Pucek Opublikowano 9 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2010 nabrałem na tą wypinkę, tym bardziej że była tu u mnie chwilę temu ponętna sąsiadka świeżo po prysznicu, bez bielizny byłeś w coffee shopie? powiedz mi czy to ciebie dziś widziałem bo zagwozdkę mam where ? kuźwa w Chorzowie... :disgust: ktoś podobny do ciebie się gapił chwile a potem mi powiedział cześć a nie wiem kto to był :polew:[br]Dopisany: 09 Wrzesień 2010, 23:02_________________________________________________ale ja już mam jakieś schizy widziałem cie grającego w filmie teraz na ulicy... kuźwa koniec ze spotami :gwizdanie: :gwizdanie: a może po prostu zakochałeś się w Arturze? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mech15 Opublikowano 9 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2010 widziałem cie grającego w filmie :mysli: _________________________________________________ jak ktoś ma polsat play, to polecam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krolu Opublikowano 9 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2010 a może po prostu zakochałeś się w Arturze? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 9 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2010 nabrałem na tą wypinkę, tym bardziej że była tu u mnie chwilę temu ponętna sąsiadka świeżo po prysznicu, bez bielizny byłeś w coffee shopie? powiedz mi czy to ciebie dziś widziałem bo zagwozdkę mam where ? kuźwa w Chorzowie... :disgust: ktoś podobny do ciebie się gapił chwile a potem mi powiedział cześć a nie wiem kto to był :polew:[br]Dopisany: 09 Wrzesień 2010, 23:02_________________________________________________ale ja już mam jakieś schizy widziałem cie grającego w filmie teraz na ulicy... kuźwa koniec ze spotami :gwizdanie: :gwizdanie: jesteś przec**j :polew: PS. Nie było mnie dzisiaj w SH Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pucek Opublikowano 9 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2010 a może po prostu zakochałeś się w Arturze? jakoś dziwnie go sobie wkręciłeś w łeb :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 9 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2010 na adres do pyskowic?? :naughty: lepiej do kato Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krolu Opublikowano 9 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2010 jesteś przec**j :polew: PS. Nie było mnie dzisiaj w SH f*ck :wallbash:[br]Dopisany: 09 Wrzesień 2010, 23:08_________________________________________________ a może po prostu zakochałeś się w Arturze? jakoś dziwnie go sobie wkręciłeś w łeb :gwizdanie: zawsze chciałem mężatkę a nie męża :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pucek Opublikowano 9 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2010 jesteś przec**j :polew: PS. Nie było mnie dzisiaj w SH f*ck :wallbash:[br]Dopisany: 09 Wrzesień 2010, 23:08_________________________________________________ a może po prostu zakochałeś się w Arturze? jakoś dziwnie go sobie wkręciłeś w łeb :gwizdanie: zawsze chciałem mężatkę a nie męża :polew: hahaha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 9 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2010 tym razem już spadam, bye Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pucek Opublikowano 9 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2010 tym razem już spadam, bye Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mech15 Opublikowano 9 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2010 na adres do pyskowic?? :naughty: lepiej do kato daj adres na pw (tak żeby Krolu cię nie nachodził) to coś wykombinuję :decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krolu Opublikowano 9 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2010 na adres do pyskowic?? :naughty: lepiej do kato daj adres na pw (tak żeby Krolu cię nie nachodził) to coś wykombinuję :decayed: ja wiem gdzie mieszka stan już kiedyś u niego byłem :kox: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mech15 Opublikowano 9 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2010 no to stan ma przejebane :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kędzior Opublikowano 9 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2010 zawsze chciałem mężatkę a nie męża :polew: stasiu cię chyba nie ze chcę :polew:mech to cykaj fotyy cykajjjj uciekam w wyrko, bajuu ja wiem gdzie mieszka stan już kiedyś u niego byłem :kox: ja też i nigdy niepamiętam co się działo :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krolu Opublikowano 9 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2010 ja też i nigdy niepamiętam co się działo :gwizdanie: ty też ? :embarrassed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pucek Opublikowano 9 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2010 ja też i nigdy niepamiętam co się działo :gwizdanie: ty też ? :embarrassed: dużo nie brakło i musieli by się przeprowadzać :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krolu Opublikowano 9 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2010 co ty gadasz... policji nie było nawet :gwizdanie: :gwizdanie:[br]Dopisany: 09 Wrzesień 2010, 23:23_________________________________________________nuda.... :thumbdown: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pucek Opublikowano 9 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2010 co ty gadasz... policji nie było nawet :gwizdanie: :gwizdanie:[br]Dopisany: 09 Wrzesień 2010, 23:23_________________________________________________nuda.... :thumbdown: no w sumie policji nie było Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krolu Opublikowano 9 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2010 mówie: nuda dobra ja mykam bo wstaje za jakieś 5h Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pucek Opublikowano 9 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2010 mówie: nuda dobra ja mykam bo wstaje za jakieś 5h ok baj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi