diman Opublikowano 6 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2010 reeds mmmm.... ja w weekend piłem smirnoffa i tak jak u dimana, rzygałem po nim :sick3: smirnof to syyyyyyf fuj :sick3: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krolu Opublikowano 6 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2010 reeds mmmm.... ja w weekend piłem smirnoffa i tak jak u dimana, rzygałem po nim :sick3: smirnof to syyyyyyf fuj :sick3: wiem... :sick3: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 6 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2010 no to tyskie, pssyt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pucek Opublikowano 6 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2010 ostatnio bardzo się zniżyliśmy, zaczęliśmy od finki a skończyliśmy na De Lux po którym towarzystwo padło i ledwo żyło trzeba znowu się przerzucić na finkę lub wyborową Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diman Opublikowano 6 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2010 no to tyskie, pssyt ja chyba zalece jeszcze po jednego redds'a do zabki bo smaki zalapalem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krolu Opublikowano 6 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2010 ostatnio bardzo się zniżyliśmy, zaczęliśmy od finki a skończyliśmy na De Lux po którym towarzystwo padło i ledwo żyło trzeba znowu się przerzucić na finkę lub wyborową no ja na parapetowe przyszedłem z finką 0,5 ale zostałem poczęstowany smirnoffem gospodarza to co miałem zrobić, zarzygałem mu kibel :naughty: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pucek Opublikowano 6 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2010 no to tyskie, pssyt ja chyba zalece jeszcze po jednego redds'a do zabki bo smaki zalapalem ruszaj się bo za 10 minut zamykają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diman Opublikowano 6 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2010 ostatnio bardzo się zniżyliśmy, zaczęliśmy od finki a skończyliśmy na De Lux po którym towarzystwo padło i ledwo żyło trzeba znowu się przerzucić na finkę lub wyborową no wlasnie ze stanleyem zesmy sobie gonili na weekend finke i nic sie po niej nie dzieje na drugi dzien jest wypas wodeczka :kox:[br]Dopisany: 06 Wrzesień 2010, 22:51_________________________________________________ no to tyskie, pssyt ja chyba zalece jeszcze po jednego redds'a do zabki bo smaki zalapalem ruszaj się bo za 10 minut zamykają no wlasnie mi sie nie chce jak cholera a smaki sa ale jak cos to mam calodobowy jak przycisnie :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 6 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2010 finka jest w ci*pe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diman Opublikowano 6 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2010 Arturze :kox: :polew: :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pucek Opublikowano 6 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2010 finka jest w ci*pe Arturze :kox: :polew: :polew: to kiedy dymamy jakąś finkę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diman Opublikowano 6 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2010 finka jest w ci*pe Arturze :kox: :polew: :polew: to kiedy dymamy jakąś finkę? jak tylko dojde do siebie to sie ustawimy mysle ze nie ten ale ktorys z nastepnych jestem otwarty :kox: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kędzior Opublikowano 6 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2010 finka jest w ci*pe burżuje cytrynówka zamiata Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pucek Opublikowano 6 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2010 finka jest w ci*pe burżuje cytrynówka zamiata to też dobra opcja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diman Opublikowano 6 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2010 finka jest w ci*pe burżuje cytrynówka zamiata cytrynowka byla wporzo i to jeszcze w gratisie :kox: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kędzior Opublikowano 6 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2010 finka jest w ci*pe burżuje cytrynówka zamiata cytrynowka byla wporzo i to jeszcze w gratisie :kox: ja mówie o tej co piliśmy u Seskich i Miszki 100x lepsza od każdego innego alkoholu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pucek Opublikowano 6 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2010 to ja mam plan, dla tych bogatych będzie finka, a dla nas, biednych górników wystarczy cytrynówka Kędzior, ale się sponiewieramy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 6 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2010 dla mnie owocowe wódki są za słodkie wolę czyściochę z resztą ja nie używam cukru, więc się nie dziwcie :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kędzior Opublikowano 6 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2010 to ja mam plan, dla tych bogatych będzie finka, a dla nas, biednych górników wystarczy cytrynówka Kędzior, ale się sponiewieramy jeśli tylko będę mógł to jestem ZA :decayed: :decayed: bo smaki mam :drunk: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krolu Opublikowano 6 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2010 jak to czytam to ciesze sie ze mam egzaminy i nie mogę pić na razie - poza tym chyba pozostał mi wódowstręt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi