keżor Opublikowano 17 Września 2010 Autor Opublikowano 17 Września 2010 Keżor a co z tymi urodzinkami przy gryylu :cool1: już miałem ale wsumie jutro by można jaką flache za moje urodziny wypić to kto chce do mnie na walke urodzinową wpaść ?
Kędzior Opublikowano 17 Września 2010 Opublikowano 17 Września 2010 Keżor a co z tymi urodzinkami przy gryylu :cool1: już miałem ale wsumie jutro by można jaką flache za moje urodziny wypić to kto chce do mnie na walke urodzinową wpaść ? jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
diman Opublikowano 17 Września 2010 Opublikowano 17 Września 2010 slyszalem ze dzialasz z filmikiem jak ci tam idzie kiedy bedziemy wypociny ogladac
Adrenalina Opublikowano 17 Września 2010 Opublikowano 17 Września 2010 slyszalem ze dzialasz z filmikiem jak ci tam idzie kiedy bedziemy wypociny ogladac łohoho, nie prędko :gwizdanie:
diman Opublikowano 17 Września 2010 Opublikowano 17 Września 2010 slyszalem ze dzialasz z filmikiem jak ci tam idzie kiedy bedziemy wypociny ogladac łohoho, nie prędko :gwizdanie: poczekamy mamy czas a ty co nie na imprezie
Adrenalina Opublikowano 17 Września 2010 Opublikowano 17 Września 2010 slyszalem ze dzialasz z filmikiem jak ci tam idzie kiedy bedziemy wypociny ogladac łohoho, nie prędko :gwizdanie: poczekamy mamy czas a ty co nie na imprezie na jakiej imprezie? my jutro o 5 wstajemy :gwizdanie:
diman Opublikowano 17 Września 2010 Opublikowano 17 Września 2010 slyszalem ze dzialasz z filmikiem jak ci tam idzie kiedy bedziemy wypociny ogladac łohoho, nie prędko :gwizdanie: poczekamy mamy czas a ty co nie na imprezie na jakiej imprezie? my jutro o 5 wstajemy :gwizdanie: a ja wkoncu mam wolna sobote
Adrenalina Opublikowano 17 Września 2010 Opublikowano 17 Września 2010 ...i pewnie śpisz do oporu noooo fajnie sie masz
diman Opublikowano 17 Września 2010 Opublikowano 17 Września 2010 ...i pewnie śpisz do oporu noooo fajnie sie masz wiem dobra to ja spadam spac zeby sie wyspac do jutra nie narób sie jutro w pracy
Adrenalina Opublikowano 17 Września 2010 Opublikowano 17 Września 2010 ale ja nie powiedzialam że jutro pracuję...
Pucek Opublikowano 17 Września 2010 Opublikowano 17 Września 2010 udam że nie widziałem tego zaproszenia na walkę
Rekomendowane odpowiedzi