stanley Opublikowano 14 Września 2010 Opublikowano 14 Września 2010 Miszka, masz to załatwione co tam ludziska? wybieram się dzisiaj do was :gwizdanie: o nie...
Adrenalina Opublikowano 14 Września 2010 Opublikowano 14 Września 2010 Miszka, masz to załatwione co tam ludziska? wybieram się dzisiaj do was :gwizdanie: :doh1:
Pucek Opublikowano 14 Września 2010 Opublikowano 14 Września 2010 [br]Dopisany: 14 Wrzesień 2010, 13:30_________________________________________________ Kędzior, szpecjal for ju
Adrenalina Opublikowano 14 Września 2010 Opublikowano 14 Września 2010 dam Arturowi Twoje kosmetyki [br]Dopisany: 14 Wrzesień 2010, 13:35_________________________________________________ [br]Dopisany: 14 Wrzesień 2010, 13:30_________________________________________________ Kędzior, szpecjal for ju chyba ten ciągnik w tle
OKO Opublikowano 14 Września 2010 Opublikowano 14 Września 2010 dam Arturowi Twoje kosmetyki [br]Dopisany: 14 Wrzesień 2010, 13:35_________________________________________________ [br]Dopisany: 14 Wrzesień 2010, 13:30_________________________________________________ Kędzior, szpecjal for ju chyba ten ciągnik w tle heheheh o tym samym pomyślałem
Pucek Opublikowano 14 Września 2010 Opublikowano 14 Września 2010 dam Arturowi Twoje kosmetyki [br]Dopisany: 14 Wrzesień 2010, 13:35_________________________________________________ [br]Dopisany: 14 Wrzesień 2010, 13:30_________________________________________________ Kędzior, szpecjal for ju chyba ten ciągnik w tle heheheh o tym samym pomyślałem "koledzy"
Adrenalina Opublikowano 14 Września 2010 Opublikowano 14 Września 2010 kosmetyki? no te na cellulitis z Avonu co zamówiłeś
Pucek Opublikowano 14 Września 2010 Opublikowano 14 Września 2010 kosmetyki? no te na cellulitis z Avonu co zamówiłeś będzie wp***dol :gwizdanie:
Adrenalina Opublikowano 14 Września 2010 Opublikowano 14 Września 2010 kosmetyki? no te na cellulitis z Avonu co zamówiłeś będzie wp***dol :gwizdanie: grozisz mi? no Twoje smarowidła do opalania... leżą u nas od ostatniej pogorii
Pucek Opublikowano 14 Września 2010 Opublikowano 14 Września 2010 kosmetyki? no te na cellulitis z Avonu co zamówiłeś będzie wp***dol :gwizdanie: grozisz mi? no Twoje smarowidła do opalania... leżą u nas od ostatniej pogorii możesz je wyrzucić, jednak dzisiaj nie przyjeżdżam ;([br]Dopisany: 14 Wrzesień 2010, 13:45_________________________________________________ a gdzie masz międzytankowanie ? za 400km
Adrenalina Opublikowano 14 Września 2010 Opublikowano 14 Września 2010 kosmetyki? no te na cellulitis z Avonu co zamówiłeś będzie wp***dol :gwizdanie: grozisz mi? no Twoje smarowidła do opalania... leżą u nas od ostatniej pogorii możesz je wyrzucić, jednak dzisiaj nie przyjeżdżam ;( Pucek, no nie rezygnuj przeze mnie.... mnie dziś nie będzie :polew:
stanley Opublikowano 14 Września 2010 Opublikowano 14 Września 2010 kosmetyki? no te na cellulitis z Avonu co zamówiłeś będzie wp***dol :gwizdanie: grozisz mi? no Twoje smarowidła do opalania... leżą u nas od ostatniej pogorii możesz je wyrzucić, jednak dzisiaj nie przyjeżdżam ;( Pucek, no nie rezygnuj przeze mnie.... mnie dziś nie będzie :polew: nie wierz jej, ja jej nigdy nie wierze
Pucek Opublikowano 14 Września 2010 Opublikowano 14 Września 2010 kosmetyki? no te na cellulitis z Avonu co zamówiłeś będzie wp***dol :gwizdanie: grozisz mi? no Twoje smarowidła do opalania... leżą u nas od ostatniej pogorii możesz je wyrzucić, jednak dzisiaj nie przyjeżdżam ;( Pucek, no nie rezygnuj przeze mnie.... mnie dziś nie będzie :polew: nie wierz jej, ja jej nigdy nie wierze oboje spadajcie :>
Adrenalina Opublikowano 14 Września 2010 Opublikowano 14 Września 2010 kosmetyki? no te na cellulitis z Avonu co zamówiłeś będzie wp***dol :gwizdanie: grozisz mi? no Twoje smarowidła do opalania... leżą u nas od ostatniej pogorii możesz je wyrzucić, jednak dzisiaj nie przyjeżdżam ;( Pucek, no nie rezygnuj przeze mnie.... mnie dziś nie będzie :polew: nie wierz jej, ja jej nigdy nie wierze oboje spadajcie :> nie pyskuj młody
Pucek Opublikowano 14 Września 2010 Opublikowano 14 Września 2010 kosmetyki? no te na cellulitis z Avonu co zamówiłeś będzie wp***dol :gwizdanie: grozisz mi? no Twoje smarowidła do opalania... leżą u nas od ostatniej pogorii możesz je wyrzucić, jednak dzisiaj nie przyjeżdżam ;( Pucek, no nie rezygnuj przeze mnie.... mnie dziś nie będzie :polew: nie wierz jej, ja jej nigdy nie wierze oboje spadajcie :> nie pyskuj młody stara...do roboty
Adrenalina Opublikowano 14 Września 2010 Opublikowano 14 Września 2010 kosmetyki? no te na cellulitis z Avonu co zamówiłeś będzie wp***dol :gwizdanie: grozisz mi? no Twoje smarowidła do opalania... leżą u nas od ostatniej pogorii możesz je wyrzucić, jednak dzisiaj nie przyjeżdżam ;( Pucek, no nie rezygnuj przeze mnie.... mnie dziś nie będzie :polew: nie wierz jej, ja jej nigdy nie wierze oboje spadajcie :> nie pyskuj młody stara...do roboty wychowywanie niepokornej młodzieży to też ciężka praca :gwizdanie:
Pucek Opublikowano 14 Września 2010 Opublikowano 14 Września 2010 kosmetyki? no te na cellulitis z Avonu co zamówiłeś będzie wp***dol :gwizdanie: grozisz mi? no Twoje smarowidła do opalania... leżą u nas od ostatniej pogorii możesz je wyrzucić, jednak dzisiaj nie przyjeżdżam ;( Pucek, no nie rezygnuj przeze mnie.... mnie dziś nie będzie :polew: nie wierz jej, ja jej nigdy nie wierze oboje spadajcie :> nie pyskuj młody stara...do roboty wychowywanie niepokornej młodzieży to też ciężka praca :gwizdanie: młodzieży z temperamentem nie wyszkolisz mykam na podwórko
Adrenalina Opublikowano 14 Września 2010 Opublikowano 14 Września 2010 kosmetyki? no te na cellulitis z Avonu co zamówiłeś będzie wp***dol :gwizdanie: grozisz mi? no Twoje smarowidła do opalania... leżą u nas od ostatniej pogorii możesz je wyrzucić, jednak dzisiaj nie przyjeżdżam ;( Pucek, no nie rezygnuj przeze mnie.... mnie dziś nie będzie :polew: nie wierz jej, ja jej nigdy nie wierze oboje spadajcie :> nie pyskuj młody stara...do roboty wychowywanie niepokornej młodzieży to też ciężka praca :gwizdanie: młodzieży z temperamentem nie wyszkolisz mykam na podwórko a wiaderko i foremki masz?
Rekomendowane odpowiedzi