23 Lipca 2010 Opublikowano 23 Lipca 2010 co z tym spalaniem Coś mi się wkleja właśnie od czasu do czasu! Zapamiętuję mi ostatnie zaznaczenie i wkleja bez sensu! smakuwa no obrzydliwi jesteście No co? Ty już zjadłeś śniadanie? Do roboty byście się wzięli, a nie na forum siedzieć Piątek to normalny dzień roboczy :gwizdanie: No dla mnie to wszystkie są robocze... http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=1540.0;highlight=ile+km+na+bakuDziś nocka. właśnie nie zjadłem... ale dobrze że mi przypomniałeś :nose: :nose: :nose: :nose: :nose: :nose: :nose: :nose: :nose: :nose: :nose: :nose: :nose: :nose: :nose: :nose: :nose: :nose: to nie naciskaj ctrl + V :gwizdanie: smacznego chłopaki ja właśnie sobie przyrządziłem cini minis
gregory Opublikowano 23 Lipca 2010 Opublikowano 23 Lipca 2010 Jak tam nasze koszulki mr. A-rek? Przyznaj się kto dostanie bonus za pierwsze trzy przelewy?
Seski Opublikowano 23 Lipca 2010 Opublikowano 23 Lipca 2010 no dobra koniec leniuchowania idę się myć i trzeba to wszystko trochę ogarnąć
A-rek Opublikowano 23 Lipca 2010 Opublikowano 23 Lipca 2010 Jak tam nasze koszulki mr. A-rek? Przyznaj się kto dostanie bonus za pierwsze trzy przelewy? jutro maja byc wszystkie gotowe masz ochote na bonus :?: nr konta masz
gregory Opublikowano 23 Lipca 2010 Opublikowano 23 Lipca 2010 Jak tam nasze koszulki mr. A-rek? Przyznaj się kto dostanie bonus za pierwsze trzy przelewy? jutro maja byc wszystkie gotowe masz ochote na bonus :?: nr konta masz Ahhhh, ręka rękę myje :>
keżor Opublikowano 23 Lipca 2010 Autor Opublikowano 23 Lipca 2010 siema dziewczyny wczoraj z Wolfem , po paru :beer1: wymienialiśmy błotnik i dwoje drzwi , hardcore , żeby to wszystko ze sobą pasowało. no ale o 24.00 auto było złożone , został do poprawki tylko boczek jednych drzwi może jakiś Spiż dziś ? [br]Dopisany: 23 Lipiec 2010, 12:05_________________________________________________ide rezać swoje dziś tym razem
Kędzior Opublikowano 23 Lipca 2010 Opublikowano 23 Lipca 2010 yo yo siema dziewczyny wczoraj z Wolfem , po paru :beer1: wymienialiśmy błotnik i dwoje drzwi , hardcore , żeby to wszystko ze sobą pasowało. no ale o 24.00 auto było złożone , został do poprawki tylko boczek jednych drzwi może jakiś Spiż dziś ? [br]Dopisany: 23 Lipiec 2010, 12:05_________________________________________________ide rezać swoje dziś tym razem i drzwi założone na odwrót?? hehe
keżor Opublikowano 23 Lipca 2010 Autor Opublikowano 23 Lipca 2010 i drzwi założone na odwrót?? hehe nooo i do góry nogami
krolu Opublikowano 23 Lipca 2010 Opublikowano 23 Lipca 2010 i drzwi założone na odwrót?? hehe nooo i do góry nogami można teraz jeździć "na zimne kolano" :kox:
keżor Opublikowano 23 Lipca 2010 Autor Opublikowano 23 Lipca 2010 i drzwi założone na odwrót?? hehe nooo i do góry nogami można teraz jeździć "na zimne kolano" :kox: i widać paski w dresie
Rekomendowane odpowiedzi