Miszka82 Opublikowano 15 Sierpnia 2010 Opublikowano 15 Sierpnia 2010 siema a ty w końcu w domu? kurna wczoraj jeszcze biba ale ok 2 w nocy poszedłem spać, zmęczenie zdecydowanie wczoraj górowało ale powrót z Czewy
Seski Opublikowano 15 Sierpnia 2010 Opublikowano 15 Sierpnia 2010 siema a ty w końcu w domu? kurna wczoraj jeszcze biba ale ok 2 w nocy poszedłem spać, zmęczenie zdecydowanie wczoraj górowało ale powrót z Czewy hehe poszalałeś na A4?
Miszka82 Opublikowano 15 Sierpnia 2010 Opublikowano 15 Sierpnia 2010 siema a ty w końcu w domu? kurna wczoraj jeszcze biba ale ok 2 w nocy poszedłem spać, zmęczenie zdecydowanie wczoraj górowało ale powrót z Czewy hehe poszalałeś na A4? objechałem parę padł
Kędzior Opublikowano 15 Sierpnia 2010 Opublikowano 15 Sierpnia 2010 siemka dzisiaj pierwsza gleba zaliczona hehehe ale na szczęście bez ofiar i strat, wyskoczyłem przez motor jak z katapulty hehehe
Miszka82 Opublikowano 15 Sierpnia 2010 Opublikowano 15 Sierpnia 2010 ale później Miron mnie skasował za ropę i wyszło w sumie, że pracowałem w ten weekend ok 1 h :polew: [br]Dopisany: 15 Sierpień 2010, 11:51_________________________________________________ siemka dzisiaj pierwsze gleba zaliczona hehehe ale na szczeście bez ofiar i strat, wyskoczyłem przez motor jak z katapulty hehehe wyjebałeś się
Seski Opublikowano 15 Sierpnia 2010 Opublikowano 15 Sierpnia 2010 siema a ty w końcu w domu? kurna wczoraj jeszcze biba ale ok 2 w nocy poszedłem spać, zmęczenie zdecydowanie wczoraj górowało ale powrót z Czewy hehe poszalałeś na A4? objechałem parę padł no to gitara podziwiam cię i tak że jeszcze wczoraj imprezowałeś... [br]Dopisany: 15 Sierpień 2010, 11:52_________________________________________________ ale później Miron mnie skasował za ropę i wyszło w sumie, że pracowałem w ten weekend ok 1 h :polew: [br]Dopisany: 15 Sierpień 2010, 11:51_________________________________________________ siemka dzisiaj pierwsze gleba zaliczona hehehe ale na szczeście bez ofiar i strat, wyskoczyłem przez motor jak z katapulty hehehe wyjebałeś się hehe widzisz trzeba było deptać? siemka dzisiaj pierwsza gleba zaliczona hehehe ale na szczęście bez ofiar i strat, wyskoczyłem przez motor jak z katapulty hehehe a mówiła mama nie naciskaj za mocno przedniego hamulca? :laghing2:
Adrenalina Opublikowano 15 Sierpnia 2010 Opublikowano 15 Sierpnia 2010 dzieki za mega weekend to zadziwiające ile człowiek może się nauczyć o urynoterapii w jeden weekend Trójka!!!
Seski Opublikowano 15 Sierpnia 2010 Opublikowano 15 Sierpnia 2010 dzieki za mega weekend to zadziwiające ile człowiek może się nauczyć o urynoterapii w jeden weekend Trójka!!! :polew: :polew: :polew: :laghing2: :laghing2: :laghing2: :laghing2: :laghing2: :oklaski: najpierw a potem szczali po sobie :polew: :polew:
Adrenalina Opublikowano 15 Sierpnia 2010 Opublikowano 15 Sierpnia 2010 dzieki za mega weekend to zadziwiające ile człowiek może się nauczyć o urynoterapii w jeden weekend Trójka!!! :polew: :polew: :polew: :laghing2: :laghing2: :laghing2: :laghing2: :laghing2: :oklaski: najpierw a potem szczali po sobie :polew: :polew: myśmy tylko teorię przerabiali
Seski Opublikowano 15 Sierpnia 2010 Opublikowano 15 Sierpnia 2010 dzieki za mega weekend to zadziwiające ile człowiek może się nauczyć o urynoterapii w jeden weekend Trójka!!! :polew: :polew: :polew: :laghing2: :laghing2: :laghing2: :laghing2: :laghing2: :oklaski: najpierw a potem szczali po sobie :polew: :polew: myśmy tylko teorię przerabiali taaa jasne przecież mi się nie musisz tłumaczyć :gwizdanie:
gracia Opublikowano 15 Sierpnia 2010 Opublikowano 15 Sierpnia 2010 Nie do końca, przecież niektórzy zaliczali też praktyki :polew:
Seski Opublikowano 15 Sierpnia 2010 Opublikowano 15 Sierpnia 2010 Nie do końca, przecież niektórzy zaliczali też praktyki :polew: przynajmniej jedna szczera
Kędzior Opublikowano 15 Sierpnia 2010 Opublikowano 15 Sierpnia 2010 wyjebałeś się na szczeście nie upadłem na ziemie tylko przeskoczyłem przez motor (jak spajdermen ) ale motorek sie obalił ehehe, nom zrobiłem głupote do hamowanie przednim na piachu ze żwirem w zakręcie :polew: :polew: dzieki za mega weekend to zadziwiające ile człowiek może się nauczyć o urynoterapii w jeden weekend Trójka!!! złoty deszcz
Rekomendowane odpowiedzi