Miszka82 Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Opublikowano 5 Sierpnia 2010 dobry weczer jak tam kanar ? Furkacz śmiga ?
Kanar Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Opublikowano 5 Sierpnia 2010 coś nowego sie wydarza? bo ostatnio ciężko z czasem u mnie abs mi sie zj***ł :polew: już dostaje do głowy z tym autem ale nowy czujnik powinien dotrzeć jutro więc wymiana i już musi być GIT
Miszka82 Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Opublikowano 5 Sierpnia 2010 coś nowego sie wydarza? bo ostatnio ciężko z czasem u mnie abs mi sie zj***ł :polew: już dostaje do głowy z tym autem ale nowy czujnik powinien dotrzeć jutro więc wymiana i już musi być GIT ile nowy kosztuje ?
akjam Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Opublikowano 5 Sierpnia 2010 coś nowego sie wydarza? bo ostatnio ciężko z czasem u mnie abs mi sie zj***ł :polew: już dostaje do głowy z tym autem ale nowy czujnik powinien dotrzeć jutro więc wymiana i już musi być GIT ile nowy kosztuje ? Z 200?
diman Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Opublikowano 5 Sierpnia 2010 coś nowego sie wydarza? bo ostatnio ciężko z czasem u mnie abs mi sie zj***ł :polew: już dostaje do głowy z tym autem ale nowy czujnik powinien dotrzeć jutro więc wymiana i już musi być GIT ile nowy kosztuje ? Z 200? e tam chyba 30
Miszka82 Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Opublikowano 5 Sierpnia 2010 coś nowego sie wydarza? bo ostatnio ciężko z czasem u mnie abs mi sie zj***ł :polew: już dostaje do głowy z tym autem ale nowy czujnik powinien dotrzeć jutro więc wymiana i już musi być GIT ile nowy kosztuje ? Z 200? e tam chyba 30 a ja myślę, że coś pomiędzy
Kanar Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Opublikowano 5 Sierpnia 2010 wziąłemjakąś tandete z allegro za 50zł zobaczymy ile pojeździ
akjam Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Opublikowano 5 Sierpnia 2010 wziąłemjakąś tandete z allegro za 50zł zobaczymy ile pojeździ Oby...
Miszka82 Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Opublikowano 5 Sierpnia 2010 wziąłemjakąś tandete z allegro za 50zł zobaczymy ile pojeździ oby jak najdłużej ja mam nie ori termostat i o dziwo pięknie trzyma między 90-93 stopnie na klimatroniku, a ponoć nie ori termostaty to zło
Kanar Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Opublikowano 5 Sierpnia 2010 no jak mi sie pozwoli odbić od dna to auto w końcu to może pomyśle o jakimś lepszym wtedy a termostat mam ori.. też wymieniałem w sumie to powoli maleje lista rzeczy do których nie musiałem zajrzeć
Miszka82 Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Opublikowano 5 Sierpnia 2010 no jak mi sie pozwoli odbić od dna to auto w końcu to może pomyśle o jakimś lepszym wtedy a termostat mam ori.. też wymieniałem w sumie to powoli maleje lista rzeczy do których nie musiałem zajrzeć przynajmniej wiesz, że 3/4 części masz nowych po robocie cześć
Bulczas Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Jak tam amory Kanar nie zabiłeś się jeszcze
keżor Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Autor Opublikowano 5 Sierpnia 2010 wymieniał ktoś w AFNie kable od świec ? bo mam jeden j**nięty dziś zauważyłem i chyba mi klepie na 3 gary tyle dobrze , że naprawiłem na cacy ten potencjometr i auto śmiga jak złoto
Kędzior Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Opublikowano 5 Sierpnia 2010 McDonald's rożek lodowy [Wirtualnemedia.pl] niemogłem się powstrzymać :polew:
Miszka82 Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Jak tam amory Kanar nie zabiłeś się jeszcze a co ma za amorami ?
Rekomendowane odpowiedzi