diman Opublikowano 2 Września 2010 Opublikowano 2 Września 2010 siemano w dzien wyjazdu i tak jak mowili pogoda sie klaruje mozna jechac opanowac polskie moze
Seski Opublikowano 2 Września 2010 Opublikowano 2 Września 2010 siemano w dzien wyjazdu i tak jak mowili pogoda sie klaruje mozna jechac opanowac polskie moze dobry bawcie się dobrze tylko odpowiedzialnie... i wypijcie za Magdę i mnie...
diman Opublikowano 2 Września 2010 Opublikowano 2 Września 2010 siemano w dzien wyjazdu i tak jak mowili pogoda sie klaruje mozna jechac opanowac polskie moze dobry bawcie się dobrze tylko odpowiedzialnie... i wypijcie za Magdę i mnie...
stanley Opublikowano 2 Września 2010 Opublikowano 2 Września 2010 siemano w dzien wyjazdu i tak jak mowili pogoda sie klaruje mozna jechac opanowac polskie moze dobry bawcie się dobrze tylko odpowiedzialnie... i wypijcie za Magdę i mnie... ja tam nie będe pił :gwizdanie:
diman Opublikowano 2 Września 2010 Opublikowano 2 Września 2010 siemano w dzien wyjazdu i tak jak mowili pogoda sie klaruje mozna jechac opanowac polskie moze dobry bawcie się dobrze tylko odpowiedzialnie... i wypijcie za Magdę i mnie... ja tam nie będe pił :gwizdanie: hehe jasne a i stan jak tam boli cie juz mocno
Seski Opublikowano 2 Września 2010 Opublikowano 2 Września 2010 siemano w dzien wyjazdu i tak jak mowili pogoda sie klaruje mozna jechac opanowac polskie moze dobry bawcie się dobrze tylko odpowiedzialnie... i wypijcie za Magdę i mnie... ja tam nie będe pił :gwizdanie: dobrze to ty możesz za nieobecnych wciągnąć...
diman Opublikowano 2 Września 2010 Opublikowano 2 Września 2010 siemano w dzien wyjazdu i tak jak mowili pogoda sie klaruje mozna jechac opanowac polskie moze dobry bawcie się dobrze tylko odpowiedzialnie... i wypijcie za Magdę i mnie... ja tam nie będe pił :gwizdanie: to dobrze to bedziesz prowadzil pojazd
Seski Opublikowano 2 Września 2010 Opublikowano 2 Września 2010 siemano w dzien wyjazdu i tak jak mowili pogoda sie klaruje mozna jechac opanowac polskie moze dobry bawcie się dobrze tylko odpowiedzialnie... i wypijcie za Magdę i mnie... ja tam nie będe pił :gwizdanie: to dobrze to bedziesz prowadzil pojazd dziewczyny niech ćwiczą...
diman Opublikowano 2 Września 2010 Opublikowano 2 Września 2010 siemano w dzien wyjazdu i tak jak mowili pogoda sie klaruje mozna jechac opanowac polskie moze dobry bawcie się dobrze tylko odpowiedzialnie... i wypijcie za Magdę i mnie... ja tam nie będe pił :gwizdanie: to dobrze to bedziesz prowadzil pojazd dziewczyny niech ćwiczą... no moja zaliczyla wlasnie placyk godzinke
Seski Opublikowano 2 Września 2010 Opublikowano 2 Września 2010 siemano w dzien wyjazdu i tak jak mowili pogoda sie klaruje mozna jechac opanowac polskie moze dobry bawcie się dobrze tylko odpowiedzialnie... i wypijcie za Magdę i mnie... ja tam nie będe pił :gwizdanie: to dobrze to bedziesz prowadzil pojazd dziewczyny niech ćwiczą... no moja zaliczyla wlasnie placyk godzinke placyk zaliczyła, czym corsą...? jak zaliczy placyk audikiem to będziesz mógł powiedzieć że zaliczyła
stanley Opublikowano 2 Września 2010 Opublikowano 2 Września 2010 siemano w dzien wyjazdu i tak jak mowili pogoda sie klaruje mozna jechac opanowac polskie moze dobry bawcie się dobrze tylko odpowiedzialnie... i wypijcie za Magdę i mnie... ja tam nie będe pił :gwizdanie: to dobrze to bedziesz prowadzil pojazd nie biorę ze sobą prawka [br]Dopisany: 02 Wrzesień 2010, 12:15_________________________________________________ siemano w dzien wyjazdu i tak jak mowili pogoda sie klaruje mozna jechac opanowac polskie moze dobry bawcie się dobrze tylko odpowiedzialnie... i wypijcie za Magdę i mnie... ja tam nie będe pił :gwizdanie: to dobrze to bedziesz prowadzil pojazd dziewczyny niech ćwiczą... no moja zaliczyla wlasnie placyk godzinke placyk zaliczyła, czym corsą...? jak zaliczy placyk audikiem to będziesz mógł powiedzieć że zaliczyła Seski, Ty sie chyć roboty
diman Opublikowano 2 Września 2010 Opublikowano 2 Września 2010 siemano w dzien wyjazdu i tak jak mowili pogoda sie klaruje mozna jechac opanowac polskie moze dobry bawcie się dobrze tylko odpowiedzialnie... i wypijcie za Magdę i mnie... ja tam nie będe pił :gwizdanie: to dobrze to bedziesz prowadzil pojazd dziewczyny niech ćwiczą... no moja zaliczyla wlasnie placyk godzinke placyk zaliczyła, czym corsą...? jak zaliczy placyk audikiem to będziesz mógł powiedzieć że zaliczyła audikiem to zaliczyla platyk i miasto wczoraj :gwizdanie:
Seski Opublikowano 2 Września 2010 Opublikowano 2 Września 2010 do roboty, do roboty a niby co cały czas robie?
stanley Opublikowano 2 Września 2010 Opublikowano 2 Września 2010 do roboty, do roboty a niby co cały czas robie? w c**ja lecisz non stop
Seski Opublikowano 2 Września 2010 Opublikowano 2 Września 2010 do roboty, do roboty a niby co cały czas robie? w c**ja lecisz non stop biorę przykład z najlepszych... (stan, miszka, kędzior, diman itp.)
stanley Opublikowano 2 Września 2010 Opublikowano 2 Września 2010 do roboty, do roboty a niby co cały czas robie? w c**ja lecisz non stop biorę przykład z najlepszych... (stan, miszka, kędzior, diman itp.) no co ty gadasz....
Seski Opublikowano 2 Września 2010 Opublikowano 2 Września 2010 do roboty, do roboty a niby co cały czas robie? w c**ja lecisz non stop biorę przykład z najlepszych... (stan, miszka, kędzior, diman itp.) no co ty gadasz.... ty wiesz dobrze co... :gwizdanie:
stanley Opublikowano 2 Września 2010 Opublikowano 2 Września 2010 do roboty, do roboty a niby co cały czas robie? w c**ja lecisz non stop biorę przykład z najlepszych... (stan, miszka, kędzior, diman itp.) no co ty gadasz.... ty wiesz dobrze co... :gwizdanie: ja zapier*alam jak młody zorro
Seski Opublikowano 2 Września 2010 Opublikowano 2 Września 2010 do roboty, do roboty a niby co cały czas robie? w c**ja lecisz non stop biorę przykład z najlepszych... (stan, miszka, kędzior, diman itp.) no co ty gadasz.... ty wiesz dobrze co... :gwizdanie: ja zapier*alam jak młody zorro a ja jak zygzak mc queen (czy jakoś tak)
Rekomendowane odpowiedzi