stanley Opublikowano 4 Grudnia 2009 Opublikowano 4 Grudnia 2009 nara chłopoki, o północy wyjazd za tydzien, po przyjeździe będzie tyle spamu do czytania... :gwizdanie:
Kanar Opublikowano 4 Grudnia 2009 Opublikowano 4 Grudnia 2009 to jest całkiem prawdopodobne bo w zasadzie ich nie widziałem wcześniej.. i to takie kupowanie w ciemno było
krolu Opublikowano 4 Grudnia 2009 Opublikowano 4 Grudnia 2009 nara chłopoki, o północy wyjazd za tydzien, po przyjeździe będzie tyle spamu do czytania... :gwizdanie: szerokiej drogi
Bulczas Opublikowano 4 Grudnia 2009 Opublikowano 4 Grudnia 2009 a te z Fabii wkładałeś też w te lampy które ja mam?? bo fest mało miejsca tam jest Nie wkładałem ich do starych lamp ale tu w tych ori też nie ma za dużo miejsca. nara chłopoki, o północy wyjazdza tydzien, po przyjeździe będzie tyle spamu do czytania... :gwizdanie: Szerokości i przyczepności
Pucek Opublikowano 4 Grudnia 2009 Opublikowano 4 Grudnia 2009 królu...ja pierwszy będę Kamila molestował, nie bój d*py, on będzie miał gotowe KITy pod FMIC... więc kiedyś mnie odwiedzisz, no i odwiedzimy razem Kamila ja myślę, żeby dopiero na wiosnę znów wyskoczyć do ElproSys, tak żeby każdy mógł konkretnie porezać
krolu Opublikowano 4 Grudnia 2009 Opublikowano 4 Grudnia 2009 królu...ja pierwszy będę Kamila molestował, nie bój d*py, on będzie miał gotowe KITy pod FMIC... więc kiedyś mnie odwiedzisz, no i odwiedzimy razem Kamila ja myślę, żeby dopiero na wiosnę znów wyskoczyć do ElproSys, tak żeby każdy mógł konkretnie porezać ja chce jeszcze jedną rurę w chromie (kwasówce) w sumie to mi wpierw bardziej na niej zależy...
Kędzior Opublikowano 4 Grudnia 2009 Opublikowano 4 Grudnia 2009 hmmm i co tu zrobić żeby zwiększyć ten moment keżor jutro ci napiszę co bym chciał zrobić z audio u mnie i zapytasz tego znajomego czy da radę ok?
keżor Opublikowano 4 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 4 Grudnia 2009 oki kędzior, bo ja z audio to kuleje mocno , ważne żeby turbina ładnie grała ja ide w kime , 3mcie sie a momentu nie podnoś , bo będe miał za trudno Cie objechać
Kędzior Opublikowano 4 Grudnia 2009 Opublikowano 4 Grudnia 2009 musze coś wykombinować żeby moment był jak w serii czyli 280Nm :> nom trzymaj się ja popatrzę na radyjka i będę szedł spać
Pucek Opublikowano 4 Grudnia 2009 Opublikowano 4 Grudnia 2009 Kędzior, a co kombinujesz jeśli mowa o audio? :gwizdanie: coś tam trochę wiem na ten temat...
Kędzior Opublikowano 4 Grudnia 2009 Opublikowano 4 Grudnia 2009 chciałbym wykombinować ori radyjko z podpięciem na usb lub ipoda, i zobaczyć jak to będzię grało i w razię czego podpiąc pod to wzmacniacz i jakieś mocniejsze glośniczki i mały subwooferek
Pucek Opublikowano 4 Grudnia 2009 Opublikowano 4 Grudnia 2009 jak ori radio to ja się nie znam to może zastanów się nad BOSE...można wyrwać w dobrych pieniądzach, a będzie ori, sub, jakość...
Kędzior Opublikowano 4 Grudnia 2009 Opublikowano 4 Grudnia 2009 najpierw się muszę dowiedzieć jakie są możliwości podpięcia ori radio z ipodem i np podpięcię później tego pod mocniejszy sprzęt typu tubeczka i mocniejsze głośniczki gdyby niewystarczyły te co mam hehe o zobaczę po ile chodzi taki BOSE [br]Dopisany: 05 Grudzień 2009, 00:40_________________________________________________chyba że znasz jakieś szerokie radia nie ori w których nietrzeba by było stosować zaślepek :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:
Pucek Opublikowano 4 Grudnia 2009 Opublikowano 4 Grudnia 2009 niestety takich szerokich nie ma, stosujesz te boczki i jest okej, przecież nie wyglada to tragicznie :gwizdanie: kupisz sobie jakieś fajne radio z czarnym panalem i czerwonym podświetleniem i malina tuby są beee, teraz wkłada się skrzynki zamknięte lub bass reflex, w zależności od rodzaju słuchanej muzyki mogłeś na spocie pytać, bym Ci pokazał co ja woże, zajmuje mało miejsca a jak ma walnąć to walnie
Kędzior Opublikowano 5 Grudnia 2009 Opublikowano 5 Grudnia 2009 no bardziej mi o taka skrzyneczkę chodzi niż tubę ale nazwałem to ogólnie ja mam "drewno" w srodku więc te zaślepki niebędą pasowały
Kędzior Opublikowano 5 Grudnia 2009 Opublikowano 5 Grudnia 2009 eno nawet mi się to podoba więc niebędę rąbał drewienka
keżor Opublikowano 5 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 5 Grudnia 2009 eno nawet mi się to podoba więc niebędę rąbał drewienka to drzewno zostaw , a ramke na konsoli walnij w czarny mat z rana
Kanar Opublikowano 5 Grudnia 2009 Opublikowano 5 Grudnia 2009 nie ma to jak z rana sie wkur.. dziś miał wrócić mój pioneer z nową membraną i pupa.. gość nie zdążył.. 2 TYGODNIE qwa dzięki temu wciąż dysponuje jedynie pięknym przenikającym średniotonowym dźwiękiem a konsola to mi sie w carbonie widzi.. może po świętach kupie tą folie i poszaleje
Rekomendowane odpowiedzi