krolu Opublikowano 16 Sierpnia 2010 Opublikowano 16 Sierpnia 2010 co tam Maksymilianie ? sie żyje powoli ... widziałeś że mi wątek podwiesili a jakie ładne zdjęcia wrzuciłem za sprawą Keżora a pierdzielony tak schował te zdjęcia że dopiero Piechol mi wskazał do nich drogę :polew: ja dostałem je mms-em :kox: :kox:
Maxito Opublikowano 16 Sierpnia 2010 Opublikowano 16 Sierpnia 2010 co tam Maksymilianie ? sie żyje powoli ... widziałeś że mi wątek podwiesili a jakie ładne zdjęcia wrzuciłem za sprawą Keżora a pierdzielony tak schował te zdjęcia że dopiero Piechol mi wskazał do nich drogę :polew: MAX co Ty gadasz widać je było od początku :gwizdanie: no to chyba oślepłem gdzie i w którym miejscu :mysli:[br]Dopisany: 16 Sierpień 2010, 20:47_________________________________________________ :wstydliwy: :wstydliwy: :wstydliwy: dobra znalazłem :embarrassed: :embarrassed: ;(
stanley Opublikowano 16 Sierpnia 2010 Opublikowano 16 Sierpnia 2010 co tam Maksymilianie ? sie żyje powoli ... widziałeś że mi wątek podwiesili a jakie ładne zdjęcia wrzuciłem za sprawą Keżora a pierdzielony tak schował te zdjęcia że dopiero Piechol mi wskazał do nich drogę :polew: MAX co Ty gadasz widać je było od początku :gwizdanie: no to chyba oślepłem gdzie i w którym miejscu :mysli:[br]Dopisany: 16 Sierpień 2010, 20:47_________________________________________________ :wstydliwy: :wstydliwy: :wstydliwy: dobra znalazłem :embarrassed: :embarrassed: ;(
Maxito Opublikowano 16 Sierpnia 2010 Opublikowano 16 Sierpnia 2010 dobra ziomki zmykam poprzebywać do jutra
Miszka82 Opublikowano 16 Sierpnia 2010 Opublikowano 16 Sierpnia 2010 dobra ziomki zmykam poprzebywać do jutra no strzała
Seski Opublikowano 16 Sierpnia 2010 Opublikowano 16 Sierpnia 2010 co tam Maksymilianie ? sie żyje powoli ... widziałeś że mi wątek podwiesili a jakie ładne zdjęcia wrzuciłem za sprawą Keżora a pierdzielony tak schował te zdjęcia że dopiero Piechol mi wskazał do nich drogę :polew: MAX co Ty gadasz widać je było od początku :gwizdanie: no to chyba oślepłem gdzie i w którym miejscu :mysli:[br]Dopisany: 16 Sierpień 2010, 20:47_________________________________________________ :wstydliwy: :wstydliwy: :wstydliwy: dobra znalazłem :embarrassed: :embarrassed: ;( oj ti ti ti [br]Dopisany: 16 Sierpień 2010, 21:49_________________________________________________dobra spadam w kimke do zobaczenia jutro
Miszka82 Opublikowano 17 Sierpnia 2010 Opublikowano 17 Sierpnia 2010 czas się zbierać do pracy no pracuj pracuj musisz na gaz wybulić
akjam Opublikowano 17 Sierpnia 2010 Opublikowano 17 Sierpnia 2010 No dziś mnie jeszcze nie będzie koledzy i nie szaleć mi tam!
Miszka82 Opublikowano 17 Sierpnia 2010 Opublikowano 17 Sierpnia 2010 No dziś mnie jeszcze nie będzie koledzy i nie szaleć mi tam! łosz Ty gdzie Ty chopie wyemigrowałeś
akjam Opublikowano 17 Sierpnia 2010 Opublikowano 17 Sierpnia 2010 No dziś mnie jeszcze nie będzie koledzy i nie szaleć mi tam! łosz Ty gdzie Ty chopie wyemigrowałeś :gwizdanie: HR & BiH... Ale tu gorąco! :beer1: Trzymta się!
Miszka82 Opublikowano 17 Sierpnia 2010 Opublikowano 17 Sierpnia 2010 No dziś mnie jeszcze nie będzie koledzy i nie szaleć mi tam! łosz Ty gdzie Ty chopie wyemigrowałeś :gwizdanie: HR & BiH... Ale tu gorąco! :beer1: Trzymta się!
Bulczas Opublikowano 17 Sierpnia 2010 Opublikowano 17 Sierpnia 2010 z rana jak mnie Stanley obudził :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi