Kanar Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Opublikowano 20 Sierpnia 2010 taaaa zobaczyłem na innym forum i stwierdziłem że musze go mieć
stanley Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Opublikowano 20 Sierpnia 2010 taaaa zobaczyłem na innym forum i stwierdziłem że musze go mieć Ty to jesteś
Kanar Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Opublikowano 20 Sierpnia 2010 taaaa zobaczyłem na innym forum i stwierdziłem że musze go mieć Ty to jesteś no przyjnajcie się że niewielu z Was byłoby stać na tak brawurową akcje podj..ania komuś komixu z podpisu to trza mieć to coś w sobie
Miszka82 Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Opublikowano 20 Sierpnia 2010 taaaa zobaczyłem na innym forum i stwierdziłem że musze go mieć Ty to jesteś no przyjnajcie się że niewielu z Was byłoby stać na tak brawurową akcje podj..ania komuś komixu z podpisu to trza mieć to coś w sobie total hard core
stanley Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Opublikowano 20 Sierpnia 2010 taaaa zobaczyłem na innym forum i stwierdziłem że musze go mieć Ty to jesteś no przyjnajcie się że niewielu z Was byłoby stać na tak brawurową akcje podj..ania komuś komixu z podpisu to trza mieć to coś w sobie klubowicza mu za to
Kanar Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Opublikowano 20 Sierpnia 2010 a tam klubowicza.. jakiś taki landrynkowy różowy.. gustuje bardziej w fiolecie :gwizdanie:
Miszka82 Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Opublikowano 20 Sierpnia 2010 a tam klubowicza.. jakiś taki landrynkowy różowy.. gustuje bardziej w fiolecie :gwizdanie: czyli chcesz po ryju
Kanar Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Opublikowano 20 Sierpnia 2010 a tam klubowicza.. jakiś taki landrynkowy różowy.. gustuje bardziej w fiolecie :gwizdanie: czyli chcesz po ryju :polew: a skąd mam mieć pewność że nie przejdzie mi to na żółto-zielony??
Miszka82 Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Opublikowano 20 Sierpnia 2010 a tam klubowicza.. jakiś taki landrynkowy różowy.. gustuje bardziej w fiolecie :gwizdanie: czyli chcesz po ryju :polew: a skąd mam mieć pewność że nie przejdzie mi to na żółto-zielony?? będziemy poprawiać cały czas i utrzymywać kolorek
Kanar Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Opublikowano 20 Sierpnia 2010 czyli mam taki co tygodniowy full service
Miszka82 Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Opublikowano 20 Sierpnia 2010 czyli mam taki co tygodniowy full service free
Kanar Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Opublikowano 20 Sierpnia 2010 dobrze. A co w przypadku jeśli nabycie koloru będzie się wiązało z czasową utratą przytomności? skąd mam mieć pewność że ktoś nie odjedzie moim oooo i nie bedzie wyrywał lachonów na moje konto?? no i czy jeśli będę leżał taki bezwładny to ktoś mnie przykryje żeby mi zimno nie było?
Miszka82 Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Opublikowano 20 Sierpnia 2010 dobrze. A co w przypadku jeśli nabycie koloru będzie się wiązało z czasową utratą przytomności? skąd mam mieć pewność że ktoś nie odjedzie moim oooo i nie bedzie wyrywał lachonów na moje konto?? no i czy jeśli będę leżał taki bezwładny to ktoś mnie przykryje żeby mi zimno nie było? co do pierwszego :polew: :polew: która by ryzykowała wejście do Twojego padła drugiego - NIE [br]Dopisany: 20 Sierpień 2010, 13:19_________________________________________________dobra zdupcam będę wieczorem albo dopiero jutro
Kanar Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Opublikowano 20 Sierpnia 2010 :polew: masz racje ale łudze się że zaglądają tu jakieś Kobiety które nie wiedzą że to sie non stop sypie i nie jedzie więcej niż 200km/h więc dobra napinka nie jest zła.. chociaż moja wsiada i nie zgłasza sprzeciwów więc może nie jest najgorzej
stanley Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Opublikowano 20 Sierpnia 2010 :polew: masz racje ale łudze się że zaglądają tu jakieś Kobiety które nie wiedzą że to sie non stop sypie i nie jedzie więcej niż 200km/h więc dobra napinka nie jest zła.. chociaż moja wsiada i nie zgłasza sprzeciwów więc może nie jest najgorzej Kanar, Miszka ma jeszcze gorzej i pewnie Ci zazdrości
Kanar Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Opublikowano 20 Sierpnia 2010 no.. przede wszystkim o nie ma TURBA więc o czym ta rozmowa :gwizdanie:
stanley Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Opublikowano 20 Sierpnia 2010 no.. przede wszystkim o nie ma TURBA więc o czym ta rozmowa :gwizdanie: właśnie, od razu odwrócił kota ogonem :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi