keżor Opublikowano 3 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 3 Grudnia 2009 no nie wiem , ja przed chwilą jechałem z chorzowa i większość dróg jest OK
Miszka82 Opublikowano 3 Grudnia 2009 Opublikowano 3 Grudnia 2009 ludzie zapracowani, a Ty Akjam sobie jaja robisz
krolu Opublikowano 3 Grudnia 2009 Opublikowano 3 Grudnia 2009 siemka, Krolu o której wstałeś ? o 9:45 ale o 8 mnie obudziła siostra jak na zajęcia szla :polew: :polew:
keżor Opublikowano 3 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 3 Grudnia 2009 siemka, Krolu o której wstałeś ? o 9:45 ale o 8 mnie obudziła siostra jak na zajęcia szla :polew: :polew: a do mnie jakiś tłuk o 8 rano smsa wysłał :gwizdanie:
krolu Opublikowano 3 Grudnia 2009 Opublikowano 3 Grudnia 2009 a co będziesz spał dłużej niż ja , a jak tam wycieczka powrotna ???
keżor Opublikowano 3 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 3 Grudnia 2009 a co będziesz spał dłużej niż ja , a jak tam wycieczka powrotna ??? hehe i tak mi sie udało zasnąć po tym esemesie i wstałem po 11tej :> a co do wycieczki to OK, ta "twoja" pyta przy 180 na średnicówce: -ile miałeś wypadków -żadnego -a to już sie nie boje :polew:
krolu Opublikowano 3 Grudnia 2009 Opublikowano 3 Grudnia 2009 a co będziesz spał dłużej niż ja , a jak tam wycieczka powrotna ??? hehe i tak mi sie udało zasnąć po tym esemesie i wstałem po 11tej :> a co do wycieczki to OK, ta "twoja" pyta przy 180 na średnicówce: -ile miałeś wypadków -żadnego -a to już sie nie boje :polew: "moja" :?: :polew:
keżor Opublikowano 3 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 3 Grudnia 2009 udowodnić , że "Twoja" ? [br]Dopisany: 03 Grudzień 2009, 12:50_________________________________________________chce ktoś coś OD Jarko ? bo zamawiam Ramki i sobie koszulke , także by wszystko przyszło do mnie i by była taniej przesyłka, decydować sie bo jutro chce kase przelać : koszulki http://www.a4-klub.pl/smf/koszulki-b117.0/ bluza http://www.a4-klub.pl/smf/bluzy_i_polary-b120.0/
krolu Opublikowano 3 Grudnia 2009 Opublikowano 3 Grudnia 2009 "moja" :polew: :polew: a jak ona na imię miała ? :polew: Ja chce koszulkę czarna rozmiar "na mnie"
keżor Opublikowano 3 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 3 Grudnia 2009 "moja" :polew: :polew: a jak ona na imię miała ? :polew: Ja chce koszulkę czarna rozmiar "na mnie" Tyś jest wyższy to może L , bo ja sobie M biore i jest OK , ale jeszcze podaj którą bo jest nie wąski wybór a co do imienia to nie pamiętam , wiem że jedna była justyna no i Ania
Kędzior Opublikowano 3 Grudnia 2009 Opublikowano 3 Grudnia 2009 z popoludnia i barbóreczkaaaa:) przez jutrzejsze hamowanie niemoglem sie uchlac ale nadrobie to jutro:P hehehe
piterra Opublikowano 3 Grudnia 2009 Opublikowano 3 Grudnia 2009 jeszcze tylko 35 minut i Kanar jedzie do domu
piterra Opublikowano 3 Grudnia 2009 Opublikowano 3 Grudnia 2009 już tulko 24 minuty i Kanar śmiga do domu
Kanar Opublikowano 3 Grudnia 2009 Opublikowano 3 Grudnia 2009 hahahaha więc proponowałbym Wam nie wyjeżdżać na drogi za 23 minuty bo mi sie będzie spieszyć
Rekomendowane odpowiedzi