stanley Opublikowano 24 Września 2010 Opublikowano 24 Września 2010 i po robocie mój dzisiejszy wieczór sponsoruje kolega kasztelan mój dzisiaj browar Żywiec
akjam Opublikowano 24 Września 2010 Opublikowano 24 Września 2010 q***wa! Stan Legia wygrała w 10ke!!!! :wallbash: :wallbash: wiem oglądałem Jak wogóel grali? Dobry meczyk? Jak Lech mógł przegrać w 10kę!??! Siedze wrobocie i oglądam tylko na livescores.com :kwasny: oglądałem tylko 2 połowę, bardzo średni poziom w 88 min dośrodkowanie, murzyn wyskoczył najwyżej i wsadził z głowy
stanley Opublikowano 24 Września 2010 Opublikowano 24 Września 2010 to 2 nie działa :polew: no kur...
akjam Opublikowano 24 Września 2010 Opublikowano 24 Września 2010 to 2 nie działa :polew: no kur... :polew:
krolu Opublikowano 24 Września 2010 Opublikowano 24 Września 2010 i po robocie mój dzisiejszy wieczór sponsoruje kolega kasztelan mój dzisiaj browar Żywiec a ja jem brzoskwinię
stanley Opublikowano 24 Września 2010 Opublikowano 24 Września 2010 i po robocie mój dzisiejszy wieczór sponsoruje kolega kasztelan mój dzisiaj browar Żywiec a ja jem brzoskwinię brzoskwinkę powiadasz :gwizdanie:
krolu Opublikowano 24 Września 2010 Opublikowano 24 Września 2010 i po robocie mój dzisiejszy wieczór sponsoruje kolega kasztelan mój dzisiaj browar Żywiec a ja jem brzoskwinię brzoskwinkę powiadasz :gwizdanie: taką z delikatnym meszkiem mmmmmmmmmmmmmmm :gwizdanie:
akjam Opublikowano 24 Września 2010 Opublikowano 24 Września 2010 i po robocie mój dzisiejszy wieczór sponsoruje kolega kasztelan mój dzisiaj browar Żywiec a ja jem brzoskwinię brzoskwinkę powiadasz :gwizdanie: Jest REDS brzowskiwiniowy? :polew:
Pucek Opublikowano 24 Września 2010 Opublikowano 24 Września 2010 i po robocie mój dzisiejszy wieczór sponsoruje kolega kasztelan mój dzisiaj browar Żywiec a ja jem brzoskwinię brzoskwinkę powiadasz :gwizdanie: taką z delikatnym meszkiem mmmmmmmmmmmmmmm :gwizdanie: coś typu brzoskwińka u 18stki?
krolu Opublikowano 24 Września 2010 Opublikowano 24 Września 2010 i po robocie mój dzisiejszy wieczór sponsoruje kolega kasztelan mój dzisiaj browar Żywiec a ja jem brzoskwinię brzoskwinkę powiadasz :gwizdanie: Jest REDS brzowskiwiniowy? :polew: nie ma .... jeszcze [br]Dopisany: 24 Wrzesień 2010, 22:21_________________________________________________ i po robocie mój dzisiejszy wieczór sponsoruje kolega kasztelan mój dzisiaj browar Żywiec a ja jem brzoskwinię brzoskwinkę powiadasz :gwizdanie: taką z delikatnym meszkiem mmmmmmmmmmmmmmm :gwizdanie: coś typu brzoskwińka u 18stki? 18 to już sierściuch jest
krolu Opublikowano 24 Września 2010 Opublikowano 24 Września 2010 byłem dziś na chwile w Silesi - kuźwa jakie tam suki chodzą :slina: :slina: :slina: :slina:
Pucek Opublikowano 24 Września 2010 Opublikowano 24 Września 2010 akjam, a Ty dziadu co się śmiejesz :>[br]Dopisany: 24 Wrzesień 2010, 22:23_________________________________________________ byłem dziś na chwile w Silesi - kuźwa jakie tam suki chodzą :slina: :slina: :slina: :slina: takie lepsze galerianki?
akjam Opublikowano 24 Września 2010 Opublikowano 24 Września 2010 akjam, a Ty dziadu co się śmiejesz :> Galerianki! :polew:
Pucek Opublikowano 24 Września 2010 Opublikowano 24 Września 2010 akjam, a Ty dziadu co się śmiejesz :> Galerianki! :polew: no co Ty, galerianki to wiesz, różowe sukienki, tania szminka i wymac**je tyłkiem a te co widział Król to pewnie na poziomie, mogę już to sobie wyobrazić :kox:
krolu Opublikowano 24 Września 2010 Opublikowano 24 Września 2010 akjam, a Ty dziadu co się śmiejesz :>[br]Dopisany: 24 Wrzesień 2010, 22:23_________________________________________________ byłem dziś na chwile w Silesi - kuźwa jakie tam suki chodzą :slina: :slina: :slina: :slina: takie lepsze galerianki? nawet mi nie mów... :slina: [br]Dopisany: 24 Wrzesień 2010, 22:25_________________________________________________ akjam, a Ty dziadu co się śmiejesz :> Galerianki! :polew: no co Ty, galerianki to wiesz, różowe sukienki, tania szminka i wymac**je tyłkiem a te co widział Król to pewnie na poziomie, mogę już to sobie wyobrazić :kox: dokładnie plastiki mnie nie kręcą, ja lubię studentki na poziomie i zadbane mężatki
stanley Opublikowano 24 Września 2010 Opublikowano 24 Września 2010 nowa definicja słowa "suki" - takie lepsze galerianki
Rekomendowane odpowiedzi